Bende verdim eksi rep.Kızlar boşverin bişey yazmayın şuna.Biz yazdıkça gaza geliyor bence.
Bu arada bugün ben bi kaza geçirdimBacaklarım yandı çok acıyo
Bugün bi tanıdığımıza gittik.Ben ilk defa gittim.Adam emekli savcı.Hani bi fikir alırım diye.Neyse işte çay içiyorduk.Yeni kaynar kaynar çay.Tam o sırada Selahattin Amca da benim için babama "Çok güzel bi avukatmış, büro açsın böyle güzel tatlı bi avukata iş gelir falan" diyordu bi taraftanda bana bakıyordu.Ve tam o sıradaa nasıl oldu anlamadım çayı olduğu gibi bacaklarıma boşalttımYerimden acıyla öyle bi fırladım ki.Nazar değdi galiba :) Buz koyduk,bepanthene sürdük.İz kalmaz heralde.Biraz daha iyi ama çok acıyoooo (((
gelen yok cenebazımsengözlerimebaksanab
bunlara resım falan gostermeyelım zemuszemus
ben geldim ama işim var.çeviri yapmam lazım yoksa gelirdim kocaeline.
kızlar ben geldim msj attım bugün müsait olursun görüşelim die bn okula uğradım çıkışında görüşrüz die hiç bi ses soluk yok ne msj atıo nede hayır gelmem dio facebookumda hala aynı ne yoksayıyor nede onaylıyor ondan nefret ediyorum sadece nefret 3 buçuk yıl ona wakit ayırdığım için kendimden iğreniyorum yazıklar olsun odada banada..
canım benm yapma böyle sana niye yazıklar olsunmuss sen sevdin adam gibi ama ona yazıklar olsunn binlerce kezz!!! bırak canım artık bişey yapma çek kendini biraz geri sabırlı ol bak pişman olmucaksın acaleci oluyosun çok fazlaa yapma ama öyelee tut kendinii.. :teselli:
ahh canım benim inş bu düşüncelerin sabit kalır artık yeter sanada yazık yaa nereye kadar bu naz bu kaprisleri çekiceksinn.. sende yolunu çiz artık toparlamaya başla kendinii.. ondan başkasımı yok sankii.. acını üzüntünü artık kaldıysa yaşa sonra karsına belki yeni birisi çıkıcakk hepimizin çıkar belkii.. oyy ne bilim yaa beklicezz görücezz.. sen çok sıkma tatlım canını tamam bizide üzme.. sen herkesrtn değerlisin..hepimiz için böylee kimsenin bizi bukadar üzmeye hakkı yok! :1hug:
umarım bu düşüncler sabit kalır umarım köpek gibi sürünsün gün yüzü görmesin bu gün bana çektrdği acıların bin katını çkesin geeleri adımı sayıklayarak uyansın içi yansın kawrulsun dönersem namertim ben böle cümleler hiç kurmadım onun için hep iiliğini istemedim aama artık yetti 3 ay 4 ay olsak nerdeyse dua ettim ağladım geceleri rüyasını görür yorgan sarılırdım sesim hıçkırıklarım çıkmasın die bnmki nasıl bi aşk bnden daha aşıktı o ne oldu anlamadım..bnm için ne fedakarlıklar yaptı ama yolundan şaştı sözlerini unuttu bizi yarı yolda bıratı dilerim ki asla mutlu olamaz yalwarır dön die ama dönmycem
umarım bu düşüncler sabit kalır umarım köpek gibi sürünsün gün yüzü görmesin bu gün bana çektrdği acıların bin katını çkesin geeleri adımı sayıklayarak uyansın içi yansın kawrulsun dönersem namertim ben böle cümleler hiç kurmadım onun için hep iiliğini istemedim aama artık yetti 3 ay 4 ay olsak nerdeyse dua ettim ağladım geceleri rüyasını görür yorgan sarılırdım sesim hıçkırıklarım çıkmasın die bnmki nasıl bi aşk bnden daha aşıktı o ne oldu anlamadım..bnm için ne fedakarlıklar yaptı ama yolundan şaştı sözlerini unuttu bizi yarı yolda bıratı dilerim ki asla mutlu olamaz yalwarır dön die ama dönmycem
ay benim gofretimi kızdırmışlar noldu sana sekerim gel bakim sen böle:teselli:kızlar herkese selam bu arada ehliyet sorularına bakmaya girdim cıkcam birazdan bi bakim die yılkasıma dayanamadım kıyamam kııııııııııı
kızlar benımkı faceini kapatmamış şoktayım benı nasıl becerdıyse yanlızca görmemi engellemiş.
kim kızdrcak bni senin bana savunduğun odun at msj at msj dedin attım cp geldi öle havadan sudan derslerini falan sordum okadar görüşeilm dedim tık yok adamda bunalımdamıdr nedir dengesiz mi oldu analamadım ki
way pislik uyuz oldum nie sinirleniyosun şekerim ya ........... et haketmemiş seni seninde kafan netleşti işte fena mı oldu arar die bekliyodun aradın sordun umut yok şimdi yoluna bakıcaksın ne insanlar tanıycaksın başladıgından bi adım öndesin muccckkkkk boşwer o adiyi alıyım ehliyeti gezdircem ben seni kımıl kımıl erkek kaynıyo ayol ortalık istanbulda erkegin arkasından üzülmeye degmez coooooooook war onlardan:)melegim bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?