topiğim bom booşşş ne güzel kızçeler geziooooo , bende çıkcam ama akşam üstü
bir tek ben gezmiyorum sanırım
arkadaşım gelecek proje yapıcaz , sonra iki hafta finallerim var
canım bende o zamanları geçtim :) ama beraber proje yapmanın keyfi hala içimde keşke ünide olsam tekrar :)))
evet de hayatımda o varken o kadar kolay geliyordu ki herşey , herşeyi kolaylaştırıyormuş o benim için. Ne kadar sinir olsam da şu an , mantığım bana ne kadar "o yanlış kişi senin için " dese de tüm kalbim onun bana geri dönmesini istiyor .
o kadar çok doğum günü muhabbeti geçmiş ki benim de aklıma geldi , benim doğum günün haziranın 18 inde , illa ki bir şekilde kutlar ,eminim ama acaba barışmıyız o gün , belki o gün bir şey planlar benim için
biliyorum çok hayalperestim ama o zamana finallerimiz de bitiyor yani onun dediğine göre beni mezun olduktan sonra oturup sakin kafayla düşünecekti , belki bir şeyler değişir onun kafasında keşke dualarım kabul olsao kadar özledim ki
cnm sen bişey olmayacakmış gibi düşün olmassa üzülmeezsin fazla biz o kadar kuruyoruz ki kafamızda sonra hayal kırıklığı, yaparsa a sana süprz olsun opuyorumnanaktan
Mrb kızlar
Geçen gün yazmıştım ilişkimin son demlerini yaşıyorum diye.Konuştum yarın tamamiyle bitecek.Bende olan cep telefonunu ve yüzüğünü teslim edicem bir daha da yüzünü bile görmek istemiyorum.Nefret ediyorum ondansenağlamasenağlamasenağlama
kuzular dağılmayın fazla dışarı çıkın bakiiim azcık yürüyüş yapın kaydirigubbakcemile
ilk eksi repimi verdim Hebe adlı arkadaşa:)
muhtemelen forumda son anlarını yaşıyor:) el sallayalım:)
hadii yaa neden eksii verdin şimdi çok üzüldüm ama bakkdelikafadulden
son anlarımı yaşayıp yaşamadığımı sen bilemezsin canım:jeyyar:lülülülülülü
Bende verdim eksi rep.Kızlar boşverin bişey yazmayın şuna.Biz yazdıkça gaza geliyor bence.
Bu arada bugün ben bi kaza geçirdimBacaklarım yandı çok acıyo
Bugün bi tanıdığımıza gittik.Ben ilk defa gittim.Adam emekli savcı.Hani bi fikir alırım diye.Neyse işte çay içiyorduk.Yeni kaynar kaynar çay.Tam o sırada Selahattin Amca da benim için babama "Çok güzel bi avukatmış, büro açsın böyle güzel tatlı bi avukata iş gelir falan" diyordu bi taraftanda bana bakıyordu.Ve tam o sıradaa nasıl oldu anlamadım çayı olduğu gibi bacaklarıma boşalttımYerimden acıyla öyle bi fırladım ki.Nazar değdi galiba :) Buz koyduk,bepanthene sürdük.İz kalmaz heralde.Biraz daha iyi ama çok acıyoooo (((
Bende verdim eksi rep.Kızlar boşverin bişey yazmayın şuna.Biz yazdıkça gaza geliyor bence.
Bu arada bugün ben bi kaza geçirdimBacaklarım yandı çok acıyo
Bugün bi tanıdığımıza gittik.Ben ilk defa gittim.Adam emekli savcı.Hani bi fikir alırım diye.Neyse işte çay içiyorduk.Yeni kaynar kaynar çay.Tam o sırada Selahattin Amca da benim için babama "Çok güzel bi avukatmış, büro açsın böyle güzel tatlı bi avukata iş gelir falan" diyordu bi taraftanda bana bakıyordu.Ve tam o sıradaa nasıl oldu anlamadım çayı olduğu gibi bacaklarıma boşalttımYerimden acıyla öyle bi fırladım ki.Nazar değdi galiba :) Buz koyduk,bepanthene sürdük.İz kalmaz heralde.Biraz daha iyi ama çok acıyoooo (((
hazırım ebrum delikafadulden :teytey:
kızlar arkadaşımın bebeği olmuş, birazdan onu görmeye gidicem, üstelik yeğenimin adaşı delikafadulden
buarada evet yarın yakınımızda olup veya olmayıp gelmek isteyen herkesi de bekleriz... burda yıksam özelden telinizi verin, biz sizi ararız :jeyyar:
siz kızlar hadi hoop bekliyoruz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?