Bilmiyorum ki canım onların mantığı bizimkilerden çok farklı.Başta şunu düşün.Bizi gerçekten sevselerdi bırakmazlardı yani.Hem belki atlatmak için kendini eğlencelere vermiştir.
Onu öyle özledim ki...Keşke şöyle sımsıkı bi sarılabilsem.Öpsem,koklasam,içime çeksem...Öyle hasretim ki...Ona o kadar ihtiyacım var ki...Onu öyle çok seviyorum ki...
ağlıyormus off naptım ben bi anlık odunumu onuttum yeni başlangç yapayım dedim ama çocuğu üzdüm hiç affetmycem kendimi kızlar( gerçekten mükemmel birisi o 2 snedr tanıyorum bana hiç bi yanlışı olmadı ama aklım hala odunda.. arkadşları aradı bni aferin kızm dediler bn bu çocuğu hiç böle görmedim naptın kızm büyü mü yaptın bağlandı bu bu kadar dediler bnde dedim elde edemedği şey tatlı gelir her zmn o yüzden bnm üstüme düşüyor dedim ona söyleyin düşünmeme izin versin üzmesin kendini bi kız için değmez dedim.. arkadaşlarıda yanındaydı ainen her ddğimi söledi arkadan bana seslendi sen bnm için bi kız değlsin herhangi biri değilsin tmm mı die bağırdı hep bu odunun yüzünden mutlu olamıyorum çewremdekileride üzüyorum
Belkide o kızlar bizim kadar sevmiyor bilmiyorum ki...Bende bugün çok fena kalktım.Günüm berbat geçiyor.Sabahtan beri suratım asık.Arada ağlıyorum.Annme beni görünce bana kızıyor.Bu sefer tartışıyoruz.Çok fena yani...Bugün dayanamayıp arıyacaktım o kadar acı çektim. Zor tuttum kendimi.
Onu öyle özledim ki...Keşke şöyle sımsıkı bi sarılabilsem.Öpsem,koklasam,içime çeksem...Öyle hasretim ki...Ona o kadar ihtiyacım var ki...Onu öyle çok seviyorum ki...
ya ne üzüyon insanı akşamakşamKuzum bak beni bi dinle.
Kendini bu tip şeyler için suçlamayı bırak bir kenara. Bu senin suçun asla değil. Sen en baştan açık ve net konuşmuşsun, tavrını ortaya koymuşsun, yalan söylememişsin. Şu anda o gerçekten acı çekiyorsa (ki bak açık söyleyeyim, ben buna pek inanmadım) bu tamamen onun tercihinin bir bedeli.
Bizim en büyük hatalarımızdan biri fazlaca duygusallığımızdan dolayı kimseyi kırmamak adına kendimizi paralamak. Ve bunun karşılığında her zaman kırılmaya yol vermek. Kendine bunu yapma. Sen bu insana çok dürüstü bir şekilde yüreğinden geçenleri söylemişsin. Açık söylüyorum, gerisi tamamen onun problemi. Seni yıpratmasına izin verme. Allahaşkına verme.
Sana gündüz de söyledim, sana ulaşmak için her yolu deneyecek, gerekirse çirkinleşecektir bile. Ve sen bütün bunları görüp çok daha fazla üzüleceksin... değmez.
Kimse seni hiçbir şeye zorlayamaz, hele ki sen bu kadar dürüst olduktan sonra. Kendine güven biraz. Kimsenin de sana bunu yapmasına izin verme. Bu adam seni seviyor mu? O zaman senin isteklerine kararlarına saygı duymayı da öğrenecek. Sana saygı duymayan hiçkimseyi zaten hayatına alma bak sana abla tavsiyesi, sevgiyi bununla ölçebilirsin. Seven insan saygı duyar... yormaz, üzmez, saçının teline zarar gelsin, yüzü düşsün istemez.
Ve seven insan ağlayarak, sızlanarak, bu şekillerde demogoji yaparak, duygu sömürerek elde etmez sevdiğini... bu tek sana değil buradaki herkese bilgi olsun, atın kulağınızın arkasına. Bana göre şu anda o sevdiği için değil, yarıştığı için yapıyor bunları. Senin bunlara hiç ihtiyacın yok.
Üzmüyorsun kendini... ağlamak vicdan azabı çekmek falan da yok. Evet belki ufak bir hata yaptın kabul etmekle ama dürüsttün, açıktın, bu dürüstlüğünün bedeli vicdan azabı çekmek asla değil.
Tak bakiim suratına o gülümsemeni... ha şöyle.
Canım insan 2 sene boyunca rol yapamaz.Mutlaka sevmiştir.
cidden beni sevseydi bırakmazdı ya ne de güzel rol yapmış iki yıl boyunca , o bende bir bağımlılık olmuş , ben onda sadece uzaktan bir arkadaş kadar etki bırakmışım.
Ah Galatam hemde öyle bir depreştim ki anlatamam.Tüm hücrelerim özlüyor onu resmen :)canım depreşmişsin sen bugün :teselli: heleki şu yazdığın ikinci mesaj ben okudum benim hissettiklerimde aynı senin gibi özlem konusunda ama yapcak bişe yok keşke bişeler olsaa :1no2:
Bende geldimhanı kımler var bakıım
Mintim ne güzel söylemişsin. Gerçekten şu 4 aydır hiç birşeye adapte olamıyorum.Bak gelecek planları yapmam lazım.Yapamıyorum.İşime dediğin gibi odaklanamıyorum.Fakat ah be tatlım yüzyüze konuşma imkanımız yokki. O Salihli'de, ben Ankara'dafibritçim sen yapabileceğini yaptın
böcüşün dediği gibi ne değişecek ki
hangimiz için ne değişti
yüzyüze konuşabilme imkanınız varsa yani cevap alabilecek gibiysen bence durma
dört ay sabrettin zaten , sen kendini yeyip üzüleceğine o rahatsız olsun kuzum ya
yazık sana da işine odaklanırsın en azından bi enerjin olur falan
tabi bunu yapınca herşey güzel olucak unutacaksın , güllük gülistanlık olacak demiyorum hiçbirşey
TEK ÖNEMLİ ŞEY YÜZYÜZE KONUŞABİLMEK
sen elinden geleni yaptın daha ne kadar onun peşinde evde bekleyeceksin kendine gel sen şimdi bunu yapmazsan zaman geçiyo
işine odaklan konuş devam et çok meraklıysa gelir ardından zaten
adam ol ablan gibi eşşek olma
Ah tatlım o bilmez aslında.İtiraf edeyim.Ben aslında hiç öyle hakim olmak istemedim.Biz farklı şehirlerdeydik.Onun Ankara'ya tayini olmuyordu.Bende Salihli'ye gitmeyi istemedim hiç.Şımarıklık yaptım.Ben hakim olursam, o da memur ya ikimiz birlikte rahat ederiz diye düşündüm.Onun içindi tüm çabam.İkimiz içindi.Aslında o hiç istemiyordu bence için için sınavı kazanmamı çünkü Salihli'den ayrılmak istemiyordu.Ben ise hep büyük konuşuyordum asla ben oraya gelmem diyordum.O yüzden orta nokta hakim olayım dedim.Bir yıldır bak evdeyim olamadım.Şuan düşünüyorum da ne kadar çocukmuşum.Sanki Salihli'ye gitsem onun için ne olacaktı ki.İşte beni hiç bırakamaz sandım.Şimdi korkuyorum bişey yapmaya.Yani ya itici olursam ya dönmek istiyorsa düşünüyorsa da ben böyle ısrar etmiş gibi olursam uzaklaşırsa.konuşmasanız da yüzyüze yani
sen bişey yap bunu da kendin için yap
kolaymı ya hukuk fakültesi ulen hakimlik sınavına girdin kızım borumuya
mail at konuşun ne demek ya uzak ol
tamamen şımarıklık bu yaptığı sen artık için rahat selamet ne istiyosan yap kendin için ama
uzak oldun bu kadar artık çocuk değiliz ki ya
bırak tatlım kendini düşün biraz
Mintim ne güzel söylemişsin. Gerçekten şu 4 aydır hiç birşeye adapte olamıyorum.Bak gelecek planları yapmam lazım.Yapamıyorum.İşime dediğin gibi odaklanamıyorum.Fakat ah be tatlım yüzyüze konuşma imkanımız yokki. O Salihli'de, ben Ankara'da((
Sen ne öneriyorsun Monam peki?Benim bi tarafım söyle diyor bi tarafımda sus diyor.İşte korkuyorum monacım.Ben üstüne gittikçe onun geleceği varsada kaçmasından korkuyorum.Hayatım... senin geleceğini kurmak, şekillendirmek için başka bir şansın daha var mı?
Sen onun gibi 10 tane adam daha bulabilirsin belki... ama geleceğini şekillendirmek için bir şans daha bulabilir misin?
Düşün bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?