Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

galateiacim eger ki kutladiysa kutla derim ama normal olarak sadece 'dogum gunun kutlu olsun, kendine ii bak' yaz fazla seye gerek yok

bence doğum günün kutlu olsun yaz sadecee yeterr

Galateiacım bence sade bir mesajla kutla .(ör: doğumgünün kutlu olsun.)

o seninkini kutladıysa sende sade kısa bi mesajla kutla sıradan bi mesaj yaz.

günaydın kızlar bence de kısa ve öz bir mesajla kutlayabilirsin

Ben senin yerinde olsam resmi bir mesajla kutlardım.Kısa ve soğuk bir mesajla :)

canım madem o seninkini msjla kutlamış sende bir msjla kutlayabilirsin bence

kızlar yorumlar için teşekkür ederim, hepiniz sade bir mesaj yaz demişsiniz.ben de kafayı yemek üzereyim başım dönüyo midem bulanıo napcağımı şaşırdım.bi türlü karar veremedim.onu seviyorum ve geri istiyorum bunu inkar etmicem ama kendimle çelişiyorum son mailimde bir daha sesimi duymayacaksın demiştim.şimdi mesaj atmam buna ters ve onun içini rahatlatmaktan başka biri şe yaramayacak.bak hakkını helal etmedi ama mesaj attı demkki yumuşadı dicek yada içi rahatlıcak vicdanı rahatlıcak gibi geliyor...:1no2:

Evet canım çok güzel açıklamışsın.Başka birisinin olması düşüncesi gerçekten öyle iticikiii..Birde ben kendimi öyle bi durumda sanki ona ihanet eder gibi suçlu hissediyorum :) Beni terkeden aşkıma çok sadıkım benkaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum fıstıklar... hoşkalın hoşçakalın... seviyorum sizi :asigim:
Güle güle Çenem.Muccckkkssssa.s.

Canım içinden ne yapmak geliyor.Yani gerçekte yapmak istediğin şey dedir?

merhaba galetacım, onu geri istiyorsan seviyorsan, mesaj atıp yumuşadığını düşünmesini sağlaman senin yararına olur. kızların dediği gibi, doğum günün kutlu olsun kendine iyi bak gibi bişey yaz canım, daha fazlası yazılmaz şu durumda..İnş.o da cevaben güzel şeyler yazar...

ıyı aksamlar kızlar...
kıbrıtım arkadasın hıc ıyı yapmamıs cıdden ya..ne o yanı..koca ınsanlar gızlı gızlı ısmı olur ya....
bıde senın su ankı durumunu bılen bırısı ıcın

bıkerede bana bole olmustu o zaman hayatımda kımse yoktu ama baska bırı ıcın uzuntu yasıyodum:))))
evden aldılar benı gttın cocukla yanlız bırakmasınlarmı bıde....ay ne gıcık olmustum ya...samımı bı arkadas degıldı sana suprızım var dedı benı cıkardı evden...hay allahım bak bende sımdı sınırlendım:)))

galatacım sende ıcınden gelenı yap canım...
onu gerı ıstıyosan yap derım...belkı sen sozunu tutmamıs olcaksın ama ıcınde kalmasın..
askta gurur olmaz ya...sade bı msj da bıse kaybettrmez cunku oda senınkını kutlamıs

yIlkacım mesaj dedik aklıma sen ve yılan hikayesine dönen mesajlaşmaların geldi canım..
bak o kadar zamandır görüşmüyorsunuz, onun hayatına başka biri girdi, çıktı
barışsanız hiçbişey olmamış gibi devam edebilecekmisin canım
bi de bunları düşün.. Adam salak değil ya anlıyodur senin ona adım attığını.. ama niye cevap atmıyo, facede onaylamıyo, aramıyo onca zamandır...Aklı olan adam karşısında onu bu kadar seven ve adım atan birine koşa koşa gelmeli, eğer istiyorsa...Şimdi artık derin bir sessizliğe dal, daha da bişey yapma, gerçekten şımartıyosun onu..

yılkacım bende esıne katılıyorum..cok guzel ıfade etmıs..
gercekten sen artık hıc ama hıc bıse yapma canım..elınden gelenı yaptın sesssız kal...
sen bunca seye hala onu ıstıyosun..o bunu goreregore kılını kıpırdatmıyo
bekle canım bıse yapma artık..

galetem seni üzmeyecekse en doğrusu hiçbişey yapmaman kuzum :1hug:

Güle güle Çenem.Muccckkkssssa.s.

fibritim Şeniz, yerim kız seni Şeniz özledim siziiii delikafadulden :asigim:

canım dediğinde hakılısın ama hayatında başka bir kız var bir kız arkadaşı var ben geri istesemde ne değişecek ki,şimdi onla beraber

slm esıncım nasılsın canım

nasılmıyım hımm gergiin, adet olcam o yüzden sinir geliyo bana, geçen aylarda olmamıştı ama bu ay belirgin şekilde gerginim yaw

hazırlık yapıyorum, bodruma gidicem 10 gün sonra, haftasonu kalan bikaç ıvır zıvırı alcam, bavuluma koyacam, sonra atlayacam uçağa, vııınnn ordayım sonra cup denizeeee, 1 yıldır özgür kız modunda dolaşamadım, hep oraya gitme buraya gitme, benimle gidiceksin heryere diyen biri vardı 4 aydır yok, boşluk olsa da hayatımda, ben yine de yapmak istediğim şeyleri tekrar yapmaya başladığım için mutluyum..en önemlisi huzurluyum ve bu huzuru devam ettirecek birini istiyorum bundan sonra yeni biri olursa...yakın bir zamanda kimseyi istemiyorum hayatıma ama, tadilat devam ediyor :)

canım dediğinde hakılısın ama hayatında başka bir kız var bir kız arkadaşı var ben geri istesemde ne değişecek ki,şimdi onla beraber

hee pardon ya ben bunu biliyodum aslında, özür dilerim bi an öyle yazmışım
amaaaan o zaman gerek yok be canım rol yapmış gibi olursun, hiç kutlama gitsin

hee pardon ya ben bunu biliyodum aslında, özür dilerim bi an öyle yazmışım
amaaaan o zaman gerek yok be canım rol yapmış gibi olursun, hiç kutlama gitsin

bende istiyorum kutlamak ama onun hayatında bi yerim yok, başkası olduğunu biliyorum,o benimkini kutladığı için zaten kararsız kaldım senağlama

kızlaar ben geldim... :)

2 gündür bayılıcam çalışmaktan yaa...özledim valla hepinizi...

galetacım ; içinden ne geliyorsa onu yap... zaten sen doğum gününü kutlasan da kutlamasan da birşey değişmeyecek... o yüzden sade bir şekilde kutla ve bugünü atlat canım...

benim için de zor olmuştu onun doğum gününde sessiz kalmak... ama burda başa çıktım ben o garip günle... ben de hayatımdan çıktın artık demiştim ve benim her zaman ki gibi doğruyu söylediğimi bilsin istedim ve kutlamadım :)

canım ya bende yaz dedım ama bunu bılmıyodum atlamısım...
yazman dogru olmazkı canım...
sen bosver gel buraya yaz ona yazmak ıstedıklerını ama ona yazma
hıcte uzuntu yapma kendıne

ben yorgunum vqalla kuzucum
bugun senın cıvarlarındaydım:))
bulusuyoz dımı bu hafta sonukaydirigubbakcemile5

amanııın kim kimle buluşuyor bakıım ?

bende istiyorum kutlamak ama onun hayatında bi yerim yok, başkası olduğunu biliyorum,o benimkini kutladığı için zaten kararsız kaldım senağlama

borçlu değilsin ki canım... o kutladı diye kutlamak zorunda değilsin yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…