Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ilginçmiş canım valla allah kolaylık versın ama o da düzeltsin kendini istiyosa gözünü korkut sen iyicee

ilginçmiş canım valla allah kolaylık versın ama o da düzeltsin kendini istiyosa gözünü korkut sen iyicee

Canım yaa anlamıyoo korkmaz o hiç birşeyden beni dinlemiyo bile
Beni dinlediğin için tşk ederimm seni de rahatsız ettim canım kusura bakma a.s.

Canım yaa anlamıyoo korkmaz o hiç birşeyden beni dinlemiyo bile
Beni dinlediğin için tşk ederimm seni de rahatsız ettim canım kusura bakma a.s.

rahatsız etmedin cnm ben hep dinlerimm

sen gözünü korkut onunn arayınca açma falan iyice anlasın ciddi oldugunu baska türlü düzelmez yoksaa

rahatsız etmedin cnm ben hep dinlerimm

sen gözünü korkut onunn arayınca açma falan iyice anlasın ciddi oldugunu baska türlü düzelmez yoksaa

Çok tşkler tatlıma.s.
Ben telfonlarına cevapta vermedim telefonumuda kapadım evime geldi evi aradı ablamı aradı.Anca aileme mahçup etti benii düzelmedi yaniisenağlama

hayatcım senn bi fikrin warmı?? ya herkes nerde nie kimse cwp vermio bana senağlama

bu benmiyim bilmiyorum da kaydirigubbakcemile3
canım ya susmak bence yüzleşmek istememek demektir .
seven insan sevdiği görüşelim dediğinde fizanda olsa gelir,görüşür.
Ve şuda var eğer seninle görüşürse sen içinde kalan şeyleri gündeme getirceksin,ve ondan cevap bekleyeceksin yada bsyler olsun diye umacaksın.hazır olmayabilir şuanda yada istemeyebilir birdaha bsy paylaşmak oyuzdende yanlızca arkadaş olarak konuşuyor olabilir.kazık yemiş birisi olarak.
sen neden görüşelim diyen tarafsın ki hala ben anlamıyorum çok afedersin ama sevgilinden ayrıldın yeni bir sevgili bulana kadar gel benimle görüş diyen tarafsın bana göre.bırak adamın gelmesini bekle ama bununla birlikte aynı zamanda arkadaş gibi msjlaş,msnde yazış yanı üstüne düşme.ve adam seni zor hissetsin.

bugün çalışmam lazım fıstıklar çünkü yarın yokuummm delikafadulden
izin aldımm yarın evdeyim inşallah, sabahtan bieaz işim var ondan sonra bütün gün soru çözmeyi planlıyorum,
malum sınavlar haftasonu ve benim bu işi halletmem lazımm
inşallah tabii kaydirigubbakcemile3
kızlar hazır aklımdayken sınava girecek olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim

sen nasılsın bügun hayata?

çene senide gördüm fıstığımm, nasıl gidiyor bakalım, varmı bu hafat gezme planların
gez gez, biz sınava gircezz senağlama , bari sen gez çenem

kızçeler fikirlerinizi bekliyorum benimkinin bugün doğum günü, o benimkini normal bi mesajla kutlamıştı ben kutlayayım mı bana akıl verin????
şimdi annemle çıkcam dışarı nolur geldiğimde yorumlarınızı okuyayımm
Şeniz

sm793 canım en iyisini yapmışsın umarım iyi geçer.
iyiyim depoya gelen birisi var onunla konuştum biraz farklı bakmaya başladım olaylara.
hayatta off moduna geçtim dedim.eskı benımkını anlattım çok garip yorumlar yaptı neredeyse oh be yaşasın kurtulmuşum moduna geçtimhihoyyythihoyyyt.
bende bugun netten soru çözmeyi deneyeceğim vakit ayırabilirsem.
Galateiacım bence sade bir mesajla kutla .(ör: doğumgünün kutlu olsun.)

o seninkini kutladıysa sende sade kısa bi mesajla kutla sıradan bi mesaj yaz.

canım madem o seninkini msjla kutlamış sende bir msjla kutlayabilirsin bence

ohh ne güzel olmuşş bak oradaki kişiyle konuşman canım,
bazen insan olayın içinde olduğu zmana çok hasas oluyor ve biçok şeyi göremiyor yada aynı görüşlerde kişilerle konuştuğunda aynı kanılara varılıyor bazen farklı görüşlerdeki insanların fikirlerinide lamak çok faydalı diye düşünüyorum ben canım
bu konuşmanın sana iyi geldiğine sevindim, fırsat bulursan çöz canım soru, çok faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…