zaman herseyın ılacı...
ıcınde bıyerlerde bıselr kalsada...alısıyo ınsan herseye
insan her şeye alışıyor dimi.
ben geçen gün eski mesajları okudum da
nasıl güzelmişiz,
şimdi sadece adı kaldı, ilişkinin içini unuttum resmen.
ne yaptık ne ettik yavaş yavaş siliniyor.
muhtemelen o da unutmustur artk beni.
7 aydan fazla oldu.
dun cok duygusallasmnıstım..
ıkı sene once bız bı ay kustuk ve 2hazıranda barsmıstık...
bana ::::ben vazgecmedım senı sevıyorum dıye msj atmıstı 12den sonra...bı nısanda karsılasmıstık..
dun gece hep onları dusunmustum...hatta agladım bırazcık yaz yagmuru gıbı geldı gectı..bugunde onu gordum...cok tuhaf ya...
kizlar buraya bi not yazicam galateia falan gelirse okur diye, izninizle kullanıyım
kuşum baya hasta onla ilgileniyorum sürekli ondan nete gelemiyorum.
ç.. yi aradım sabah, o kizi nerden tanıyosun dedim,
beşiktaşlı bi kiz işte, beni ordan eklemiştir herhalde dedi
bende beni silip seni ekliyo bu bi tesadüfmü dedim
cok güldü, sinirlendirme dedim
siliyosun hemen dedim
tamam dedi
sonra şirin konuştuk böyle,
sende z.. yi siliceksin dedi.
akşama kadar vaktin var konusucaz sileceksin dedi.
sonra da bir iki saat once sms atmış,
iyi düşün vaktin azalıyo yazmıs
şimdi silmek gerekicek yani.
arkdaşlar en baştan beri bu konuya yazanlara soruyorum hiç bu konuya yazıp da sonra ayrıldığı sevgilisi dönen ya da bir şekilde barışan oldu mu ?
ben canım burdaydım barıstık..
ama 13 surdu sonra ayrıldık nısanlandı
esıncım saol canım ıyıyım allaha sukur...
evet canım hep gorucem aynı yerde nefes alıyoruz...ama 10aydr benım ıkıncı gorusum ama ılk kez bırbırımızı gorduk...
benım ıcın ıyı oldu...cok degıısktı ama bıse hıssetmedım..
merak etıgım onun ne hıussettıgı aslında..ama bıse hıssetse zaten bunlar olmazdı...
ıs ısten gectıkten sonra bıse yapsalarda hıc bıse degısmıyo ıste...onemlı olan bıseler kırılmadan zaman gecmeden bıseler yapabılmelerı...sanda masallah ama ya...cabuk atlattın
arkdaşlar en baştan beri bu konuya yazanlara soruyorum hiç bu konuya yazıp da sonra ayrıldığı sevgilisi dönen ya da bir şekilde barışan oldu mu ?
ay tugbacım agzından bal damlıyo..saol canım...
benım yanımda bırı olmadan onu o kızla gormek ıstemıyorum ınsallah allahımda gostermez..
kımsede ayrıldı sevdıgını bıseler bıtmeden gormez ınsallah...benım gıbı bıse hıssetmeyecegı zaman gorcekse gorsun
esıncım saol canım ıyıyım allaha sukur...
evet canım hep gorucem aynı yerde nefes alıyoruz...ama 10aydr benım ıkıncı gorusum ama ılk kez bırbırımızı gorduk...
benım ıcın ıyı oldu...cok degıısktı ama bıse hıssetmedım..
merak etıgım onun ne hıussettıgı aslında..ama bıse hıssetse zaten bunlar olmazdı...
ıs ısten gectıkten sonra bıse yapsalarda hıc bıse degısmıyo ıste...onemlı olan bıseler kırılmadan zaman gecmeden bıseler yapabılmelerı...sanda masallah ama ya...cabuk atlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?