galateiacim eger ki kutladiysa kutla derim ama normal olarak sadece 'dogum gunun kutlu olsun, kendine ii bak' yaz fazla seye gerek yok
bence doğum günün kutlu olsun yaz sadecee yeterr
Galateiacım bence sade bir mesajla kutla .(ör: doğumgünün kutlu olsun.)
o seninkini kutladıysa sende sade kısa bi mesajla kutla sıradan bi mesaj yaz.
günaydın kızlar bence de kısa ve öz bir mesajla kutlayabilirsin
Ben senin yerinde olsam resmi bir mesajla kutlardım.Kısa ve soğuk bir mesajla :)
canım madem o seninkini msjla kutlamış sende bir msjla kutlayabilirsin bence
Evet canım çok güzel açıklamışsın.Başka birisinin olması düşüncesi gerçekten öyle iticikiii..Birde ben kendimi öyle bi durumda sanki ona ihanet eder gibi suçlu hissediyorum :) Beni terkeden aşkıma çok sadıkım benkaydirigubbakcemile3amphitritem insan sinir oluyo başka birisinin olma düşüncesine bile değilmi, bende öle olurum hatta daha fena oluyorum suratımı asıp oturuyorum arkadaşım kızıyo nie surat asıyosun çok ayıp falan diyo,sonra o masadaki erkekler sinirleniyo gıcık gıcık davranmaya başlıyolar,oysa ben onsuz o masada o ortamda o yerde olduum için kendimi çok yalnız hissediyor oluyorum tahammül edemiyorum :çok üzgünüm:
Güle güle Çenem.Muccckkkssssa.s.ben çıkıyorum fıstıklar... hoşkalın hoşçakalın... seviyorum sizi :asigim:
Canım içinden ne yapmak geliyor.Yani gerçekte yapmak istediğin şey dedir?kızlar yorumlar için teşekkür ederim, hepiniz sade bir mesaj yaz demişsiniz.ben de kafayı yemek üzereyim başım dönüyo midem bulanıo napcağımı şaşırdım.bi türlü karar veremedim.onu seviyorum ve geri istiyorum bunu inkar etmicem ama kendimle çelişiyorum son mailimde bir daha sesimi duymayacaksın demiştim.şimdi mesaj atmam buna ters ve onun içini rahatlatmaktan başka biri şe yaramayacak.bak hakkını helal etmedi ama mesaj attı demkki yumuşadı dicek yada içi rahatlıcak vicdanı rahatlıcak gibi geliyor...:1no2:
kızlar yorumlar için teşekkür ederim, hepiniz sade bir mesaj yaz demişsiniz.ben de kafayı yemek üzereyim başım dönüyo midem bulanıo napcağımı şaşırdım.bi türlü karar veremedim.onu seviyorum ve geri istiyorum bunu inkar etmicem ama kendimle çelişiyorum son mailimde bir daha sesimi duymayacaksın demiştim.şimdi mesaj atmam buna ters ve onun içini rahatlatmaktan başka biri şe yaramayacak.bak hakkını helal etmedi ama mesaj attı demkki yumuşadı dicek yada içi rahatlıcak vicdanı rahatlıcak gibi geliyor...:1no2:
kızlar yorumlar için teşekkür ederim, hepiniz sade bir mesaj yaz demişsiniz.ben de kafayı yemek üzereyim başım dönüyo midem bulanıo napcağımı şaşırdım.bi türlü karar veremedim.onu seviyorum ve geri istiyorum bunu inkar etmicem ama kendimle çelişiyorum son mailimde bir daha sesimi duymayacaksın demiştim.şimdi mesaj atmam buna ters ve onun içini rahatlatmaktan başka biri şe yaramayacak.bak hakkını helal etmedi ama mesaj attı demkki yumuşadı dicek yada içi rahatlıcak vicdanı rahatlıcak gibi geliyor...:1no2:
Güle güle Çenem.Muccckkkssssa.s.
merhaba galetacım, onu geri istiyorsan seviyorsan, mesaj atıp yumuşadığını düşünmesini sağlaman senin yararına olur. kızların dediği gibi, doğum günün kutlu olsun kendine iyi bak gibi bişey yaz canım, daha fazlası yazılmaz şu durumda..İnş.o da cevaben güzel şeyler yazar...
slm esıncım nasılsın canım
kızlar siz napıyosunuz hihoyyyt
ebruşum esin delikafadulden
canım dediğinde hakılısın ama hayatında başka bir kız var bir kız arkadaşı var ben geri istesemde ne değişecek ki,şimdi onla beraber
kızlar siz napıyosunuz hihoyyyt
ebruşum esin delikafadulden
hee pardon ya ben bunu biliyodum aslında, özür dilerim bi an öyle yazmışım
amaaaan o zaman gerek yok be canım rol yapmış gibi olursun, hiç kutlama gitsin
canım dediğinde hakılısın ama hayatında başka bir kız var bir kız arkadaşı var ben geri istesemde ne değişecek ki,şimdi onla beraber
ben yorgunum vqalla kuzucum
bugun senın cıvarlarındaydım:))
bulusuyoz dımı bu hafta sonukaydirigubbakcemile5
bende istiyorum kutlamak ama onun hayatında bi yerim yok, başkası olduğunu biliyorum,o benimkini kutladığı için zaten kararsız kaldım senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?