Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım herşeyin bi zamanı var amaaannn salla ayolkaydirigubbakcemile2

benim çıkış saatim gelmiş... öpüyorum tek tek kuzular.... a.s.

Bende seni öpüyorum cimcimemŞeniz

canım biliyorum bu durumu süper bir durumdu.keşke bende yeni bir yere gitsem sıfırdan bir sayfa açsam.geçen yaz iş seyahatındeydım 3 ay boyunca tokattaydım orası bana mezuniyet sonrası süper gelmişti.
umarım herşey senin içinde çok güzel olur.Şeniz

Sağol canım.Yeni bi sayfa açmak fikri bile güzel geliyor şuan.Biliyorum kolay olmayacak ne olursa olsun fakat tırnaklarımla kazıyarak da olsa elbet bi yerlere geleceğim.Allah elbet herşeyi bi yoluna koymuştur mutlaka inanıyorum.

nasıl gidebiliyorsunuz yaa:1shok: benim ailem izin vermiyo bir yere gitmeme tek gidecem de hayata başlıcam oohhhoo zor valla anca tayin falan olursa zorunlu bişe öle yollarrlar yoksa bende istanbulda kalmak istemiyorum

ben beraberkende ölee tatile gidemedim ki ya bizimkiler yok vermez izin anca günü birlik gittik

merhabalar arkadaşlar bugün msnde gördüm onu ve çanta isteme ayağına yazdım

(ben yazan kızım benim yazdıklarım oo yazan kısım onun yazdıkları )

1918 ben selamm nbr ?
1935 oo idir senden?
1939 ben iyi benden de
1947 ben napıyorsun naslsın
1955 oo ii nolsun oturuom
1958 oo dizi fln izliom
1959 oo boş boş
1909 ben hee lost izle çok pis şeyler oluyormuş
1918 oo yok ben zeyna izliom
1919 oo
1921 ben zyena mı
1922 oo sen napiosun
1924 ben o eski dizi mi
1928 oo heaa
1928 oo
1931 oo zeynamış
1933 oo
1933 ben nie izliorsun ki
1936 ben zeynamış mı
1942 oo hea
1948 oo ata demirer öle diodu ya
1953 ben ne diodu ya :S
1954 oo ne bilim izliom işte
1955 oo
1957 oo indirmiştim
1959 oo
1901 oo herkülün arkadaşı
1905 oo zeynamış
1905 oo
1913 ben hatırlamıyorum ki valla :S
1924 ben ses tonunu duysam hatırlarm da böyle yazınca olmuyo
1931 ben makes no sense
1937 oo
1939 oo sen napiosun
1947 ben napiim ben de boş boş oturuyorum
1956 ben 18 tane proje 23 tane ödev var
1903 ben ama boş oturuyorum işte
1904 oo oha
1904 oo
1909 ben ya 18 tane diil de işte
1917 ben kaçtı en son hımmmmm
1921 oo anladım anladım
1923 oo
1926 oo yapsana projelerini
1927 ben 4 işte
1937 ben ya hülya yapıo bi tanesini
1943 ben mimariyi
1904 ben ben de başlıcam inşallah birşeyler yapmaya
1903 oo inş
1919 ben inş
1925 ben sen napıosn nee ediosn
1925 ben neyse senden bir ricam olabilir mi?
1942 oo olabilir
1944 oo tabi söle
1949 ben ya çantam sendeydi ya
1956 ben onu okula ne zman geliorsan getirebilir msn ?
1908 oo heh
1914 oo eet o aklımda da fırsat olmadı bir türlü
1930 ben ya aslında lazım değildi ama artık lazım oldu
1946 oo tamam tamam
1950 oo getiririm merak etme
1901 ben ok sağol
1922 ben getirdiğinde bana haber verirsin alırım ben
1930 oo ok
1931 oo merak etme
1920 ben ok sağolasın

bu kadar sonra hiç konuşmadık senağlama
bilmiyorum konuşma metnini direk buraya kopyalamakla hata mı ettim ama sizce yazdıkları çok soğuk değil mi ? sanırım tamamen silmiş beni , bitti sanırım gerçekten senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bence yorum yapılabilecek bir konuşma olmamış , normal gözüküyor yani duygusal bişe yok ama sert tepki yada kötü bişede yok...bence çantanı getirir sende alırsın bi yere bırakmasını isteme zaten o seni arıyıp haber vercek sanırım anladığıma göre. görüşüncede konuşursunuz normal.iki sevgilinin arkadaşça konuşması bu.yani senin bişeler bahane edipte onu görmek istediğini falan düşünmemiş emin ol.tepkiler normal.bana göre üzülmeni gerektirecek bişe yok ama bir gelişmede yok :sm_confused:

evet kendimi alıştırdım artık gelişme beklememeye çünkü elimden hiç bir şey gelmeyecek biliyorum , yaptığım hiç bir şey onu bana geri getirmeyecek hatta daha da uzaklaştıracak , gün geçtikçe daha da soğuyacak benden ve geri dönmeyi hiç istemeyecek , sevgisi de bitecek o zaman senağlama

zaten sanmıyorum bu saatten sonra bir barışma olacağını sadece kalbim o kadar kırık ki senağlama

ben 2009 a onunla girmiştim , annem ben o , her günümüz beraber geçecek sanıyordum , hiç düşünmezdim ayrılacağımızı , çok zor Allah sevenleri ayırmasın , benim durumumdakilere de sabır versin , onun gibilere de vicdan versin başka bir dileğim yok senağlama

bi haber yazmak istedim uğramışken. atılım üniversitesinin şenlikleri 26-27ye ertelenmiş.

canım olayı abartıyorsun bu kadar üzülmeni gerektirecek bir şey yok senden zaman istemiş biraz gibi geldi bana...aranız kötü olsa hiç görüşmek istemezdi biraz sabretmen lazım :teselli:

canım olayı abartıyorsun bu kadar üzülmeni gerektirecek bir şey yok senden zaman istemiş biraz gibi geldi bana...aranız kötü olsa hiç görüşmek istemezdi biraz sabretmen lazım :teselli:

ya inşallah abartıyorumdur ama zaman benim için o kadar zor geçiyor ki , anlayamıyorum onun zaman istemesini ? beni aramasndan benle ilerde barışmayı düşündüğünü çıkarıyorum ama sonra böyle oluyor işte , inanılmaz ilgisiz oluyor , nasıl sabredebiliyor , dönecek mi . . . bunları düşündükçe aklımı oynatacak gibi oluyorum

seven insan sevdiğinin yanında olmak istemez mi ?

ama haklı çok sıktım ben onu bakalım biraz daha geçsin şu zaman senağlama

kızlar slm bu aralar giremedim malum finaller yoğunuz.. bnm eski sevgilimi biliosunuz facebooka ekledim hala onay gelmedi.. galiba girmedi daha.. eğer bni istemese onaylamazdı ama hala arkadaşlık isteği gönderildi yazıyor galiba hemen eklemek istemyor sazan gibi atlamak istemiyor yoksa bni hayatından gerçekten çıkartsaydı anında yoksayardı..nyse sizler napıyorsunuz

Canım bizimkiler artık o kadar üzülüyor ki bana yani işin olsunda nerde yaparsan yap oldular.Yoksa ailem acaip düşkündür banada.Ama koca kız oldum.Onlara bağlı kalamam ki hep.

Canım bikaç güne belli olur.

Canım bikaç güne belli olur.[/QUOTE]

evet canım ama eğer nete girdiyse ve bni gerçekten istemiyorsa yoksayardı ve onun profilinde onay bekleniyor yzmzdı.. bilmiyorum kafam çok karışık
ama asla pişman değİlm birinin adım atması lazımdı

Canım bikaç güne belli olur.

evet canım ama eğer nete girdiyse ve bni gerçekten istemiyorsa yoksayardı ve onun profilinde onay bekleniyor yzmzdı.. bilmiyorum kafam çok karışık
ama asla pişman değılm birinin adım atması lazımdı[/QUOTE]

birinin adım atması gerekiyosa bile o sen değildin bence ama hayırlısı olsun.. güzel haberlerini bekliyoruz.. :1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…