Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Superrr... Kafani dinlersin iyice...
Keske bende kacabilsem bi kac gun bi yerlere bu yaz....
Ama nerdeee...

h.g esincim yap tabi tatilini bn her sene yapıyorum ama off bu yaz hiç güzel gelmiycek bana tatil ( kimle msjlaşıcam bn geceleri yada kimle konuşcam sabaha kadar odunda yok :))) bu sene dar bana oralarkaydirigubbakcemile3

bugün arkadaşım dedi bodrumda birileriyle tanışırsın belki dedi
benim o yaz aşkı yaşım geçti kii dedim, koca kızım 26 buçuk yaşındayım dedim
sevgilim olsa güzel olurdu ama yok napalım böyle geçicek bu yaz da
tadilat var hala sol yanımda :smiley-cool:

ayy kim barışmış kızlar mervemi ya biz barışamadık :)) 3 ay oldu bu çocuk hala dönmedi ne kara bahtım war benm :))

ne olsun çukulatam okul finaller.. dönmeyen sevgilimkaydirigubbakcemile3gayet ii şuan herşey sende ne war ne yok

Bende de hersey super canim...
Bugun sinavlar vardi super gecti.. Bitti stajim cok sukurr..
Bu haftada okulda sinavlar var.. Insallah onlarda iyi gecer:Saruboceq:
Bunlarla ugrasiyorum iste.. Bi yandan da gun sayiyorumsositososito

merhaba yIlka
çukulata sana da selamlar
çok şükür kendimi iyi hissediyorum, sanırım 3,5 ay sonra kendi kendime de mutlu olabileceğimi gördüm

Selam canimcim....

ayy kim barışmış kızlar mervemi ya biz barışamadık :)) 3 ay oldu bu çocuk hala dönmedi ne kara bahtım war benm :))

çok özlemiş bu kız oy oy
lalesini bekliyor yazmışsın yaa
etrafında seninle olmak isteyen kişiler varken gözün başkasını görmüyor, bu onun için ne güzel bişey aslında, değerini bilsin

Askin yasi yoktur canim ya.. Bellimi olur..
Hem yeni bi sevgili tadilatin hizlanmasinada yardimci olur belkim-tatlicadiarzu-

çok özlemiş bu kız oy oy
lalesini bekliyor yazmışsın yaa
etrafında seninle olmak isteyen kişiler varken gözün başkasını görmüyor, bu onun için ne güzel bişey aslında, değerini bilsin

o biraz ileri zekalı ya bunu anlamaz esincim :)) özledik tabi her ezan sesinde ağlayarak dua ettğimi barışmamıza vesile old ie yalwardım allaha artık ağlamıyorum ama boğzaım düğmlenio hem çıktığı kızda tekme wurmuş buna yapamamış ayrılmşlar bnim değerimi anlamadı hala bide bunalımda sözde ben olsam çıkar çıkar koşardım sevgilime ama nerdee

aman sevindm çukulatam bnmde gayet herşey ii snwlar falan okul bitsede bian önce çalışsam çok skldım:1closedeyes:

ben seni ömürlük sevdim
hain sen usandın
kanıma dokunuyor ne yalan söyleyeyim
zulümmü kuşandın

dön de bi halime bakıver bari
nerelerdesin be öldün mü
elleri sevdin de iyi mi oldu
benden hasını gördünmü??

gidip de gelmeyenlere, gelse de istenmeyenlere, e gelse iyi olur diyenlere, gelmezse gelmesin o kaybeder -tatlicadiarzu- diyenlere, çok özleyenlere, herkese...

bnm oduna göre bi şarkı:))) ya bn olsam bnm gibi kızı el üstünde taşşırım bnm gibisini nerde bulucak annesi bile söyledi ama odun bunalımda ya esincim bekleyelim bakalım..

Askin yasi yoktur canim ya.. Bellimi olur..
Hem yeni bi sevgili tadilatin hizlanmasinada yardimci olur belkim-tatlicadiarzu-
bilmem ama kimseden hoşlanmadığım için bunu söylüyorum şu an
tadilattan sonra etrafıma alıcı gözle bakarım, hazır değilim galibaaaa

bi de başkasıyla birlikteliğini biliyordun, bilsem benim içim acırdı çok kıskanırdım, şimdi benim lalenin başkasıyla olduğunu bilsem manyak kıskanırım, ona dönmek istediğim için değil, garip bişey bu, nasıl anlatayımmm[/QUOTE]

canım ayrılmşlarkaydirigubbakcemile3kız bide başkası ile görüşüyormuş:teytey:hiç kıskanmadım biliyormusun hatta ççok sevindim bırakim bişeyleri tüketsin bnm değeri anlasın ki anladı mal olan anlar yani..bnde arayıp sormuyorum çocuk bunalıma girmiş hiç kıskanmadım bn %100 eminim çıkıtğı kız bnden üstün değiL eğer bnden üstün olsa üzülür kıskanırım ama o bnden üstününü bulursa onun nazını çeken bn köprüden atlarım yani o kadar güveniyorum kendimesengözlerimebaksanab

canım ayrılmşlarkaydirigubbakcemile3kız bide başkası ile görüşüyormuş:teytey:hiç kıskanmadım biliyormusun hatta ççok sevindim bırakim bişeyleri tüketsin bnm değeri anlasın ki anladı mal olan anlar yani..bnde arayıp sormuyorum çocuk bunalıma girmiş hiç kıskanmadım bn %100 eminim çıkıtğı kız bnden üstün değiL eğer bnden üstün olsa üzülür kıskanırım ama o bnden üstününü bulursa onun nazını çeken bn köprüden atlarım yani o kadar güveniyorum kendimesengözlerimebaksanab[/QUOTE]

vaaooww mu diyeyim ne diyeyim ben
takdir ettim seni, inş. pişman olup kapında sürünür milka milka diye yalvarır inş.
en iyi adam pişman olmuş adammış
senin için hayırlısı olsun, gelmezse de canı sağolsun

vaaooww mu diyeyim ne diyeyim ben
takdir ettim seni, inş. pişman olup kapında sürünür milka milka diye yalvarır inş.
en iyi adam pişman olmuş adammış
senin için hayırlısı olsun, gelmezse de canı sağolsun
[/QUOTE]

bnce onun eli mahkum kimse nazını çekmez kıskançın önde gideni kimse milka gibi onu şımartmaz..ama bnm anlamadğım neden hala adım atmyıor hazır kimse yok hayatında terkedildi acaba bunalımda diyemi böle yapıyr bilmem kİ-tatlicadiarzu-

net koptu birden kızlar bişey diyemeden çıktım, birazdan çıkıyorum yola...
hepinizi gül cemalinizden tek tek öptüm.... hepinizi çok seviyorum a.s.

net koptu birden kızlar bişey diyemeden çıktım, birazdan çıkıyorum yola...
hepinizi gül cemalinizden tek tek öptüm.... hepinizi çok seviyorum a.s.

ben geçen c.tesi pazar kocaelindeydim sakaryadaydım biliyomusuun
maşukiyeye gittik, sapancaya gittik çok güzel yerler
yeşil biyerler görmeye çok ihtiyacım vardıı
geçen hafta sana baktım forumda ama o saatte yoktun, tavsiye edeceğin bişeyler var mı diye soracaktım, neyse güzeldi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…