Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

en güzeli canımm.. sen hiç düşünmezsin öle demeseydim böle demeseydim bi pişmanlık olmaz için rahat olur bende öyle yaptım, iyikide öyle yapmısım..

benim biteli 112 gün oldu bugün :) siz neden ayrıldınız canm.. ve bu 2nci ayrılığınızmı

yok canım yaa 2. ayrılığımız olurmu biz 3 gün beraber 4.gün ayrı oluyoduk laçkalaşmıştı artık ama ufak tefek oluyodu hemen barışıyoduk ama ciddi olarak 2. ayrılığımız daha önce yalanını yakalamıştım çok yalvardı barıştık bu sefer de belirli bi neden yok tek sebep çok yıpranmamız küçücük bi tartışmadan içindeki bütün kini döktü bana meğer neler tutuyomuş içinde dedim hergün kavga edişlerimizin herşeyin bütün sebebi olarak beni gördü o çaba göstermeseymiş 4 yıl değil 4 gün sürmezmiş ya daha neler söyledi beynimden vurulmuşa döndüm benim bilmediğim büyük bi kin beslemiş içinde küçücük bi tartışmadan boşaltıverdi içini.şimdi anlıyorum ki birbirimize saygımız,tahammülümüz hiç bişeyimiz kalmamış bizim keşke diyorum daha önce bitseydi şimdi o kadar soru var ki aklımda. madem beni bu kadar berbat biri görüyodu neden 4 yıl yanımdaydı naptım ki en ufak yalan,aldatma kötü söz vs.hiç bişey yapmadım ona ama çok incitti beni çokk hiç haketmedim ben bunları

senin bi suçun yok canım öyle berbat biride görmemiştir ama kafalarına ayrılığı koydukları zman olur olmadık şeyler söyleyebiliyolar.. önemli olan bu gibi zamnlarda kendini tutumakya neyse! sen yine herşeye rağmen onu kırmamıssın kötü bişey söylememişsn bunu şimdi anlayamaz ama aklı basına geldiğinde çok pşişman olucak vicdan azabı çekicek bence..saygı bitince ilişki topllaıyo sorada tamamen bitiyo yürümüyoo.. hayırlısı olsun hepimizin hakkında böyle olması gerekiyomus demek.. şimdi sen kendini toparlamaya bak tatlım.. onu düşünme kendini düşün hiçbişey senden önemli değil.. acı çekmeye gelmedin dünyaya.. tabiki acı çekiceksin onca yasanmıslıklar var ama yavas yavas unutmaya başlıcaksın inş canım.. Allah yardımcısı olsunn hepimizin.

Son düzenleme:
çok sağol tuğbacım inan yazdıkların o kadar rahatlattıki beni haklısın akıllarına ayrılığı koydular mı yapmıycakları haksızlık kalmıyo inşallah aşıcaz bugünleri toparlanmam lazım artık hayat akıp gidiyo ben 2 ay öncesinde ayrıldığımız o günde takılıp kaldım.yarın sabah erken kalkıcam ama onun yüzünden gidip yatamıyorum bile yatağa girince dahada bi artıyo bu acı neyse yatıym artık iyi geceler canım çok sağol güç verdin bana :1hug:

BASKASINI SEVİOSAN BİTMİŞ BİLE OLSA BENCE KENDİNE SÜRE TANIMAN LAZIM.
NASIL DESEM KARŞINDAKİNEDEE YAZIK OLUR SEN SUAN ONA İNAT BÖYLE YAPTIGINI DÜŞÜNÜORUM.
İLLA ESKİ SEVGİLİNLE BARIŞCAN DİE BİŞEY YOK AMA BENCE KENDİNE ZAMANA BIRAK.
BEN SENİN GİBİ YAPTIM AYRILDIK BAŞKSIYLA ÇIKTIM AMA OLMADI ONDANDA AYRILDIM BOŞUNA KENDİMİZİ KANDIRIOZ KAFAM BOŞALMADAN KİMSEYLE ÇIKMA BENCE KENDİNİ ÜZERSİN.
ZATEN HEP BİRİSİ ÇIKAR KARŞIMIZA GELDİMİDE HEPSİ ÜST ÜSTE ARAR KAFA KARIŞIR YAŞADIM CİDDEN DURUM .NE İSTEDİGİNE ARAR VER ÖNCE ........vereliniortak

tünaydın kızlar ben geldim haklı olabilirsiniz ama aradan tam 3 aydan fazla bi zmn geçti hala unutamadım die yasını tutamam onun başkasına şans verdim niye verdim bilmiyorum ama belki gösterdği ilgisi bni mutlu etti bnm odundan kat kat ii bu çocuk her anlamda ama o çocuğa sevgilime yaklaştığım gibi yaklaşamıyorum inanırmısınz yüzyüze gelmek bile istemiyorum bu ay sonu tatile gidicem dedi o zmn bırakmayı düşnüyorum tatilde birini bulur çnkü her geçen gün bana bağlanıyor bi hata yaptım çıkarak onunla ama şuan bırakamam üzülmesini istemem

canım benimde bir anda bitti 3,5 sene.Ve inan bana dediği şeyleri nasıl söyleyebildi nasıl bunları düşünebildi sevgisi ne zaman bitti anlamış değilim.Demek istediğim bunu ona da söyledim içinde tutmasaydın daha önce paylaşsaydın belkide bu durumda olmayacaktık ben öle yaptım bir problemim olduğunda direkt söyledim oda aynısını yapsa içinde biriktirmese böle olmayacaktı.üstelik biriktirebileceği bir şey de yok aslında kendi yaptıkları arasında.Yani onlar içlerinde biritmeye karar verip sonra binumum bahaneyi sana sıralıyorlar.Aklına ne gelirse söylüyor bunlar arasında baktı suçlayacak çok şey yok o zaman kendini kötülemeye başlıyor ben kötü biriyim benden daha iyilerine layıksın falan diyorlar aaalhım bu cümleyi duyduğumda kafasına bişey geçiresim gelmişti kaydirigubbakcemile2 Nese yani bide uzun ilişkiler hep böle gibi geliyor bana bide biz uzaktık daha çok yıprandık o yüzden fazla uzatmadan bunu bir sonuca bağlamak lazım gibi geliyor bana.Şimdi senin acın taze sana söleyeceğim şu şimdi ağlayacaksın isyan edeceksin geceler karanlık geçicek sonra gece mi gündüz mü fark etmeyecek çalışıyorsan daha kolay atarsın içinden işine ver kendini.Sonra sevgin kalmışsa bir umut bekliceksin bir süre sonra o da azalıyor bakıyorsun ki o hayatından memnun sende nefes almaya bakacaksın elbet bizim içinde bir gün güneş doğacak :teselli:

ARKDAŞ HAKLI BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜORUM İNSAN ÜMİDİNİ DÜŞÜNCELERİNİ ARTK BIRAKIO YOLA DEVAM EDİOSUN Bİ ŞEKİLDE BEN İYİ DEGİLİM AMA İYİ OLMAYA ÇALIŞIORUM EN AZINDAN ALIŞTIM ONSUZLUGA İLERLEYEN ZAMANLARDA DAHA İYİ OLCAGIMA İNNAIORUM KİMSE İÇİN ÜZÜLMEYE DEGMİO....:teytey:

kızlar sinir olmuş durumdayım.
kafayı yiyeceğim ya benimkinden haber çıktı mutsuzmuş ama askerdeyken benim arkamdan çevirmediği dolap kalmadı demiş kuzenime şaşırdım kaldım dıyor kuzenim.tabi bende şaşırdım kaldım.artık kafayı yıyecegım bu cocuk yüzünden kuzenim bide emin ol yazlıkta yanına gelecek,barışmak isteyecek dedı sabahtan şok oldum.kızlar ve umarım ıyısınızdır geldim ve gidiyorum.bye.

BIRAK SIKMA CANINI GELSİN BAKLIM NEDİO NEYMİŞ SUÇUN ÖGREN GÖNDER GİTSİN NİE GELP SENLE KONIUŞMUO KUZENİNLE KONUŞUO BUNLAR ADAMI HABRİDEN DELİ EDER YA SIKMA CANINIkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

merhaba arkdaşlar ylkacığım bence de hata etmişsin o çocuğu kabul ederek bence biraz zaman tanımalısın kendine , bir anlık boşlukla verilmiş bir karar gibi duruyor çünkü nasıl kabul ettim ben de bilmiyorum demişsin , böyle ani kararlar vermeye devam edersen ilerde tanımadığın biri gibi görürsün kendini , kendinden uzaklaşmak istemiyorsan bence şu an birlikte olduğun çocukla konuş, kendimi dinlemem lazım de , o da seni gerçekten seviyorsa bunu kabul eder zaten . kendinle başbaşa kal , bu yeni çocuğu özleyecek misin onu arayacak mısın ? kendini tanı iyice.

hayata ben de sinir oldum kuzenine dediği şeylere kafana takma hiç yanına gelirse yazlıkta da ağzının payını ver bence

Kuzu bak benden sana tavsiye, ay sonunu falan beklemeden hemen bitir bu ilişkiyi. Başlaması hataymış zaten. Sürmesi çok daha kötü olur. Sana giderek daha çok bağlanır sonra o iyi, akıllı, hoş, olgun dediğin insan başına bela olur, derdine dert katma. Hazır yolun başındayken bitir bence. Bir insan şaka yollu bile olsa beni bırakırsan seni öldürürm diyorsa durup bir düşünmek lazım. Bu da benim uydurduğum bir şey değil, bilimsel psikolojik bir tespittir. Aman diyim. Başın ağrımasın sonra.

slm kızlar nasılsınız
BİZDE Mİ BÖYLE OLACAĞIZ : )

Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir. Birgün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine :
'Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim' der.
Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine :

'Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim' der ve yapar getirir.
Bizimkilerde yine itiraz yok. Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düserler. Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer;
Huriye :
'Kiz Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmus. Bize bir kahve
bile ikram etmedi'
Nuriye :
'Kiizzz Düriye'yi ne zaman gördün??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…