nasılmıyım hımm gergiin, adet olcam o yüzden sinir geliyo bana, geçen aylarda olmamıştı ama bu ay belirgin şekilde gerginim yaw
hazırlık yapıyorum, bodruma gidicem 10 gün sonra, haftasonu kalan bikaç ıvır zıvırı alcam, bavuluma koyacam, sonra atlayacam uçağa, vııınnn ordayım sonra cup denizeeee, 1 yıldır özgür kız modunda dolaşamadım, hep oraya gitme buraya gitme, benimle gidiceksin heryere diyen biri vardı 4 aydır yok, boşluk olsa da hayatımda, ben yine de yapmak istediğim şeyleri tekrar yapmaya başladığım için mutluyum..en önemlisi huzurluyum ve bu huzuru devam ettirecek birini istiyorum bundan sonra yeni biri olursa...yakın bir zamanda kimseyi istemiyorum hayatıma ama, tadilat devam ediyor :)
kızlaar ben geldim... :)
2 gündür bayılıcam çalışmaktan yaa...özledim valla hepinizi...
galetacım ; içinden ne geliyorsa onu yap... zaten sen doğum gününü kutlasan da kutlamasan da birşey değişmeyecek... o yüzden sade bir şekilde kutla ve bugünü atlat canım...
benim için de zor olmuştu onun doğum gününde sessiz kalmak... ama burda başa çıktım ben o garip günle... ben de hayatımdan çıktın artık demiştim ve benim her zaman ki gibi doğruyu söylediğimi bilsin istedim ve kutlamadım :)
canım ya bende yaz dedım ama bunu bılmıyodum atlamısım...
yazman dogru olmazkı canım...
sen bosver gel buraya yaz ona yazmak ıstedıklerını ama ona yazma
hıcte uzuntu yapma kendıne
o kadar tutmaya çalıştım kendimi ama şimdi tutamıoyrum iştepasifide yarıladım kafamçokkarıştı
ağlarsan bak gözlerinin altı yara olur ; çirkin kız olursun sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?