ben warım..
senağlama
inşş canım tam kendini hazır hissetmeden çıkmaz umarım.. :1hug: hepimiz için aynı şekildee
atlatamadım ama sadece bu süre içerisinde kabullendim diyelim.Yoksa valla zor bi dönemdi geçen aylar, annem görmesin ağladığımı diye neler yaptım ben şimdi daha iyiyim..
yasaklandıın hep saklandın..bu kalpten kovuldun sen..ısınıp uyumayı unut..sarılıp ağlamayı da..günaydın gittim ben..
barıştın mı sen tekrar zaten barışmak üzereyiz diyordun alkisalkisalkis
senağlama
hayırdır ağlıyor musun kibeleciğim ?
ay ewet aramız iyi çok şükür... :1rolleyes:
ama neLer çektim bu bir buçuk ayda bir ben biLirim bi de aLLah...1.5 ayda 15 sene yaşLanmış gibi hissediyorum kendimi...
arkdaşlar en baştan beri bu konuya yazanlara soruyorum hiç bu konuya yazıp da sonra ayrıldığı sevgilisi dönen ya da bir şekilde barışan oldu mu ?
ay ewet aramız iyi çok şükür... :1rolleyes:
ama neLer çektim bu bir buçuk ayda bir ben biLirim bi de aLLah...1.5 ayda 15 sene yaşLanmış gibi hissediyorum kendimi...
masallah canım allah bıdaha bozmasın ınsallah
arkadaşımla konuştum dün, bana diyoki bodruma gidiyosun madem aşık olmadan gelme..hımm öyle kolay olsaydı ooo
diyorumki ilk aşkımı mı bulsam yaw, ilkokulda aşıktım çocuğa, sanıyodumki platonik, aslında o da beni seviyomuş ortaokulda söölemişti, sonra taşındılar bizim mahalleden, kolejde okudu, ben tabii takip ettim onu uzaktan uzağa, ösym sitesinden onun hangi üniv de old. bile bulmuştum, üniv den sonra bişey bulamadım, facebookta da baktım da sayfası yok galiba..meraktan sadece..
asık olmak keske kolay bıse olsadımafoldumben
esın hadı gel bu ıse soytunalım-tatlicadiarzu-
o benı buldu bıkere geldı gorustuk ama tarzlarım cok baskaydı..o sacı zuun falandı:1no2:
ama olsun ya...alısırım demı..cocuk ılkoukuldan berı sevıyo sonucta...sevmesemde alısırımlaelaelaelaelae
bu arada ebru benımde öyle bırısı var hatta 3-4 yaşından beri sevıyor cocuk benımkıyle cıkmadan söylemişti hemde bu aralar baya yakışıklı olmuş facede konuştukta geçen gün denesek mi ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?