kızçeler fikirlerinizi bekliyorum benimkinin bugün doğum günü, o benimkini normal bi mesajla kutlamıştı ben kutlayayım mı bana akıl verin????
şimdi annemle çıkcam dışarı nolur geldiğimde yorumlarınızı okuyayımm Şeniz
Canım emin olmadığı için mesaj atıyordur.Yani kararsız bence ve daha zamana ihtiyacı var.Sende artık mesaj atma tatlım.ya kızlar ben çok kararsızım bnm oduna msj atmıştım ya hani oda cwp yazdı msjlaştık kısa bi süre snra bn ona görüşürüz eğer istersen snw çıkışı dedim hala bi msj atmadı normalde geçen konuştuğumzda ona görüşelim ddğimde istemiyorum görüşmek demişti aylar önce şimdi hiç bişey yazmadı hay hay görüşelim de demedi facebooktada hala onaylamadı ama yoksaymadıda ne yapmaya çalışıo bu kendini naza mı çekio anlamadım?? akıl verin bana nolur kızçelerim
Ben senin yerinde olsam resmi bir mesajla kutlardım.Kısa ve soğuk bir mesajla :)kızçeler fikirlerinizi bekliyorum benimkinin bugün doğum günü, o benimkini normal bi mesajla kutlamıştı ben kutlayayım mı bana akıl verin????
şimdi annemle çıkcam dışarı nolur geldiğimde yorumlarınızı okuyayımm Şeniz
Canım emin olmadığı için mesaj atıyordur.Yani kararsız bence ve daha zamana ihtiyacı var.Sende artık mesaj atma tatlım.
tmm fibritcim msj atmıyorum o günden beri ama isteemese msjlaşmazdı oda war.. ben onu tanıyorum istemedği hiç kimsye msj atmaz ve istemesede buluşmak bana direk hayır derdi bnde öle düşünüyorum bncede kararsız şuan
Sanki ben afedersin erkek arkadaşımdan ayrıldım da aranıyorum.İllaki yeni biriyle başlamam lazım sanki.Bilmiyorum canım ama bak bu arkadaşım benim neler hissettiğimi,nasıl sevdiğimi,kolay kolay unutamayacağımı biliyor.Buna rağmen böyle birşeye kalkışması hiç hoş değildi.ben olsam bnde aynı tepkiyi gösterirdim fibritcim.. sana sormadan haberin olmadan böle bişey nyapıyorlar banada yaptıklarında ağızlarının payını verip gidiyorum o ortamdan..bnce abartmıyorsun tepkin gayet normal
Sanki ben afedersin erkek arkadaşımdan ayrıldım da aranıyorum.İllaki yeni biriyle başlamam lazım sanki.Bilmiyorum canım ama bak bu arkadaşım benim neler hissettiğimi,nasıl sevdiğimi,kolay kolay unutamayacağımı biliyor.Buna rağmen böyle birşeye kalkışması hiç hoş değildi.
Öyle de olabilir ama saçma bir düşünce bana göre.Hangimizin bu şekilde böyle beyni boşalır ki.Neyse bide ben biraz gerginim bu aralar canım ondan böyle hemen sinirlenmeye hazırım :)bide yakın arkadaşın bu kisi senn için böle bişey yaptıysa üzüldüğünü düşnüyordr ve beynini boşaltmak için böle bişey yapmış olabilir ama keşki sana danışsaydı..boswer fibrtcm takma kafana:1hug:
Öyle de olabilir ama saçma bir düşünce bana göre.Hangimizin bu şekilde böyle beyni boşalır ki.Neyse bide ben biraz gerginim bu aralar canım ondan böyle hemen sinirlenmeye hazırım :)
Bende biraz gerginim açıkçası.Dün çok gıcık olduğum bi duruma maruz kaldım.Arkadaşlarımdan biri beni erkek arkadaşıyla tanıştıracaktı.Yakın bi arkadaşım ama öyle en yakınlardan değil.Herneyse işte buluştuk.Erkek arkadaşının yanında başka bi tip daha.Meğerse asıl amaç beni o tiple tanıştırmakmış.Öyle sinir oldumki.Elimde olmadan astım suratımı oturdum,konuşmadım.Çocukta salak salak ilgileniyor güya.İlişkilerden konu açıldı.Bende halen erkek arkadaşımı çok sevdiğimi, unutamayacağımı ve asla başka birini düşünmediğimi yani düşünemeyeceğimi söyledim.Aptal ya o kim oluryorsa bana hayat memat dersi vermeye başladı."Sende bitir,bak işte sevse bırakmazdı,artık asla aramaz..."Bende dayanamadım, "Siz kimsiniz ki ilişkim hakkında yorum yapıp bana akıl veriyorsunuz" dedim.Ayrıca ben ilişkim hakkında bişey söylemedim.Bunu da zaten bilerek söyledim içine düştüğüm durum karşısında.Sadece erkek arkadaşımı halen çok sevdiğimi söyledim.Öyle yani.Sonra kalktık.Arkadaşa da bi güzel kızdım.Resmen oyuna gelmişim gibi.Ha sonra çocuk ne demiş arkamdan biliyo musunuz! "Ya aslında olabilirdik ama baksana eski erkek arkadaşında daha aklı" demiş.Öküz!!!Yani tek sebep bu gibi. Offf aklıma geldi yine bi sinir oldum.Hem ne meraklıymış millet,beni birilerine tanıştırmaya,ayarlamaya.Ama bana bi sorsunlar ya gerçi hep reddediyorum ama sorsunlar.Bana söylemeden falan böyle ayarlanan tanıştırmalar resmen bana ve benim duygularıma saygısızlık! Çok mu abartıyorum bilmem ama cidden sinirlendim!
Canım seni anlıyorum.Bi ara bende çok dua ediyorsum.Şimdide ediyorum fakat bi ara iyice kaptırmıştım.Bügün yine ben kaptırmış dua okuyorum.O sırada annemle babamda mutfakta.Babam anneme diyor ki,"Bizim kız bu gidişle uçacak gitte bi şunun haline baksana" deyip gülüştülerkaydirigubbakcemile3 Yani biraz abartmıştım sanırım evde espri konusu oldum.Yoksa bende ediyorum çok dua.Sadece kendim için değil hepimiz için, tüm sevipte kavuşamayanlar için ediyorumkaydirigubbakcemile3oluyor böle bazen hepimizn sinirli dönemleri boşwer fibrtitcim arkadaşında blki ii niyetlidir..bnde sinir falan kalmadı ya bn gayet iiyiyim msjlaştıktan snra hatta dün sabah kalkıp namaz bile kıldım bn 5 wakit namaz kılan bi insan değilim yani kılmıyorum ama içimden geldi dün kıldım.. hatta dün duş almıştım oturdum yasin okudum bi çok dua okudum o günün sabahıda kalkıp sabah namazı kılıp bi dua daha okudum allaha bol bol dua ediyorum inş barışırız die napim:Saruboceq:
Ay aman zaten beni kimse kimseyle tanıştırmasın istememcanım aynı durumu o kadar çok yaşıyorum ki artık masada yakın davranıyorum sonra çocuk numaramı istiyor kusura bakma aklımda hala eski erkek arkadaşım var sana arkadaşca davrandım dıyıp onları ortada bırakıyorum.
millet artık tanıştırdıkları insanların görüşme sonrasında salak yerine konduk demelerinden bıktıkları için kımseyle tanıştırmıyor .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?