Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Çenebazıııımmm canııımmmm hayırlı yolculuklar tekrardan.Öpüyorum çok.Ben ararım sizi böcükle buluştuğunuz zaman :)))

araşırız fibritim :))) canlı bağlantıyla katılırsınız :))) uslu durun tamam mı... mutsuz olmayın hiç :1hug:
seviyoruuum seviyoruuuum hepinizi....

Bende öyle bi çıkıyorum diyorum.Bi merak edip geliyorum :)))

bnde öleyim çıkamadım ki türlü :))) kızlar bugün evde otururken tw izliyordum birden bnm odunun parfüm kokusu burnuma geldiki kimse yok evde dışardan geldi desem camlar kapalı ne demek bu acaba burnumdamu tutuyorkaydirigubbakcemile3ya kokuyu içime çektikçe dahada yoğunlaşıyordu resmn yanımda gibi hissettim:1no2:

:teselli: cnm ya ne çok özlemişssin.. bende sanki arada bana dokunuyo gibi hissediyorumm -tatlicadiarzu-

:teselli: cnm ya ne çok özlemişssin.. bende sanki arada bana dokunuyo gibi hissediyorumm -tatlicadiarzu-

hemde nasıl özledim zor tutuyorum kendimi ama bilmiyorum tubacım allah yüzümü güldürcek gibime geliyor.. baksana başkası ile çıktı yapamadı blki bni düşündüde ayrıldı.. ne bilm bunalımda olması bilmiyorum umutlarım inş boşa çıkmaz

inşş hayatm düzelir en kısa zamanda ahh ahh bende bi zamanlar ne çok istiyodum düzelmesini şimdi gelsede affedemem.. keske kırmasaydı beni bukadar offff daraldım heee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…