Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o zaman sana bi meşgaLe :)
yarın eski sewgilimin doğum günü...gece mesaj atmak istiyorum...hem sewgi,hem de özlem içeren bi mesaj olsun...bana akıl werir misin ne yazayım :)
Canım siz neden ayrılmıştınız? Yani eğer o seni bıraktıysa hiç mesaj atma.

canım senin nickini değiştirmene onay gelmedi galiba hıı
ben de değiştircem nasıl yapıcam amphirtcim
Yok ya gelmedi canım.nick değiştirme yapmıyorlarmış şuan falan.bilmiyorum yani 3-4 gün oldu.

Geldim canımcım.Ne bileyim öyle arada bi esiyorlar bana :)

Bitti Bu Nasıl Bıtmekse Bole Bı Sonu Haketmısmıydım Bılmıyorum Bu Kadar Kormuydum Yada Sorun Yoktukı Hersey Guzeldı Bence Neden Bole Olduk Benı Cok Sevdıgını Soleyen Insan Bı Anda Nasıl Bu Kadar Degısebıldı Aklım Almıyor Dyanamıorum Ama Tek Istedıgım Onunla Karsılasmakk Offfff

Yok ya gelmedi canım.nick değiştirme yapmıyorlarmış şuan falan.bilmiyorum yani 3-4 gün oldu.

bu yaşta emekli mi oldun kıss

kızlar "bitişimiz" diye bi konu vardı dün tesadüfen onu okudum
gerçi geçen seneden beri varmış da ben yeni gördüm
çok etkilendim ağladım hiç yoktan
kendimden bişeyler buldum tabii biraz ondan duygulandım, bi de galete de ağlıyordu ya ben de açtım muslukları

kimse bişey yazmıyo amaaaa
o zaman ben de havlu kenarlıklarını sergileyen topiklere gidicem..çeyiz bakayım da işe yarasın barii.. nereye koyacaksam hiç benlik işler değil ama bakıcam olsun

slm kızlar nasılsınız bakalım aslında benım moralım bozuk sımdı vaktım yok daha sonra sızlere anlatıcam tek dıyebıllecegım bır ıyı ben kaldım sankı ınsanlar nıye bu kadar kotu anlamıyorum hafta sonu sınavlarım var hepınızden dua etmenızı rıca edıcem benım adıma optum k i bakın ))

kızlaar yaa hem terkedilmişsiniz hem hâla burada bunun tarrışmasını yapıyosunuz..boşverin yahuu,bişi deyim mi onlar sizleri unutmuştur bilee erkek milleti anca sizin burda konuştuklarınızla kalıyoo..kız milleti işte saftirik oluyosunuz aklınızı başınıza alın daa yeni aşklara yelken açın şekerim

bizimki farkLı bi durum diye boşuna demedim canım...
bi de sen bizim cinsiyetten değiLsin sanırım,kız miLLeti faLan... )

Son düzenleyen: Moderatör:
bizimki farkLı bi durum diye boşuna demedim canım...
bi de sen bizim cinsiyetten değiLsin sanırım,kız miLLeti faLan... )

sonuçta herkesin durumu farklı olabilir ben onu bilememCADIARZU
yok yok telaş etme aynı cinstenizzemuszemus bu yazdıklarım şahsi fikrimm..

canım Şeniz , geçicek inşallah ağlamayacaz bizimde yüzümüz gülecek :teselli:

ilk eksi repimi verdim Hebe adlı arkadaşa:)
muhtemelen forumda son anlarını yaşıyor:) el sallayalım:)

Gunaydin kizlar diyecegim ama forumda benden baska kimse yok nerdesiniz kizlarrr

Yaa birsey sorucagim repi diye konusuyorsunuz o ne oluyor :uhm:

ıyı hafta sonları kızlar..
sınava gırecek herkeze bol sans basarılar

cenebazım yarına haızr ol:)))

gelmek ısteyen herkezı beklıyoz dımı:))

hazırım ebrum delikafadulden :teytey:
kızlar arkadaşımın bebeği olmuş, birazdan onu görmeye gidicem, üstelik yeğenimin adaşı delikafadulden

buarada evet yarın yakınımızda olup veya olmayıp gelmek isteyen herkesi de bekleriz... burda yıksam özelden telinizi verin, biz sizi ararız :jeyyar:
siz kızlar hadi hoop bekliyoruz :roflol:

Gunaydin kizlar diyecegim ama forumda benden baska kimse yok nerdesiniz kizlarrr

Yaa birsey sorucagim repi diye konusuyorsunuz o ne oluyor :uhm:

canım birinin yorumunu okuyorsun diyelim o kişinin sağ en üst köşesinde terazi şekli yanında da kötü içerik yazıo.ordaki teraziye tıklayınca o kişiye olumlu yada olumsuz bie yzıp rep verebiliyorsun puan yani olumlu bulursan artıo olumsuzlar azalıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…