Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ılla olur ole canım..aman germe kendınıkaydirigubbakcemile3
ohh bıguzel tataıl yap canım...
tadılat devam edıyo yenı ustalar aranıyo kaydirigubbakcemile5sengözlerimebaksanab

ebrum ; çenebazım nasılsınız bakııım ?

ne zamandır rahat rahat giremiodum yaaa...

bu arada çenebazım ben haftasonu konyaya gidiyorum kuzenimin düğününe... dönüşte uğrarım artık ; ankaradan kuş uçarken de kadehimi kaldırırım söz...

bu arada bi haber daha ; kankam izmirde iş buldu... pzt başlıyor :)

kızlar alıntı yapınca 30 saatte yazılıyo mesaj...
böcüşüm biz de seni özledik kuşum, dünyayı kurtarıcaksın bu gidişle kaydirigubbakcemile3
haftasonunu bizim mekana git, ankaradan bir kuş uçur güneye doğru :asigim:
ebruşum bi zde buluşualım kavuşalım :teytey:

böcüşüm bu haftasonu muydu konyaaa delikafadulden delikafadulden
konyalıların uğradığı da yok baksana klava:
ne zaman gidersen kadehini kaldır canım

eet canım bu haftasonuydu ... fırtınayla görüşebilcekmiyim bilmiyorum valla ... geçen gece mesaj atmıştım ama ben msj özürlü olduumdan hala cevap yazmadım ona ... eşşek ben ...

ya acayip yavaş yaa...
buluşun canım yaaa... süper oluyor valla... benim yerime öp çenemi kocaman ... çenem sen de ebruşumu öp :)

bu arada ben kkdan önlük sahibi oldum ... bugün şirkete geldi kargo ... seviyorum ülen ben bu kkyı :)

ya ne düşüneceğimi bilmiyorum hisserimi aldırmış gibiyim boş boş ekrana bakıp ağlıyorum

canım ya bende yaz dedım ama bunu bılmıyodum atlamısım...
yazman dogru olmazkı canım...
sen bosver gel buraya yaz ona yazmak ıstedıklerını ama ona yazma
hıcte uzuntu yapma kendıne

o kadar tutmaya çalıştım kendimi ama şimdi tutamıoyrum işte pasifide yarıladım kafamçokkarıştı

o kadar tutmaya çalıştım kendimi ama şimdi tutamıoyrum işte pasifide yarıladım kafamçokkarıştı

ağlamak güzeldir..değmez demicem, sen bunun için ağlamıyosun biliyorum..inan bana gerek yok bu zamandan sonra gereksiz arkadaşız biz modunda doğumgünü kutlamaya..boşver inan bana boşver gitsin

ağlarsan bak gözlerinin altı yara olur ; çirkin kız olursun sonra :)

tüm bu dediklerimi bile bile hala seviyorum ben bu adamı bide geri istiyorum yaa, bugün okadar çok düşündüm ki ihtimalleri atarsam ne düşünür atmazsam ne düşünür, sanki onun umurundaymışım gibi...nefret ediyorum bu halimden.diyorum adam dönmeye niyetliyse mesajı alırsa iyi olur ,dönmeye niyetliyse ve ben mesaj yollamazsam beni hepten mi siler, yada ben dedim hiç sesimi duymayacaksın şimdi bunu yok sayıp mesaj atarsam poposumu kalkar allam nedir bizim kaderimiz.yazdığım gibi aşk bir yangın aleve elimi uzatıyorum yanıyorum ama hissetmiyorum :1no2:

kızlar cevap vericem diye göbeğim çatladı burda :roflol:
ayy sinir yaptı, kaçayım ben en iyisi...

böcüşüm öperiz birbirimizi hepiniz için :)))) galetem lütfen ağlama :1hug:

ebruşum bekliyorum :teytey:

iyi geceler fıstıklar topluluğu, çeneniz yatsın.... a.s.a.s.

güzelim hiç bu sorularla kendini yorma... inan dönmek isteyen dönüyor... gün geliyor dönüyor sen dönsün diye birşeyler yapsan daaa yapmasan daaa... döndüğü zaman ne zamandır ; o zaman sen ister misin bilinmez elbet...

ama bil ki senin çabanla olacak birşey değil artık ...

iyi geceler canım... birsarılıp öpüşün ... belkim ben de fırtınamı öpebilirim hepinizin yerine :)

ben bugün burdayım valla... yarın da çok işim... hem cts de pzt gitmeyeceğim için tüm işlerimi bitirmem lazım yarın... ondan bir tadına varayım buranın... :)

ben de geldim kizlar..
galacım attın mı mesaj?
bişi daha dicem bi kitapta daha okudum geçenlerde,
şey diyor, eğerki adam size arkadaş kalalım falan diyip bitiriyorsa
anında rest çekin diyor.
"benim arkadaşa ihtiyacım var gibi mi gözüküyor " diyip tersleyin daha da görüşmeyin diyor.
illaki o size döner pişman olup diyor.

o yüzden arkadaş ayağını kabul etmiş olma.
hani tüm kapıları kapatmış ol ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…