bende fena sayılmam iyiyim aslında aşk konusunda iyiyim yani nötrüm ama cnm biraz böbreklerime sıkılıyo:S
selam kıslarrr
uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum
tatil planlarımı yaptım inş.olucak bu yaz, 3 senedir doğru dürüst tatil yapamamıştım hep günübirlik denize gitmiştim, şimdiii bekle beniii bodrummm :teytey:
h.g esincim yap tabi tatilini bn her sene yapıyorum ama off bu yaz hiç güzel gelmiycek bana tatil( kimle msjlaşıcam bn geceleri yada kimle konuşcam sabaha kadar odunda yok :))) bu sene dar bana oralarkaydirigubbakcemile3
ne olsun çukulatam okul finaller.. dönmeyen sevgilimkaydirigubbakcemile3gayet ii şuan herşey sende ne war ne yok
merhaba yIlka
çukulata sana da selamlar
çok şükür kendimi iyi hissediyorum, sanırım 3,5 ay sonra kendi kendime de mutlu olabileceğimi gördüm
ayy kim barışmış kızlar mervemi ya biz barışamadık :)) 3 ay oldu bu çocuk hala dönmedi ne kara bahtım war benm :))
bugün arkadaşım dedi bodrumda birileriyle tanışırsın belki dedi
benim o yaz aşkı yaşım geçti kii dedim, koca kızım 26 buçuk yaşındayım dedim
sevgilim olsa güzel olurdu ama yok napalım böyle geçicek bu yaz da
tadilat var hala sol yanımda :smiley-cool:
çok özlemiş bu kız oy oy
lalesini bekliyor yazmışsın yaa
etrafında seninle olmak isteyen kişiler varken gözün başkasını görmüyor, bu onun için ne güzel bişey aslında, değerini bilsin
bilmem ama kimseden hoşlanmadığım için bunu söylüyorum şu an
Askin yasi yoktur canim ya.. Bellimi olur..
Hem yeni bi sevgili tadilatin hizlanmasinada yardimci olur belkim-tatlicadiarzu-
o biraz ileri zekalı ya bunu anlamaz esincim :)) özledik tabi her ezan sesinde ağlayarak dua ettğimi barışmamıza vesile old ie yalwardım allaha artık ağlamıyorum ama boğzaım düğmlenio hem çıktığı kızda tekme wurmuş buna yapamamış ayrılmşlar bnim değerimi anlamadı hala bide bunalımda sözde ben olsam çıkar çıkar koşardım sevgilime ama nerdee
bi de başkasıyla birlikteliğini biliyordun, bilsem benim içim acırdı çok kıskanırdım, şimdi benim lalenin başkasıyla olduğunu bilsem manyak kıskanırım, ona dönmek istediğim için değil, garip bişey bu, nasıl anlatayımmm
bi de başkasıyla birlikteliğini biliyordun, bilsem benim içim acırdı çok kıskanırdım, şimdi benim lalenin başkasıyla olduğunu bilsem manyak kıskanırım, ona dönmek istediğim için değil, garip bişey bu, nasıl anlatayımmm
Kizlar kactim ben... Gorusuruz...
Kizlar kactim ben... Gorusuruz...
net koptu birden kızlar bişey diyemeden çıktım, birazdan çıkıyorum yola...
hepinizi gül cemalinizden tek tek öptüm.... hepinizi çok seviyorum a.s.
net koptu birden kızlar bişey diyemeden çıktım, birazdan çıkıyorum yola...
hepinizi gül cemalinizden tek tek öptüm.... hepinizi çok seviyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?