Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım ya benım cevremdekı ınsanlar duymuşlar birisi arayıp bu salak böyle böyle konuşuyor haberin olsun ama sakın bsy yapma bil demek için aradım dedi.ama yani ilk ayrılıgımız degıl bızım daha önceden yapmamıştı ve herşeyden önce hep birgün temelli ayrılırsak dıye ben anlatıyordum bırak öyle insanlar Allahından bulur dıyerek susuyordu.
kendi ablasına olmasını ıstemyecegı bırseyı sanada asla yapmam dıyordu buyüzden bir tarafım ara sor cidden yaptınmı dıye merak edıyor dıger yanımsa eger bulundugun ortamda söylerse agzının payını verirsin ilerde diyor.

kızlar ya sıze bırsey sorcam bana kım yazmıştı hatırlamıyorum o yuzden burdan yazıyorum burçlarla ilgili bir site vardı giriyordun kadın fal bakıyordu hani.kimdi onu yazan kişi?
birde bsy sorcam siz bsy yazıyormusunuz kadına yada ne bilim sitede bsy sormakmı lazım? kadın bana sürekli mail atıyor ama hiç cevap vermedim daha

canım ben vermiştim sana, bana da atıyordu geçen son mailini attı çünkü ben transite girdim artık kaydirigubbakcemile3 bu önümüzdeki 59 gün hayatımın dönüm noktalarıymış uzun süre görmeyecekmişim böle bişe..hem artı mail atıp istersen o ücrete tabii oluyor sanırım

monam yok oldu ortadan, ben ıslandığın için özür diliyorum canım yani bu kadar kabul olcağını bilsem başka dualar ederdim...

kuzular ben şimdi salona temizliğe gidiom dün başladım bugün devam etmem lazım anneme söz verdim hihoyyyt

yok çenem sana degıl galateia bana bsy sormuştu ona mesaj attım.onu sordum
ya canım banada kadın aynı transıte 12 hazıranda gırecegımı-27 eylulde cıkıcağımı söylüyorda anlamadım.ne iş her pazar mesaj atıyor ondan sorma gereği duydum sanırım sanada benzer şeyler söylemiş anlaşılan kadın transite girmiş çıkamıyor

gala duaların tuttu.
okula giderken de eve gelirkende sudan çıkmış balık modunda takıldım bugun.
inanılmaz yağmur yağıyor. öyle böyle değil.
artı feci gök gürlüyo.

hayır işin kötüsü okula giderken penyeyle gittim.
hani o halde beni görcek olan önemli biri olsa rezil haldeydim sırılsıklam girdim.
eve gelirkende en son buz yağıyordu.
ahah şu andada yağmurun sesi duyuluyo. dışarda bi allahın kulu yok :)
bide ankara üni.nin şenliğine gidelim diyorduk o da iptaldir kesin.

burdada yağmur var yağmulu havaları sevmiyorum önceden çok hoşuma giderdi yağmurda içimi hüzün kaplıyor hep şarkı aklıma geliyor fena oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…