Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bende o zamanları geçtim :) ama beraber proje yapmanın keyfi hala içimde keşke ünide olsam tekrar :)))

evet de hayatımda o varken o kadar kolay geliyordu ki herşey , herşeyi kolaylaştırıyormuş o benim için. Ne kadar sinir olsam da şu an , mantığım bana ne kadar "o yanlış kişi senin için " dese de tüm kalbim onun bana geri dönmesini istiyor .

o kadar çok doğum günü muhabbeti geçmiş ki benim de aklıma geldi , benim doğum günün haziranın 18 inde , illa ki bir şekilde kutlar ,eminim ama acaba barışmıyız o gün , belki o gün bir şey planlar benim için

biliyorum çok hayalperestim ama o zamana finallerimiz de bitiyor yani onun dediğine göre beni mezun olduktan sonra oturup sakin kafayla düşünecekti , belki bir şeyler değişir onun kafasında keşke dualarım kabul olsa o kadar özledim ki

cnm sen bişey olmayacakmış gibi düşün olmassa üzülmeezsin fazla biz o kadar kuruyoruz ki kafamızda sonra hayal kırıklığı, yaparsa a sana süprz olsun opuyorumnanaktan

yeni iconlarımız çok güzel yaaaa buyrunnnnnnnnn turkbayragi vereliniortak aha buna bayıldım zemuszemus opuyorumnanaktan

cnm sen bişey olmayacakmış gibi düşün olmassa üzülmeezsin fazla biz o kadar kuruyoruz ki kafamızda sonra hayal kırıklığı, yaparsa a sana süprz olsun opuyorumnanaktan

evet canm hiç bir şey olmayacakmış gibi düşünmemliyim , ki zaten olmayacak eminim , benim kendisine hiç uygun olmadığımı falan filann düşünüyor neyse benim için de derslerim önemli zaetn :uhm:

Mrb kızlar
Geçen gün yazmıştım ilişkimin son demlerini yaşıyorum diye.Konuştum yarın tamamiyle bitecek.Bende olan cep telefonunu ve yüzüğünü teslim edicem bir daha da yüzünü bile görmek istemiyorum.Nefret ediyorum ondansenağlamasenağlamasenağlama

bnm eski erkek arkadaşım da facebook ta profil fotoğrafını değiştirmiş , biz ayrıldıktan sonra değiştirmemişti aynıydı , fenerbahçe forması vardı, 3 saat önce değiştirmiş , heralde yeni kız arkadaş arıyor artık kendine . . .

ama fotoğraf biz ayrıldıktan sonra çekilmiş , onu görünce bir anda kalbim nasıl cız etti anlatamam , nasıl istiyorum onu aramak , ona sarılmak ama o kadaar uzak ki bana o hiç bir zaman sarılamayacağım

inşallah hayırlısı olur senin için ne diyeyim :1no2:

ben de nefret ediyorum eski erkek arkadaşımdan , barışma umudum hiç bir şeyim kalmadı , beni sevmiyor da zaten ama hala seviyorum onu

kuzular dağılmayın fazla dışarı çıkın bakiiim azcık yürüyüş yapın kaydirigubbakcemile

kuzular dağılmayın fazla dışarı çıkın bakiiim azcık yürüyüş yapın kaydirigubbakcemile

ya ders yapacağım arkadaşım gecikti , başka bir arkadaşım beni çamlıcaya çağırdı , şimdi çamlıcaya çıkıorm onunla , kafamı dağıtır çok o benim , güleriz ,eğleniriz , eski erkek arkdaşımdan nefret ettirir (onu kötüleyerek , onun bna uygun olmadığını söyleyerek , kavgalarımızı hatırlatarak ) böylece ben bir kaç gün daha iyi hissederim kendimi

şimdilik bye kızlar hepiniz dışarı çıkın evde durmak iyi gelmiyor

hadii yaa neden eksii verdin şimdi çok üzüldüm ama bakkdelikafadulden
son anlarımı yaşayıp yaşamadığımı sen bilemezsin canım:jeyyar:lülülülülülü

arkadaşım canın sıkılıyosa lunaparka falan git...
eğlenmek için doğru yerde değilsin sengözlerimebaksanab
anlatacak bişeyin varsa anlat dinleyelim, dalaşmaya mı geldin :1closedeyes:

Bende verdim eksi rep.Kızlar boşverin bişey yazmayın şuna.Biz yazdıkça gaza geliyor bence.
Bu arada bugün ben bi kaza geçirdim Bacaklarım yandı çok acıyo
Bugün bi tanıdığımıza gittik.Ben ilk defa gittim.Adam emekli savcı.Hani bi fikir alırım diye.Neyse işte çay içiyorduk.Yeni kaynar kaynar çay.Tam o sırada Selahattin Amca da benim için babama "Çok güzel bi avukatmış, büro açsın böyle güzel tatlı bi avukata iş gelir falan" diyordu bi taraftanda bana bakıyordu.Ve tam o sıradaa nasıl oldu anlamadım çayı olduğu gibi bacaklarıma boşalttım Yerimden acıyla öyle bi fırladım ki.Nazar değdi galiba :) Buz koyduk,bepanthene sürdük.ız kalmaz heralde.Biraz daha iyi ama çok acıyoooo (((

canım geçmiş olsun..bişey olmaz sanırım kızarır geçer..kremini sür de çabuk geçsin
başka napıyon bakalım güzellik?

canım çok geçmiş oLsun önceLikLe...sana bir krem tawsiye edeyim,SILVERDIN.
kesin çözüm,çok da etkiLi...her ewde buLunması gerekiyor...sürdükten yarım saat sonra ne acı ne sızı ne de iz,hiçbirşey yok..hemen bir nöbetçi eczaneden aL...

Dediler aşıkmış sana deliler gibi hala
Dedim ki nerde yürek bunu kendi söyleyecek
Dediler pişmanmış hatta mahçupmuş sana
Dedim ki haber verin geçmiş olsun ona
O daha çok vuracak başını duvarlara
Müstehak ama herşey aşkı satanlara
Ben olsam utanırdım erkek diye çıkmaya
Utanırdım ortalarda öyle dolaşmaya
Yolun yarısı beni kendime getiren aşk acısı
Kimi gökte ki yıldız kadar yanıp sönenleri
Kimi çöldeki serap kadar yalanmış herşeyi
Bembeyaz bir zakkum gibi zehirmiş gerçeği
Aslolan benmişim geçin herşeyi

bu şarkı tam benlik

ıyı aksamlar kızlar...

kıbrıtım gecmıs olsun
ınsallah kalmaz ız canım..banada bıkere caydanlık dokulunce bıra ayagıma gelmıstı..ızı kaldı ..ama cabuk tedavısını yaptysan kalmaya bılır

buarada bende eksı repımı verdım sahsa canı eksı rep sıtıyo napalım...

cenebazım nerdesın ben sımdık geldım dusa gırcem haberleselım canıkom
senın tel degıstı galaba sen bana ulası ver

gelen yok cenebazımsengözlerimebaksanab
bunlara resım falan gostermeyelım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…