ayrıldım ve çokta canını yaktım ama o çok ii bi insandı beni çok sewdi bende senağlama ama bitti
yok çenem sana degıl galateia bana bsy sormuştu ona mesaj attım.onu sordum
ya canım banada kadın aynı transıte 12 hazıranda gırecegımı-27 eylulde cıkıcağımı söylüyorda anlamadım.ne iş her pazar mesaj atıyor ondan sorma gereği duydum sanırım sanada benzer şeyler söylemiş anlaşılan kadın transite girmiş çıkamıyor
selin cadısı kim takmıştı ya mona ya böcük o hiç söz dinlemezdikaydirigubbakcemile3hayatam gebzeden pek haberim olmaz da izmitte rastlarsam söylerim mutlaka tatlım, aradığın özellikler neler ?? kaç oda kaç salon, jakuzili, panjurlu kaydirigubbakcemile3
seln neden herkes sana selin cadısı diyo kaydirigubbakcemile3
anlatmak istermisin:teselli: dinleriz anlatırsanayrıldım ve çokta canını yaktım ama o çok ii bi insandı beni çok sewdi bende senağlama ama bitti
hoşgeldin nasılsınbende varummm kizlarrr
kız ne o kimsesiz değilsin değiş şu ruh halini :mymeka:canım bana dün attığsan gelmedi bişe fisfisfis
hayır işin kötüsü okula giderken penyeyle gittim.
hani o halde beni görcek olan önemli biri olsa rezil haldeydim sırılsıklam girdim.
eve gelirkende en son buz yağıyordu.
ahah şu andada yağmurun sesi duyuluyo. dışarda bi allahın kulu yok :)
bide ankara üni.nin şenliğine gidelim diyorduk o da iptaldir kesin.
Gelsenize kızlar gelin bana bol bol rep verin moral verin.
Öpün sevin beni :)))
Sınav açıklandı.
Sonuç=Kazanamadım.
Bide 2 puanla kaybettim.Amaaannn nedense hiç üzülmedim.Zaten benim gibi bi hatundan hâkim olmazdı ya.Sadece evde geçen zamanıma üzüldüm.İçimde bi ferahlık var ama.Sanki içimde güzel bi his var.Hiç bi zaman kendimi hâkim olarak hayal edemedim zaten.Şimdi saçımı kırmızıya boyatabilirim yaşasın :)))
Yalnız geleceğim çok belirsiz kızlar.Büro açmak sorun değil de.Nerde nasıl bilmiyorum.
Keşke Vecihim arasa beni.İşte evlenmenin tam vakti :) Cevabım evet evet evet evet sonsuza kadar eveeeeettt!!!!! :)))
selin cadısı kim takmıştı ya mona ya böcük o hiç söz dinlemezdikaydirigubbakcemile3
anlatmak istermisin:teselli: dinleriz anlatırsan
Gelsenize kızlar gelin bana bol bol rep verin moral verin.
Öpün sevin beni :)))
Sınav açıklandı.
Sonuç=Kazanamadım.
Bide 2 puanla kaybettim.Amaaannn nedense hiç üzülmedim.Zaten benim gibi bi hatundan hâkim olmazdı ya.Sadece evde geçen zamanıma üzüldüm.İçimde bi ferahlık var ama.Sanki içimde güzel bi his var.Hiç bi zaman kendimi hâkim olarak hayal edemedim zaten.Şimdi saçımı kırmızıya boyatabilirim yaşasın :)))
Yalnız geleceğim çok belirsiz kızlar.Büro açmak sorun değil de.Nerde nasıl bilmiyorum.
Keşke Vecihim arasa beni.İşte evlenmenin tam vakti :) Cevabım evet evet evet evet sonsuza kadar eveeeeettt!!!!! :)))
Sınavı kazanamış biri olarak anormal tepkiler veriyorum sanki.Herkes benden daha çok üzüldü :) Bense onlara moral veriyorum :) Gelen yorumlar şöyle oluyor, 2009 sana uğurlu gelmedi heralde hem aşkından hem işinden oldun :))) Ama duruuunnn 2009 daha bitmedi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?