Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bana dün attığsan gelmedi bişe fisfisfis

selin cadısı kim takmıştı ya mona ya böcük o hiç söz dinlemezdikaydirigubbakcemile3

ayrıldım ve çokta canını yaktım ama o çok ii bi insandı beni çok sewdi bende senağlama ama bitti
anlatmak istermisin:teselli: dinleriz anlatırsan

burda bir şarkıdan alıntı yapmam istiyorum sırnaşık şey
"""Zalimin zulmü varsa Sevenin allahı var"""" :dance: :dance: :teytey:

ama sana üzüldüm canım keşke şemsiye alsaydın :bbo:

Gelsenize kızlar gelin bana bol bol rep verin moral verin.
Öpün sevin beni :)))
Sınav açıklandı.
Sonuç=Kazanamadım.
Bide 2 puanla kaybettim.Amaaannn nedense hiç üzülmedim.Zaten benim gibi bi hatundan hâkim olmazdı ya.Sadece evde geçen zamanıma üzüldüm.ıçimde bi ferahlık var ama.Sanki içimde güzel bi his var.Hiç bi zaman kendimi hâkim olarak hayal edemedim zaten.Şimdi saçımı kırmızıya boyatabilirim yaşasın :)))
Yalnız geleceğim çok belirsiz kızlar.Büro açmak sorun değil de.Nerde nasıl bilmiyorum.
Keşke Vecihim arasa beni.ışte evlenmenin tam vakti :) Cevabım evet evet evet evet sonsuza kadar eveeeeettt!!!!! :)))

Sınavı kazanamış biri olarak anormal tepkiler veriyorum sanki.Herkes benden daha çok üzüldü :) Bense onlara moral veriyorum :) Gelen yorumlar şöyle oluyor, 2009 sana uğurlu gelmedi heralde hem aşkından hem işinden oldun :))) Ama duruuunnn 2009 daha bitmedi ki :)

canım 2 puan la kaçırman kötü olmuş tabii hakkında hayırlısı olur inşallah belki bir daha denersin...

selin cadısı kim takmıştı ya mona ya böcük o hiç söz dinlemezdikaydirigubbakcemile3

anlatmak istermisin:teselli: dinleriz anlatırsan

demek ondan diyolarmış kaydirigubbakcemile3
aydınlattığın için sağol umudum Şeniz

canım için rahat ettiyse, ooh dediysen kesinlikle hayırlı bişey olmuştur....
ben buna çok inanıyorum....
benim de çok başıma geldi bu durum, içimden kıs kıs gülüyodum benim için üzülen insanlara, sanki biri söylüyodu senin için daha hayırlısı olacak diye a.s
emin ol herşey bi şekilde yolunu bulacak canım, bütün belirsizlikler kalkacak... sabret sadece :1hug:

katılıyorum ne zaman mutlu olmak yerine mutsuz olduysam o şey benim için o anda hayırlı olmamış olan birşey çıkıyor ve Allah bir süre sonra daha iyi bir şey karşıma çıkarıyor.
oyüzden üzülmediysen senin için asıl olacak şeyin daha zamanı var demektir canım.

canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah ...
her işte bir hayır var bizim sloganımız oldu zaten ...

rahatlamana sevindim... gerçekten yapmak istediğin hakimlik değilse boşver ... ama denedin işte hiç değilse ailen istediği için denemiş oldun... 2 puanla kaçırman da şans belki de...

inşallah tatlım benim güzel şeyler olmaya başlar artık senin için... dediğin gibi sene daha bitmedi kaydirigubbakcemile5

kızlar ya herkes sevgilisiyle tatile gitme hayali kuruyor birtek bizler yanlızız neden biz çok mu çirkiniz,çok mu aptalız.ne motor diye geçen arkasından dedikodusu yappılan kızlar bile kıymetini bilen birileri var neden biz yanlızız .:çok üzgünüm:

ya bu sene olayına ben inanmıyorum hani nasıl girersen öyle giderdi ben telefonda girdim vede çok mutluydum hayatımdaki herşey fazlasıyla yolundaydı o akşamda süper eğlendim ama şimdi arapsaçı gibiyim....

Canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ne bileyim yani içimde bi rahatlık var.Güzel şeyler olacak diyor içimden bi ses...ıçimdeki ses ne olur beni aldatma :)
Bakın asla kendimi kandırmıyorum ama kazansaydım sanki bu kadar sevinmeyecektim,sanki içime bi endişe girecekti.
Ankara'dan da gideceğim kızlar bakalım nereye ama...Yeni dönem başlıyor benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…