Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın canım pek iyi değilim ama yaşıyoruz işte:)) sen nasılsın canım

yok bu aralar depreşiğim onunla bşaladığımız zamanlar geliyor bu ayalrda başlıyordu birde rüyamda gördüm biliyormusun benimki yakında evleniyor ben bunu duymayı hiç beklemedim bırakmasından çok nişanlanması etkiledi

neyse birkaç gün sonra düzelirim sen napıyorsun tr hangi ilde yaşıyorsun

etkilemez mi cnm :=( benimkide bana nisanlandigini diyince soka ugramistim ama hiç inanmamistim nedense ve de dogru çiikti amaci sogutmak içindi.
Umarim ii biri çikar karsina cnm, yep yeni bi sayfayi açmayi dene kendine, çunku gerçekten degmiyor bunlara ne kadar fazla deger verirsen kaybedersi, ama rabbim buyuk etme bulma dunyasi her zmn diyorum ayni seyler bir gun baslarina gelecek ben buna inaniyorum.
Kendini evde kapatma, çik dolas arkadaslarinla takil hakikaten ii geliyor, bi kaç hafta once bende senin gibiydim hala acim var ama guçlu olmaya çalisiyorum oyle olmaliyiz

evet arkadaşlar gittim psikiatra, konuştuk , sohbet ettik bana bir ilaç yazdı ağlama isteğini azaltacak ve takıntıdan kurtulmama yardım edecek

dedi ki sen hayatını ona endekslediğin için ayrılınca sudan çıkmş balığa dönmüşsün , çok bağlanmışsın ona , haklı valla

kuzular sabah ilk defa kalktım kahvaltı yaptım süslendim püslendim eteğimide giydim çıktım dışarı arkadaşımın bi randevusu vardı ona eşilk ettim şimdi evdeyim ama yemek yiyip yine çıkmak istiyorum kim tutar bizi bide görenler çok şeker olmuşsun demiyor mu ohhh ohh çatlasın patlasın benim eski sazan kaydirigubbakcemile3

maalesef ben evde oturmuş arkadaşımın gelmesini bekliyorum , o gelince oturup proje yapacağız , bugün ilacımdan ilk dozu aldım ,etkisini göstermesini bekleyeceğim

ama yarın maçkada redbull soapbox race var ya maçkada haberiniz vardır kızlar eğlenceli bir şeye benziyor ona gidip eğlenmeyi planlıyorum (bir umut eski erkek arkadaşım da oraya gidebilir belki onu görürüm hem )

Son düzenleyen: Moderatör:
böle yapma işte,kendim için gidiyorum de...
görürsen ne ala ama kendini böyle şartlarsan göremeyince daha çok üzülürsün...

ya aslında şartlamıyorum ama görebilme ihtimalim de var diyorum çünkü onun evine baya yakın , ama tabi daha çok kendim için , eğlenmek için gidiyorum

tabi görürsem de mutlu olurum o ayrı :asigim:

aaa nılosta gelmıs naber nılosum...
ay bır haftadr pazardan berı net yok bılgısayar bozuldu...ancak kavustum..
napıonuz...bu pc dede msn acılmıyo ya off off alısamadım

olur canım ama ıyı ol ya

ben ıyıyım allaha sukur..
bocukle cenebazın resımlere baktım ımrendım sızden sonra yıne bı bulusma(

umudum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…