kızlaar bn sölemeyi unuttum ben 2 haftadır o dediğim bana sürekli teklf eden ama kabul etmedğim çocukla çıkmaya başladım tam bnm oduna msj attığım günden 1 2 gün önce çıkmaya başladım ve dün kavga ettim onunla bıraktım bittti dedim msnden sildim engelledim aradı ağladı telefonda nolur bırakma sana aşık olmak istiyorum izin ver bana nolur dedi yapma bana dedi tekrar döndüm ona bnm odun msj attığı zmnda bırakim dedim yapamadım.. ne zmn birini bulsak diğerlerinden haber geliyor napcam bilmiyorum
günaydın kızlarr niye kimse yok yaa :çok üzgünüm:
doğru söylüyosun canım benim şuan pişman olucağım hiç bişey yok ne kötü bişey söyledim nede kırdım onu.ama o giderken çok kırık bi kalp bırakıpta gitti söylediği laflar,haketmediğim suçlamalrıyla kalbimi delip geçti o düşünsün tabi anlayana insan bu kadar mı mükemmel görür kendini anlayamıyorum ki.senin ne zman bitti canım ilişkin çok oldu mu
canım benimde bir anda bitti 3,5 sene.Ve inan bana dediği şeyleri nasıl söyleyebildi nasıl bunları düşünebildi sevgisi ne zaman bitti anlamış değilim.Demek istediğim bunu ona da söyledim içinde tutmasaydın daha önce paylaşsaydın belkide bu durumda olmayacaktık ben öle yaptım bir problemim olduğunda direkt söyledim oda aynısını yapsa içinde biriktirmese böle olmayacaktı.üstelik biriktirebileceği bir şey de yok aslında kendi yaptıkları arasında.Yani onlar içlerinde biritmeye karar verip sonra binumum bahaneyi sana sıralıyorlar.Aklına ne gelirse söylüyor bunlar arasında baktı suçlayacak çok şey yok o zaman kendini kötülemeye başlıyor ben kötü biriyim benden daha iyilerine layıksın falan diyorlar aaalhım bu cümleyi duyduğumda kafasına bişey geçiresim gelmişti kaydirigubbakcemile2 Nese yani bide uzun ilişkiler hep böle gibi geliyor bana bide biz uzaktık daha çok yıprandık o yüzden fazla uzatmadan bunu bir sonuca bağlamak lazım gibi geliyor bana.Şimdi senin acın taze sana söleyeceğim şu şimdi ağlayacaksın isyan edeceksin geceler karanlık geçicek sonra gece mi gündüz mü fark etmeyecek çalışıyorsan daha kolay atarsın içinden işine ver kendini.Sonra sevgin kalmışsa bir umut bekliceksin bir süre sonra o da azalıyor bakıyorsun ki o hayatından memnun sende nefes almaya bakacaksın elbet bizim içinde bir gün güneş
doğacak :teselli:
kızlar sinir olmuş durumdayım.
kafayı yiyeceğim ya benimkinden haber çıktı mutsuzmuş ama askerdeyken benim arkamdan çevirmediği dolap kalmadı demiş kuzenime şaşırdım kaldım dıyor kuzenim.tabi bende şaşırdım kaldım.artık kafayı yıyecegım bu cocuk yüzünden kuzenim bide emin ol yazlıkta yanına gelecek,barışmak isteyecek dedı sabahtan şok oldum.kızlar ve umarım ıyısınızdır geldim ve gidiyorum.bye.
tünaydın kızlar ben geldim haklı olabilirsiniz ama aradan tam 3 aydan fazla bi zmn geçti hala unutamadım die yasını tutamam onun başkasına şans verdim niye verdim bilmiyorum ama belki gösterdği ilgisi bni mutlu etti bnm odundan kat kat ii bu çocuk her anlamda ama o çocuğa sevgilime yaklaştığım gibi yaklaşamıyorum inanırmısınz yüzyüze gelmek bile istemiyorum bu ay sonu tatile gidicem dedi o zmn bırakmayı düşnüyorum tatilde birini bulur çnkü her geçen gün bana bağlanıyor bi hata yaptım çıkarak onunla ama şuan bırakamam üzülmesini istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?