Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende fena sayılmam iyiyim aslında aşk konusunda iyiyim yani nötrüm ama cnm biraz böbreklerime sıkılıyo:S

elacım bu arada sarkı sözü yazmışsın sana bi tavsiyee asla bu dönem acıklı seyler dinlemee cidden beter edıyo ınsanı

napalımm cnm aynıı bende sana hadisenin kıyafeti topiginde selam yazmıştım ama çıkmıştın görmedin:)

artık bunu gönderseydım şunu gönderseydim diye düşünme tatlım yoluna bakmaya calıs artk

selam kıslarrr

uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum

tatil planlarımı yaptım inş.olucak bu yaz, 3 senedir doğru dürüst tatil yapamamıştım hep günübirlik denize gitmiştim, şimdiii bekle beniii bodrummm :teytey:

h.g esincim yap tabi tatilini bn her sene yapıyorum ama off bu yaz hiç güzel gelmiycek bana tatil ( kimle msjlaşıcam bn geceleri yada kimle konuşcam sabaha kadar odunda yok :))) bu sene dar bana oralarkaydirigubbakcemile3

merhaba yIlka
çukulata sana da selamlar
çok şükür kendimi iyi hissediyorum, sanırım 3,5 ay sonra kendi kendime de mutlu olabileceğimi gördüm

bnde iiyim esincim ama ne bilm hiç haber yok..ne zmn bunalımı geçer bilmem bu çocuğun beklioz ama hayatımıda yaşıuyorum yani gelirse kapım açıkkaydirigubbakcemile2

canım senin adına sevindim,hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…