Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Umudum :) kendi adıma diyebilirim ki ben kesinlikle böye olacağım, şu anda bile dün ne yediğimi unutur oldum :roflol:

monacım ve angelmecim çoçukla msnden konştum ddkleriniz dedim ona hazr değilim dedim ayrılalım bni kendi halime bırak dedim eğer seni özlersem seversen sana döneceğim dedim bana dediki eski sevgilni unutmadğın için bni bırakıosun dimi?? ondan hber aldın yada msj attı dimi seni bnden çok seven bulamazsın ama emin ol dedi seni asla bırakmıycam seni seviyorum sen o çock için nası savaşıyorsan bnde senin için savaşıcam o çocuk bni yenemez dedi napcam bn arapsaçı oldu resmn

Poff işte ben de bu olmasın diyordum ama anlaşılan çok geç. :1no2:
Canım yapacağın şey net ve kararlı olmak.
Onu bi şekilde eski sevgilinden haber aldığın için değil sadece yeni bir şeye hazır olmadığın için, onu da kullanmak istemediğin için ayrılmak istediğine ikna etmen lazım.

Muhtemelen sürekli arayacak mesajlar atacak ve ısrarcı olacaktır. Eğer çok bunaltırsa de ki, sen böyle davrandıkça ben senden daha çok uzaklaşırım. Bu şekilde beni kazanamazsın. Aksine soğutursun kendinden. Ki zaten öyle de olur. Ama kararlı ol, zayıf bi anında yeniden tamam olur deme, sonrası çok daha zor olur çünkü, bu sefer sen benimle dalga mı geçiyosun deyip çirkinleşmeye de başlayabilir.

ona en başındn dedim bn monacım hazr değilim bak seni üzerim eski sevgilim bi msj atsa inan yüz üstü bırakrıım dedim bu kadarda açık konuştum razıyım ben dedi seni seviyorum dedi şimdide arıo tmm dio bn seni beklerim yeterki sevdğini söle diyor seni sevmiyorum ama ii birisn dedim oda peki tmm dedi msjda tamamen kurtuldum sayılmaz ama yinede endişeliyim

Yani pek sanmıyorum bu kadar kolay pes edeceğini.
Bi şekilde sana ulaşmaya çalışacaktır mutlaka.
Ama sen çok açık konuşmuşsun bu iyi.
En azından ben sana demiştim deme şansın var çok bunaltırsa.
Bu arada şu odundan da bi an önce kurtulman lazım hayatım ya baksana belki de onu unutuş olsaydın belki de bu çocukla çok mutlu olabilirdin.

Yav biz niye böyleyiz bilmiyorum ki.
Bazen bi kızlar görüyorum, dünya umurlarında değil, çok da sevseler bitince ben ne üzülecem o üzülsün diyorlar, hakikaten de üzülmüyorlar.
Tamam bunu biz de diyoruz da anca lafta, daha bu topikte bunu uygulayabilen göremedim, görsem kırıvericem dişimi sırnaşık şey
Keşke bu kadar duygusal olmasaydım... anamı suçlayayım bare, onun genleri yüzünden, töbe töbee...

mona hastayım yorumlarına o kızlardan biri ben tanıyorum ne üzülecem diyo ayakkabı değiştiri gibi sevgili değiştiriyor ayaklalarına bile kapandırıyor bir ben yapamadım

yıllka konuşmuşsun çocukla inş üzülmez nednese bizi seveni sevemiyoruz inş başına musallat olmaz çocuk
böcük canım seni kim kızdırdı

Belkide o kızlar bizim kadar sevmiyor bilmiyorum ki...Bende bugün çok fena kalktım.Günüm berbat geçiyor.Sabahtan beri suratım asık.Arada ağlıyorum.Annme beni görünce bana kızıyor.Bu sefer tartışıyoruz.Çok fena yani...Bugün dayanamayıp arıyacaktım o kadar acı çektim. Zor tuttum kendimi.

Sinir etmeyin len böcüğümü
Kıss senin ne güsel saçların var.. lepiska gibi..

geçti sinirim monam ; korktular senden sanırım ...
bu arada nerde gördün yaw saçımı ; lepiska ne ola ki kafamçokkarıştı

sırf sen dişlerini kırma diye yapmıyorum ben kaydirigubbakcemile3

mona hastayım yorumlarına o kızlardan biri ben tanıyorum ne üzülecem diyo ayakkabı değiştiri gibi sevgili değiştiriyor ayaklalarına bile kapandırıyor bir ben yapamadım

ben öyle olmak istemem valla ... üzüldüm; acımı da yaşadım çünkü benim sevgim hakediyordu üzülmemi... azaldı acım çünkü mutlu olmayı da hakediyorum ben ... çok artistim demi sengözlerimebaksanab

Bende mutlu olmak istiyorum.Ama günler zaman geçtikçe ben daha dibe batıyorum.Sadece aşk yönünden değil her yönden.Belkide ben senin gibi bi karşılıklı konuşamadım ondandır canım.Çok içimde kaldı çookkk...İçimde böyle bi yumruk gibi. Ben bigün sormuştum ona.Farzet günün birinde ben seni bıraksam ayrılmak istesem ne yaparsın demiştim.O da mücadele ederim tabiki demişti.Ama şimdi bana mücadele etme şansı bile bırakmadı.Bende böyle susarak, herşeyden habersiz kendi kendime mücadele ediyorum işte.Bu bitişi,bitiş şeklini bile sindiremiyorum halen.

canım evde durma arkadaşlarınla gez biraz ha evde yalnız kalınca oluyor o güzel gözlerine yazık içnde kalanlar varsa mail at karşılıklı konuşsanda değişmez sen kendi kendini düzelcen zaman diyorlarya toparlayacaksın arada hepimiz aramak istiyoruz hatta ben geçen gün aradım kaybedecek bişeyim yok diye içinden geleni yap pişman olmayacaksan o seni istemedikten sonra affedersin birtarafı yırtsan nafile bende sindiremedim ama alıştım sende alışıyorsın üzülme bakım

Umudum korkuyorum.Ayrıldıktan 20 gün sonra iyiniyetli bi mesaj atmıştımda.Yanlış yapıyosun.Bu şekilde daha çok uzaklaşıyorum.İçimden gelirse ararım zaten falan demişti. O yüzden şimdi mail atıp uzaklaştırmak istemiyorum.Gerçi 4 ay oldu.Arasa dönmek istese arardı galiba bunca zaman oldu.Aslında bi mail atsam çok rahatlarım ama korkuyorum işte.

ağlıyormus off naptım ben bi anlık odunumu onuttum yeni başlangç yapayım dedim ama çocuğu üzdüm hiç affetmycem kendimi kızlar ( gerçekten mükemmel birisi o 2 snedr tanıyorum bana hiç bi yanlışı olmadı ama aklım hala odunda.. arkadşları aradı bni aferin kızm dediler bn bu çocuğu hiç böle görmedim naptın kızm büyü mü yaptın bağlandı bu bu kadar dediler bnde dedim elde edemedği şey tatlı gelir her zmn o yüzden bnm üstüme düşüyor dedim ona söyleyin düşünmeme izin versin üzmesin kendini bi kız için değmez dedim.. arkadaşlarıda yanındaydı ainen her ddğimi söledi arkadan bana seslendi sen bnm için bi kız değlsin herhangi biri değilsin tmm mı die bağırdı hep bu odunun yüzünden mutlu olamıyorum çewremdekileride üzüyorum

tut kuzucum kendini aman ... yasakkelime

Ben seni bir öpeyim günün güzelleşir belki opuyorumnanaktan

ben de rüyamda gördüm aylar sonra ilk defa... çok gıcık bir rüyaydı... yanımdaydı ben kolunu tutup yaslanmak istedim o da bana " sana umut vermek istemiyorum" dedi... ne hoş bir rüya demi... anacım rüyalarımda bile istemio bu adam beni... -tatlicadiarzu-

canım benim ; aslına bakarsan kaybedecek neyin var diyesim geliyor...nasılsa yok işte hayatında ; sadece umudun var ama ... ben de bir ara çok düşündüm arayayım diye ... ama isteseydi o aradı zaten... benim aramam birşey değiştirmeyeceği için aramadım...

ama dersen ki anlatacaklarım ; söyleyeceklerim var... duymak istediğim cevaplar var... ara ; mail at ; mesaj at ... ama ondan sonrası son noktadır... bana öyle geliyor yani... :sm_confused:

doğru mu yanlış mı bilemem... beni istemeyen adam için de sadece kendi içimde mücadele ederim... yapacak başka bir şeyim yoktur benim... mafoldumben

kıbrıtcım bugun kotu olmana ınan uzuldum...
fırtına derdı nobetım geldı yıne dıye..bu o olsa gerek..ıyı gıderken bole arada kotu olmak cok dogal...
ama eger sonunu goze alabılıyosan...ıcını bosaltmak adına maıl yazabılırsın...
belkı ıyı olur belkı kotu sadce ıcınde kalmaz en azından ama sonrasındada hıc bıse yapmasaydım da dıyebılırsın...zor bı karar..ama ınsan ıcındekıler dokulsun ıstıyo...kendı kendıne konusmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…