Canım herşeyin bi zamanı var amaaannn salla ayolkaydirigubbakcemile2kızlar ya herkes sevgilisiyle tatile gitme hayali kuruyor birtek bizler yanlızız neden biz çok mu çirkiniz,çok mu aptalız.ne motor diye geçen arkasından dedikodusu yappılan kızlar bile kıymetini bilen birileri var neden biz yanlızız .:çok üzgünüm:
benim çıkış saatim gelmiş... öpüyorum tek tek kuzular.... a.s.
Canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ne bileyim yani içimde bi rahatlık var.Güzel şeyler olacak diyor içimden bi ses...İçimdeki ses ne olur beni aldatma :)
Bakın asla kendimi kandırmıyorum ama kazansaydım sanki bu kadar sevinmeyecektim,sanki içime bi endişe girecekti.
Ankara'dan da gideceğim kızlar bakalım nereye ama...Yeni dönem başlıyor benim için...
Senide öpüyorum çıtırımŞenizii akşamlar kızlar ben de çıkıyorum...
Sağol canım.Yeni bi sayfa açmak fikri bile güzel geliyor şuan.Biliyorum kolay olmayacak ne olursa olsun fakat tırnaklarımla kazıyarak da olsa elbet bi yerlere geleceğim.Allah elbet herşeyi bi yoluna koymuştur mutlaka inanıyorum.canım biliyorum bu durumu süper bir durumdu.keşke bende yeni bir yere gitsem sıfırdan bir sayfa açsam.geçen yaz iş seyahatındeydım 3 ay boyunca tokattaydım orası bana mezuniyet sonrası süper gelmişti.
umarım herşey senin içinde çok güzel olur.Şeniz
Canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ne bileyim yani içimde bi rahatlık var.Güzel şeyler olacak diyor içimden bi ses...İçimdeki ses ne olur beni aldatma :)
Bakın asla kendimi kandırmıyorum ama kazansaydım sanki bu kadar sevinmeyecektim,sanki içime bi endişe girecekti.
Ankara'dan da gideceğim kızlar bakalım nereye ama...Yeni dönem başlıyor benim için...
kızlar ya herkes sevgilisiyle tatile gitme hayali kuruyor birtek bizler yanlızız neden biz çok mu çirkiniz,çok mu aptalız.ne motor diye geçen arkasından dedikodusu yappılan kızlar bile kıymetini bilen birileri var neden biz yanlızız .:çok üzgünüm:
merhabalar arkadaşlar bugün msnde gördüm onu ve çanta isteme ayağına yazdım bu kadar sonra hiç konuşmadık senağlama
bilmiyorum konuşma metnini direk buraya kopyalamakla hata mı ettim ama sizce yazdıkları çok soğuk değil mi ? sanırım tamamen silmiş beni , bitti sanırım gerçekten senağlama
canım bence yorum yapılabilecek bir konuşma olmamış , normal gözüküyor yani duygusal bişe yok ama sert tepki yada kötü bişede yok...bence çantanı getirir sende alırsın bi yere bırakmasını isteme zaten o seni arıyıp haber vercek sanırım anladığıma göre. görüşüncede konuşursunuz normal.iki sevgilinin arkadaşça konuşması bu.yani senin bişeler bahane edipte onu görmek istediğini falan düşünmemiş emin ol.tepkiler normal.bana göre üzülmeni gerektirecek bişe yok ama bir gelişmede yok :sm_confused:
evet kendimi alıştırdım artık gelişme beklememeye çünkü elimden hiç bir şey gelmeyecek biliyorum , yaptığım hiç bir şey onu bana geri getirmeyecek hatta daha da uzaklaştıracak , gün geçtikçe daha da soğuyacak benden ve geri dönmeyi hiç istemeyecek , sevgisi de bitecek o zaman senağlama
zaten sanmıyorum bu saatten sonra bir barışma olacağını sadece kalbim o kadar kırık ki senağlama
ben 2009 a onunla girmiştim , annem ben o , her günümüz beraber geçecek sanıyordum , hiç düşünmezdim ayrılacağımızı , çok zor Allah sevenleri ayırmasın , benim durumumdakilere de sabır versin , onun gibilere de vicdan versin başka bir dileğim yok senağlama
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizPrincess
canım olayı abartıyorsun bu kadar üzülmeni gerektirecek bir şey yok senden zaman istemiş biraz gibi geldi bana...aranız kötü olsa hiç görüşmek istemezdi biraz sabretmen lazım :teselli:
Canım bizimkiler artık o kadar üzülüyor ki bana yani işin olsunda nerde yaparsan yap oldular.Yoksa ailem acaip düşkündür banada.Ama koca kız oldum.Onlara bağlı kalamam ki hep.nasıl gidebiliyorsunuz yaa:1shok: benim ailem izin vermiyo bir yere gitmeme tek gidecem de hayata başlıcam oohhhoo zor valla anca tayin falan olursa zorunlu bişe öle yollarrlar yoksa bende istanbulda kalmak istemiyorum
ben beraberkende ölee tatile gidemedim ki ya bizimkiler yok vermez izinanca günü birlik gittik
Canım bikaç güne belli olur.kızlar slm bu aralar giremedim malum finaller yoğunuz.. bnm eski sevgilimi biliosunuz facebooka ekledim hala onay gelmedi.. galiba girmedi daha.. eğer bni istemese onaylamazdı ama hala arkadaşlık isteği gönderildi yazıyor galiba hemen eklemek istemyor sazan gibi atlamak istemiyor yoksa bni hayatından gerçekten çıkartsaydı anında yoksayardı..nyse sizler napıyorsunuz
Canım bikaç güne belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?