hakikaten kötü kedisin sen galateia kaydirigubbakcemile3
gezdim geldim tatlım Şeniz
zayıflama bakim... bigün istanbulda görüşücez inşallah, o zaman yanaklarını nası sıkıcam... çabıkkk kilo alıyosun, fazla değil, idealine gel yeter... sana çikolata diyeti yazıyorum, hem seratonin salgılarsın, hem kilo alırsın yerimseniben
canım gel tabii buluşuruz ama ben resim çektirmem ona göre :) buraya koyuyorsun ben korkuyorum başkaları görcek diyee :1ninca:
beni unutun galateiacim benneyaptımki
canım bence yakın arkadaşlarına sölüyor ve bu arkadaşların seni arayıp haber veriyorsa arkadaşlarına cevaben bittiğini artık bu konuda konuşmak istemediğini söleyebilirsin ağızlarına laf verme bence,eğer sen yazlığa gittiğinde salak hala devam ederse senin duyabileceğin şekilde o zaman ağzının payını verebilirsin gibi geliyor bana Çok üzgünüm çoook
teşekkür ederim canım.
nasıldı izmir neler yaptın?
canım gel tabii buluşuruz ama ben resim çektirmem ona göre :) buraya koyuyorsun ben korkuyorum başkaları görcek diyee :1ninca:
gezdim geldim tatlım Şeniz
zayıflama bakim... bigün istanbulda görüşücez inşallah, o zaman yanaklarını nası sıkıcam... çabıkkk kilo alıyosun, fazla değil, idealine gel yeter... sana çikolata diyeti yazıyorum, hem seratonin salgılarsın, hem kilo alırsın yerimseniben
aynen bende bıde canım benım özelden cuma akşamı mesaj attım aldın dımı?
bol bol gezdim canım kaydirigubbakcemile3
ayol sadece üye olanlar görüyo onları kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
nilin dediği gibi canım, o başlattı
Yok ki senin bir yedeğin
Kötü kedi Şerafettin!
Söyle nasıl kıydın bana
Hem canındım hem ciğerin
kızlar ya sıze bırsey sorcam bana kım yazmıştı hatırlamıyorum o yuzden burdan yazıyorum burçlarla ilgili bir site vardı giriyordun kadın fal bakıyordu hani.kimdi onu yazan kişi?
birde bsy sorcam siz bsy yazıyormusunuz kadına yada ne bilim sitede bsy sormakmı lazım? kadın bana sürekli mail atıyor ama hiç cevap vermedim daha
olsun kendine saklarsan çekersin fotolarımızı :) yada 1 gün koyup kaldırırsın ben utanııoomm
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?