Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sende ıyı ol canım ya en tez zamanda ınsallah..
evet ya bı denk getıremedık
dun ızmıtteydım ama telıne ulasamıyom cenenın:))
artık bı bulusma ayarlamak lazım gec bıle kaldık bız

Ooo nasılsınız bakalım, bir bakayım hal hatır sorayım dedim. Yaz da geliyor mutlu olun hava melankoliyi dağıtır :icecream: Çenebazcım öptüm şekerim, kendinize iyi bakın.

selam kızlar ben geldim yaa bugün o kadar dalgınım ki cep telefonumu kaybettim offf yaa offf

Kizlar ii aksamlarr; acayip yoruldum ya isten geldim baya da basim agriyor
Yarin da arkadasimin kinasi var..

Birsey sorucagim ayrildiktan sonra sizce kaçan kovalanir sozu geçerlimidir

Kizlar ii aksamlarr; acayip yoruldum ya isten geldim baya da basim agriyor
Yarin da arkadasimin kinasi var..

Birsey sorucagim ayrildiktan sonra sizce kaçan kovalanir sozu geçerlimidir

birsüre için belki evet ama sonrasını sanmıyorum.ben ayrıldıktan 2 ay sonra günlerce arandım ama cevap vermedim 4 ay geçti üzerinden artık arayan yok sanırım yeni birini bulmuş bile kendine

selam kızçeler uzuuuuuuuuun zamandır yokum ehliyet kursuna başladım iş güç waktim kalmıyo ama sizi unutmuyorum hiç yılkaşımı cok özledim selam sana we herkese yoklugumda iyi bakın kendinize.galateria sanada merhaba canın sıkılmıs sanırım bu saatte burdasın

kızlar ya size bişey sorcam bu bnmi hale onaylamadı yoksaymadıda hala arkadaşlık isteği bekleniyor diyor ne yapmaya çalışıo bu bana yardım edebilirmisin?

naber canım benım son durumnlardan haberım yok canım..senmı yolladın arkadaslık..

evet canım ben yolladım ama ne yoksayıyıor nede onaylaıyor öle bekletiyor bi kere daha öyle yapmıştı off hayatındn çıkarmak istese direk reddeder ama onuda yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…