çabalarının olmaması ötesinde canım hayatlarına devam ediyorlar.kendim için konuşuyorum adam mutlu yani msnden silmeden önce ben gülen suratlar falan koyuyordu, biliyorsun yeni kız arkadaşıda var..yani devam etmekle kalmıyor aynı zamanda mutlu.ben napıyorum burda her gün kahır mektubu yazıyorum yani seni bilemicem ama içimde sevgiyle karışık nefret var birazda.nasıl siler onca seneyi ve hayatına devam eder diyorum.ama allah büyük bugün olmasada yarın bir şekilde allahından bulacak benim çektiğim üzüntülerin hesabını verecek.buna inanmazsam haklı adaletin olduğuna o zman daha bunalım yapıyorsun yaptığı yanına kar kalmış gibi hissediyorsun.onun için benim tek yaptığım dua atmek.diyorum allhım dayanma gücü ver beni hayata bağla mutlu olmam için yardım et diyorum.kendimi düşünmem gerekiyor şuan belki dediğim bencilce gelebilir ama kendimize dönmezsek canım sağlığımızı gerçekten yitiricez.ben kilo veriyorum annem paso kızıyor şuan .işin garibi yemek de yiyorum.:1no2: şuan onu düşünmeği tabiki bi anda kesemem ama hayata devam etmeyiz
canım çok doğru düşünüyorsun... ve bu asla bencillk değil... hayatta bize bizden daha fazla kimse önem vermez... bu bir gerçek... ben hep şunu diyorum sevmek bile bencillik ki ; biz istediğimiz için seviyoruz onlar istediği için değil ki... bak işte onlar bizim sevmemizi istemedikleri halde biz sevmeye devam ediyoruz çünkü biz istiyoruz bunu...
yok ben istemiyorum da unutamıyorum diyen varsa inanmam kusura bakmasın... elbet kolay değil bir anda unutmak ama asıl önemli olan bunu yürekten istemek... benim için daha iyi bir alternatif yok şu anda... o yüzden neden 2 yılımı paylaştığım ve gerçekten çok değer verdiğim adamı sevmekten vazgeçeyim ki... sadece onu severken acı çekmekten vazgeçtim ... sevebileceğim yeni birini bulunca onu sevmekten vazgeçeceğim ; çünkü ben öyle isteyeceğim...
o yüzden önce kendimize dikkat ediyoruz ; kendimizi düşünüyoruz... yerimseniben
çok haklısın onları sevmeyi biz kafamızda yarattık,onlar ne derlerse desinler,ne yaparlarsa yapsınlar bız kafamızda yarattıgımız şekilde yorumlayacağız birşeyleri .onlarda zamanında bizim için aynısını yaptılar ve gün geldikten sonra vazgeçtiler kendi yollarına devam ettiler.şimdi bizde sıra ama bunu nasıl yapacağız ben bılmıyorum belkıde zamana ıhtıyacımız vardır benden vazgeçebilme hırsı beni üzen onun vazgeçebileceğini hiç düşünmemiştim çünkü naparsam yapıyım yanımdaydı o benimdi ama yok oldu ve Allahıma dua edıyorum her sabah kalbimden sevgisini alsın vazgeçmemi sağlasın dıye.senağlama
ben çıkıyorum kızlar.... bisürü alıntı yapmıştım, vakit kalmadı...... öpüyorum iyi akşamlar yawrular.....a.s.a.s.
canım çok doğru düşünüyorsun... ve bu asla bencillk değil... hayatta bize bizden daha fazla kimse önem vermez... bu bir gerçek... ben hep şunu diyorum sevmek bile bencillik ki ; biz istediğimiz için seviyoruz onlar istediği için değil ki... bak işte onlar bizim sevmemizi istemedikleri halde biz sevmeye devam ediyoruz çünkü biz istiyoruz bunu...
yok ben istemiyorum da unutamıyorum diyen varsa inanmam kusura bakmasın... elbet kolay değil bir anda unutmak ama asıl önemli olan bunu yürekten istemek... benim için daha iyi bir alternatif yok şu anda... o yüzden neden 2 yılımı paylaştığım ve gerçekten çok değer verdiğim adamı sevmekten vazgeçeyim ki... sadece onu severken acı çekmekten vazgeçtim ... sevebileceğim yeni birini bulunca onu sevmekten vazgeçeceğim ; çünkü ben öyle isteyeceğim...
o yüzden önce kendimize dikkat ediyoruz ; kendimizi düşünüyoruz... yerimseniben
merhabalar arkadaşlar , benden bugün karar verdim ve vazgeçtim onu düşünmekten
yazdıklarınızı okudum ve farkına vardım ki ben onu ben istediğim için sevdim , şimdi yine ben istediğim onu sevmeyi bırakacağım
evde çok ağladığım için annem psikiatrdan randevu aldı yarın için , yarın hayatımda ilk defa profesyonel yardım alacağım ama olay bende bitiyor biliyorum
inşallah karşımıza bizim değerimizi bilecek , bizi asla yarı yolda bırakmayacak biri çıkar ve masallardaki gibi mutlu mesud yaşarız sonsuza kadar , bizi bu hale sokanlar da hakettiklerini bulurlar (beddua anlamında söylemiyorum ama bizi kıranların hallerinden memnun yaşamasını da hazmedemiyorum açıkcası )
Bende mi diyorum acaba psikiyatrise gitsem antidepresan mı kullansam diye.Zaman geçtikçe iyi olacağım yere kötü oluyorum.Bazen profesyonel yardım gerekebiliyor canım.İnsan kendi kendine bile yardım edemeyebiliyor.Bence doğru bi karar vermişsin.merhabalar arkadaşlar , benden bugün karar verdim ve vazgeçtim onu düşünmekten
yazdıklarınızı okudum ve farkına vardım ki ben onu ben istediğim için sevdim , şimdi yine ben istediğim onu sevmeyi bırakacağım
evde çok ağladığım için annem psikiatrdan randevu aldı yarın için , yarın hayatımda ilk defa profesyonel yardım alacağım ama olay bende bitiyor biliyorum
inşallah karşımıza bizim değerimizi bilecek , bizi asla yarı yolda bırakmayacak biri çıkar ve masallardaki gibi mutlu mesud yaşarız sonsuza kadar , bizi bu hale sokanlar da hakettiklerini bulurlar (beddua anlamında söylemiyorum ama bizi kıranların hallerinden memnun yaşamasını da hazmedemiyorum açıkcası )
canım dogru karar vermıssın bende cok agladım ama bıtıyo elbet benımde bıttı konuyu ben bılmıyorum kısaca yazar mısın bu arad yas kac canım
Bende mi diyorum acaba psikiyatrise gitsem antidepresan mı kullansam diye.Zaman geçtikçe iyi olacağım yere kötü oluyorum.Bazen profesyonel yardım gerekebiliyor canım.İnsan kendi kendine bile yardım edemeyebiliyor.Bence doğru bi karar vermişsin.
ya benle konuşsun yeter doktor
ilaç olarak da şu ona olan takıntımı geçirebilecek bir şey verse hiç fena olmaz
Günaydin kizlar, fazla katilamiyorum bu siralar arada bi okuyabiliyorum
özledim sizleriii, kötü günümde her zmn yanimda olan sizdiniz çok sükür ne kadar içimde hala aci varsa eskisinden daha çok güçlüyüm;
ii ki varsiniz hihoyyyt
öyle bir ilaç olsaydı şimdiye hepimiz başlamıştık canım kaydirigubbakcemile3
bence psikolog seni rahatlatacaktır ; senin göremediğin şeyleri görmene yardımcı olacaktır...
en azından sana bu dertle başa çıkmanın yöntemlerini öğretir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?