Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım çok doğru düşünüyorsun... ve bu asla bencillk değil... hayatta bize bizden daha fazla kimse önem vermez... bu bir gerçek... ben hep şunu diyorum sevmek bile bencillik ki ; biz istediğimiz için seviyoruz onlar istediği için değil ki... bak işte onlar bizim sevmemizi istemedikleri halde biz sevmeye devam ediyoruz çünkü biz istiyoruz bunu...

yok ben istemiyorum da unutamıyorum diyen varsa inanmam kusura bakmasın... elbet kolay değil bir anda unutmak ama asıl önemli olan bunu yürekten istemek... benim için daha iyi bir alternatif yok şu anda... o yüzden neden 2 yılımı paylaştığım ve gerçekten çok değer verdiğim adamı sevmekten vazgeçeyim ki... sadece onu severken acı çekmekten vazgeçtim ... sevebileceğim yeni birini bulunca onu sevmekten vazgeçeceğim ; çünkü ben öyle isteyeceğim...

o yüzden önce kendimize dikkat ediyoruz ; kendimizi düşünüyoruz... yerimseniben

çok haklısın onları sevmeyi biz kafamızda yarattık,onlar ne derlerse desinler,ne yaparlarsa yapsınlar bız kafamızda yarattıgımız şekilde yorumlayacağız birşeyleri .onlarda zamanında bizim için aynısını yaptılar ve gün geldikten sonra vazgeçtiler kendi yollarına devam ettiler.şimdi bizde sıra ama bunu nasıl yapacağız ben bılmıyorum belkıde zamana ıhtıyacımız vardır benden vazgeçebilme hırsı beni üzen onun vazgeçebileceğini hiç düşünmemiştim çünkü naparsam yapıyım yanımdaydı o benimdi ama yok oldu ve Allahıma dua edıyorum her sabah kalbimden sevgisini alsın vazgeçmemi sağlasın dıye.senağlama

bu konuda en şanslı benim galiba... bilemiyorum belki yaşlarımız ; belki kişiliklerimiz gereği birbirimize sözler vermedik hiç... o bana söz verecek kadar sevmedi belki de... ya ben; ben neden söz vermedim diye de düşünüyorum bazen... ilk ilişkimdi ama çevremdekilerin ilişkilerini gözlemlediğimde o verilen sözlerin gün geldiğinde hiç olup gittiğini gördüm... bu yüzden de ne söz verdim ; ne de söz vermesini istedim içimden... söz verse belki de korkardım ; inanmazdım zaten ...

evlenirken bile verilen sözler gün geldiğinde unutuluyor ... eee o zaman kimin hangi sözüne inanayım ben ... bu güvensizlik de değil ; sadece ayaklarımı yere basarak yaşamaya çalışıyorum ben ...

bir şarkı vardı çok güzel tavsiye ederim ; regina spektor kadının adını... fidelity de şarkının adı ... "always one foot on the ground" gibi bir sözü vardı şarkının yerimseniben

çok güzel yazmışsın böcük o bana söz verdirmişti ne olursa olsun bekleyecektim ondan aynı sözü istediğimde verememişti bende vermemliymişim söz

Şeniz Şeniz Şeniz

merhabalar arkadaşlar , benden bugün karar verdim ve vazgeçtim onu düşünmekten

yazdıklarınızı okudum ve farkına vardım ki ben onu ben istediğim için sevdim , şimdi yine ben istediğim onu sevmeyi bırakacağım

evde çok ağladığım için annem psikiatrdan randevu aldı yarın için , yarın hayatımda ilk defa profesyonel yardım alacağım ama olay bende bitiyor biliyorum

inşallah karşımıza bizim değerimizi bilecek , bizi asla yarı yolda bırakmayacak biri çıkar ve masallardaki gibi mutlu mesud yaşarız sonsuza kadar , bizi bu hale sokanlar da hakettiklerini bulurlar (beddua anlamında söylemiyorum ama bizi kıranların hallerinden memnun yaşamasını da hazmedemiyorum açıkcası )

canım dogru karar vermıssın bende cok agladım ama bıtıyo elbet benımde bıttı konuyu ben bılmıyorum kısaca yazar mısın bu arad yas kac canım

Bende mi diyorum acaba psikiyatrise gitsem antidepresan mı kullansam diye.Zaman geçtikçe iyi olacağım yere kötü oluyorum.Bazen profesyonel yardım gerekebiliyor canım.İnsan kendi kendine bile yardım edemeyebiliyor.Bence doğru bi karar vermişsin.

canım dogru karar vermıssın bende cok agladım ama bıtıyo elbet benımde bıttı konuyu ben bılmıyorum kısaca yazar mısın bu arad yas kac canım

canım öncelikle yaşım 21

konuyu okumak istersen :
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/277679-umudumu-kesmeli-miyim.html

ama özetle dersen 2 yıllık bir ilişkim vardı , benim anlayışsızlığım yüzünden kavgaların çoğalması, onun da illallah demesi sonucu "ortak karar " alarak bitridik

sonra ben 1 ay peşinde koştum yalvardım ama "hiç bir zaman olmayacak demiyorum , sana aşık değilim , rahat bırakılmak istiyorum " cevaplarını aldım

ben onu aramamaya başlayınca on gün sonra o beni aradı ve tam olarak kelimeleri kullanmasa da "başka bir kız olamayacak , arkadaşlarımla eğlenip sonra sana dönceğim, bekle " demeye getirdi ,

sonra da biraz mesajlaştık başka bir şey olmadı , en son msnden yazdığımda da (dün onda kalan çantamı istemek için msnden yazmştm ) biraz soğuk konuştu benle sanki beni arayan o değildi gibi .

o yüzden beklemeyi de bıraktım artık , sevmemeye çalışacağım onu

(özet de çok uzun oldu kusura bakmayın gamyoncuiremsu)

benim yarın sabah 11 de randevum var , gerçekten artık dayanamayacak durumdaym , her gün ağlamaktan bıktım , bir uzmanla konuşmaya ihtiyacım var

bakalım gideyim yarın da nasıl geçtiğini yazarım burada yerimseniben

angelme umarım kararını uygulayabilirsin..
kızlar ben size bişi anlatiyim belki faydası olur.
psikiyatriste gittiğim dönem,
eski sevgilim onu boğduğumu onu değiştirdiğimi falan söylüyordu.
kadın sadece şey dedi
ben kaç yaşındayım görüyosun
kaç yıllık psikiyatristim insanların içini bilirim, ama ben bile kimseyi değiştiremem.
kimse kimseyi değiştiremez.
isteyen her türlü yanında olur. geri kalanı bahane demişti.
ilaç çok fazla vermiyorlar.
sadecce uyku problemim var, titriyorum vs gibi somut şeyler söylerseniz veriyorlar.
ya da isterseniz.

ya benle konuşsun yeter doktor

ilaç olarak da şu ona olan takıntımı geçirebilecek bir şey verse hiç fena olmaz

Günaydin kizlar, fazla katilamiyorum bu siralar arada bi okuyabiliyorum
özledim sizleriii, kötü günümde her zmn yanimda olan sizdiniz çok sükür ne kadar içimde hala aci varsa eskisinden daha çok güçlüyüm;
ii ki varsiniz hihoyyyt

ya benle konuşsun yeter doktor

ilaç olarak da şu ona olan takıntımı geçirebilecek bir şey verse hiç fena olmaz

öyle bir ilaç olsaydı şimdiye hepimiz başlamıştık canım kaydirigubbakcemile3

bence psikolog seni rahatlatacaktır ; senin göremediğin şeyleri görmene yardımcı olacaktır...
en azından sana bu dertle başa çıkmanın yöntemlerini öğretir...

işe başlamışsın canım ... çalışmak en iyi ilaçlardan biri valla...
en azından kafan meşgul oluyor...

darısı diğerlerimizin başına... Galateia ; Fibritim ve nilim için özellikle a.s.
unuttuğum varsa ösür dilerim

inşallah

şimdi çıkıyorum evden yavaş yavaş psikiatra doğru yola çıkıyorum bana başarolar dileyin

sagol böcügüm cidden kafam dagiliyor darisi ins issiz olanlara rabbim size yardim eder insallah :Saruboceq:
1 ay sonra da tr deyim ins bu daha iyi gelecek bana, belki de kim bilir yep yeni sayfa bekliyor

Umudum gunaydin cnm iyisin umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…