inşş hayatm düzelir en kısa zamanda ahh ahh bende bi zamanlar ne çok istiyodum düzelmesini şimdi gelsede affedemem.. keske kırmasaydı beni bukadar offff daraldım heee :)
ben kabul ederim aşkta gurur yapamam normalde gururumdan ödün vermem ama konu aşk olunca yelkenler suya iniyor oda belki yüzü yok dönmem sana çıkmıycaz barışmıycaz diyordu off off bi akıllanda şu çocuk:)) bi bnm değerimi anlasalaelaelaelaelae
:) tatlım gurur değil güven meselesii.. hatta daha derin şeler varda oo çok ince.. nese sen inşş barısırsın tatlım ne diim :1hug:
yani derinine inersen çok konuşmak lazm ama gelirse kızlar gerçketne dicem niyetin ciddi ise sennle çıkarım gelip ailemle tanış gerekirse sözlenelim..kabul ederse ok etmezse by bykaydirigubbakcemile3
yanii öyle yap canım çocuk oyuncağı değilki ayrıl barıs ayrıl barıs.. hem dicek her istediğimde geri dönüyo zaten rahat olcak falan.. sen baya sık eğer dönerse çok uğrastır öyle hemen kabul etme barii kaydirigubbakcemile3 söz fikride süper
evet ilk önce süründürcem snra güldrcem bnm 3 ayda yaşadğmı ona 1 haftada yaşatıcam:)) ahh bi dönse
inş tatlım dönsünde süründür hakettiiiklava: hiç haber alıomusun ondan?
yok hayırtelefon harici hiç bişeyden bana ulaşamaz o yada evimin önüne gelir facebooktan bile ulaşamaz yani ortak arkadaşlarımızı bile sildk msnlerden öle işte:çok üzgünüm:
:teselli: anladım canım olsun ulaşmak istese her şekil ulaşırr.. bende benimkini heryerden sildim ama ben onu takip edebiliyorumm haberi yokk. kaydirigubbakcemile3
hadi ya:teytey:nasıl haber alıyorsun tubişim:)))anlatsana
canım bu benimki trübüncüü herşekil haber alabiliyorum ondan herhafta maçlarda heryere gidiyoo facete sürekli resimleri videoları.. ortak arkadaslarımızda var onlardan birinin facesinden naaptığına bakıyorumm.. tabi baktığım kişi şifresini bildiğimi bilmiyoo kaydirigubbakcemile3
keşki bnmde facete ortak arki olsa yokki :))) nyse barışınca eklerimkaydirigubbakcemile3tubişim bn çıkıyorum şimdi yarın girersen yine görüşürüz öptüm seni çok seviom hepinizi:))) allah yüzümüze gülsünde bizim erkekleri bize geri göndersin hepimizn duaları kabul olur inşşş:Saruboceq:
Bende kendimi iyi hissetmiyorum.Çıkıyorum.öpüyorum...
bugün arkadaşım dedi bodrumda birileriyle tanışırsın belki dedi
benim o yaz aşkı yaşım geçti kii dedim, koca kızım 26 buçuk yaşındayım dedim
sevgilim olsa güzel olurdu ama yok napalım böyle geçicek bu yaz da
tadilat var hala sol yanımda :smiley-cool:
ben seni ömürlük sevdim
hain sen usandın
kanıma dokunuyor ne yalan söyleyeyim
zulümmü kuşandın
dön de bi halime bakıver bari
nerelerdesin be öldün mü
elleri sevdin de iyi mi oldu
benden hasını gördünmü??
gidip de gelmeyenlere, gelse de istenmeyenlere, e gelse iyi olur diyenlere, gelmezse gelmesin o kaybeder -tatlicadiarzu- diyenlere, çok özleyenlere, herkese...
Nilcim bizde mi buluşsak acaba.Sen,ben,prenses :) Ne dersin :)
merve barışmış darısını barışmak isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?