Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben öyle zamanlarımda ya arkadaşlarımla konuştum ; ya sizinle ... ya da atmamak üzere mailler yazdım... hiç bilmedi ben ne acı çektim ; ne düşündüm ; ne kadar özledim... hala da bilmiyor... hayatımda ne oldu ne bitti bilmedi ; bilmesin...

çıkardı hayatından beni ; bir de kendimden haber vererek ödüllendirmicem onu... iyi olduğumu bilmesin ; kötü olduğumu da bilmesin...

belki de diyordur mücadele etmedi hiç diye... isterse desin... belki de düşünür demek ki uğruna mücadele edilecek biri değilmişim diye... istediğini düşünsün... benden bağımsız biri o ... yok işte ; hibir şeye de gerek yok ... sengözlerimebaksanab

Böcükcüm rüyalar tersine çıakr derler ama.Olsun saçma bi bilinçaltı rüyası bence :)
Ebrucum ve Böcüküm aynen öyle krizim geldi ama ne kadar istesemde mail falan atamam sanırım.Yani atmamam lazım diye düşünüyorum.Evet kaybedecek bişeyim yok şu durumda ama kaybettiysem attığım mail neyi değiştirecek ki.Aslında iş insanın kendisinde bitiyor.Fakat itiraf edeyim ki bekliyorum işte.Beklediğim için bişey diyemiyorum sanırım.Çelişkiler içindeyim.Galiba nişan haberini alana kadar ben onu beklemeye devam edeceğim. Ne güzel demi :) Çok akıllıyım çooookkkk :)

Birde şu var.Erkekler mücadele etmeyi seviyor bence.Hem Böcükcüm bak sebeplerimizden biride o değil mi zaten.Öyle emin oldular ki bizden sevgimizden, mücadele etmeye gerek duymadıkları için sıkıldılar.
Bende öyle geliyorum buraya içimi döküyorum.O bilmesin bencede.Fakat umarım sitede ortak bi arkadaşımız var o söylemiyordur ona ne kadar perişan olduğumu.Fakat sanmam söylediğini.Ağzı sıkı,güvenilir biridir tanıyorum.

geldım ksum nasılsın bugun kızdırdılarmı senıalkisalkisalkis

bir sürü deli var burda yaaa ... zemuszemus
iyiyim ama şimdi...

annemler yok ne yemek yapacağımı düşünüyorum :uhm:

nasılsın sen bakıım... görmüşsün ... ama iyi olmana çok sevindim kaydirigubbakcemile5
ama anlamadığım siz barıştığınızda görüşmemişmiydiniz hiç :uhm:

evet bole durumlarda en guzelı yazmak
ama ona gondememmek..bende hep burda yazdım...
hala ıcım dolu olsada bende en basından berı bırıktrdım..
bı kere nısanlancagı zmaan yazdım ama ondada ıcımı bosaltamadım ama neyse..
ınsalah bıgun hepsı ıcımden cıkıp gıder

dogru aslında yazıpta hayatımızdan acımızdan yada tadımızdan onlara ne dımı
mucadele etmesı gereken onlardı bence
bosverelım-tatlicadiarzu-

canım benim sen perişan değilsin ki... gayet iyi gidiyorsun... olur böyle dönemler merak etme geçecek... ben de sesssiz sakin bekledim hep... gelir mi diye ; gelse nolur bilmiyorum ama artık kıymeti kalmıyor yavaş yavaş... galiba 8 ay da bitti... neyin önemi kaldı ki...

sen sakın kötü olduğunu filan düşünme... normal herşey sürecinde gidiyor işte... rahat bırak kendini...

benim çıkmam lazım... öpüyorum seni kocaman... opuyorumnanaktan
üzülme ; daha doğrusu az üzül noluuur...

ebruşum seni de öpüyorum... opuyorumnanaktan

Evet işte biz ne kadar içimizi boşaltsakta bi süre sonra tekrar doluyoruz :) Dol-boşalt-dol-boşalt olmuyor.Bide onlar eminim anlamıyor yani.Allah bilip sıkılıp bunalıyorlardır.Üstüne gelindiklerini ve baskı altında olduklarını düşünüyorlardır.

Bende öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan
İyice evkızı oldun sende bak :) Akşama ne yemek yapsam falankaydirigubbakcemile3

beklemen cok normal..zamanla beklemeyıde kesıceksın..
ama ınsallah nısan haber falan duymazsın:çok üzgünüm:
ınsallah hıc bı haber duymadan hayatına yıldırım askı duser

ev kızı oldun demekkaydirigubbakcemile2
menemen yap yanınada kola ac taömam-tatlicadiarzu-

bocukcum bız zaten topu topu 13 barısıktık..
o 13 son 3 gunu aramız lımonıydı...demekkı o kız olayını bılıyomus..ee ılk gunlerde daha ne yapcagımıza karar vermekteydık ...
adam akıllı bı hafta ıcı beraberdık oda calısıyodu..zaten vardıyalıydı...
bı pazar buluscaktık...ben ogleden sonra dedım o sabahtan dedı...ınat yaptık bulusmadık ama o benı gormek ıstememıs sımdı anlıyorum..cunku ogunden sonra hep kotuydu moralı..zaten carsambada ayrıldık:çok üzgünüm:
benı gormeyı kaldıramazdızemuszemus...

ben onu barısmadanda bıkere gormustum yıne arabasındaydı ama o benı 10 aydr ılk kez gordu...bıse hıssetmedıum..gece bırazduygulandım ama sadece yasadıklarımız geldı gozume hepsı bu...

off ya canım sıkılıyo yıne...hayatımda hıcbıse degısmedı benımde..hersey aynı tamam alıstım ama hıc bı renk yok ya...ne zmaan mutlu olcaz surda hepımız

beklemen cok normal..zamanla beklemeyıde kesıceksın..
ama ınsallah nısan haber falan duymazsın:çok üzgünüm:
ınsallah hıc bı haber duymadan hayatına yıldırım askı duser
Olsun canım benim duymam lazım.Duymadan iflah olmam ben.Başkasına aşıkta olamam.En azından öyle bişey olurda duyarsam bıçak gibi keser atarım işte.

ben onu barısmadanda bıkere gormustum yıne arabasındaydı ama o benı 10 aydr ılk kez gordu...bıse hıssetmedıum..gece bırazduygulandım ama sadece yasadıklarımız geldı gozume hepsı bu...
Bide sen onu gördün demi yeni.Acaba o bişey hissetmiş midir.Mutlaka o da bi kötü olmuştur bence bunca yaşanmışlıktan sonra.

off ya canım sıkılıyo yıne...hayatımda hıcbıse degısmedı benımde..hersey aynı tamam alıstım ama hıc bı renk yok ya...ne zmaan mutlu olcaz surda hepımız
Benimde öyle.İyice evkızı oldum.Geçen sene haziranda işi bıraktığımda benimki, evkızı oldun diye bana takılıyordu.Ne olduysa cidden evkızı gibi bir senedir evdeyim.

ınsallah ıs konusunda hersey sorunsuz ıstedıgın gıbı gelıssın canım ya..sen calıssan aslında daha ıyı olurdun

Evet tek ilaç zaman diyorlar ama bu zaman bana 4 ay oldu.Hiç ama hiç ilaç olmadı.İlaç olacağı yere köstek oldu.Günler geçtikçe, hergün onu daha çok özleyerek uyanıyorum ben her yeni güne.Bilemiyorum daha ne kadar zamana ihtiyacım var?:1no2: Senin adına sevindim ama.

ya ben hazmedemiyorum biz bu kadar üzülürken kahrolurken erkeklerin keyiflerinin yerinde olmasını anlayamıyorum benim iki yılımı beraber geçirdiğim adam şimdi gece gezmelerinde , içiyor , eğleniyor , arkadaşlarıyla facebookta bir keyifli muhabbetler , ya ben her gün onu özlerken o nasıl bu kadar kolay atlatabiliyor ? bütün erkekler böyle kolay unutamaz ya demek ki beni sevmemiş yeterince diye düşünüyorum bazen

Bilmiyorum ki canım onların mantığı bizimkilerden çok farklı.Başta şunu düşün.Bizi gerçekten sevselerdi bırakmazlardı yani.Hem belki atlatmak için kendini eğlencelere vermiştir.

Onu öyle özledim ki...Keşke şöyle sımsıkı bi sarılabilsem.Öpsem,koklasam,içime çeksem...Öyle hasretim ki...Ona o kadar ihtiyacım var ki...Onu öyle çok seviyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…