Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bak kızım kaşınıyon sen :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
tokat manyakı yapcam seni.....akıllı ıslu ol....
ben bu sahneyi hatırılıyorum sankım:):):)

küçük böcük seninde az kalmış :çok üzgünüm:
biliyorumki ogün içimiz cız edicek ve hüngür hüngür ağlıycaz senağlama

selin_as seninikide haftaya arıycak gör bak yerimseniben

hayır bak sakın içimzdeki seni dinleme nan kıza ne bişim fikir veriyon biz burda unutmaya çalışıoz oldrcm sizi:)))))))))))

niye ya birak yapsin icinde kalip dert olunca disari ciksin mert olsun... kaydirigubbakcemile3

anacim sen yuva yikarsin valla... :mymeka:
birak yapsin belkim barismalarina vesile ne biliyon... klava:
müneccim misin sen?
ama belkide hakli olabilirsin tabiki neyse ya sefiyom ben seni.... :lepi:

prenses006 biz nekadar arama desekte sen kesin arıycaksın zaten =)
ama şöyle olabilirr
arama ama özelden müzik dinlet
petek dinçöz doğum günü

elimizdeki güzel sevginin kıymetini bilemedik
nice mutlu yıllara doğum günün hatrınaa...nara nara naykaydirigubbakcemile2
unutmak zor olsadaaa senağlama

bence öyle yap müzik dinlett hem düşündürücü hem romantik olur :1closedeyes:

ben yapamam çünkü benimkinin tel. özellere kapalı :roflol:

[B]yok bee ben malımı biliyorum aramaz kuşum o yaaa ayrıca nerden bilion bak falcı felansan soyle başka seylerde sorcam puahjahahahahjahahahahah:):):)içimizdeki sen bnde seni sefiom annemm.... :))))))))))))[/B]

çok aramak istiyorum,hem belki barışmamıza vesile olur hemde benim cep tel.deişti yeni no.bilmiyo o açıdan ama biliyorumki sonuç yine aynı kısır döngü olucak,ya cevap vermiycek,yada cevap vercekzorla tşk ederimdicek,sonuç değişmiycek,hemde diycekki bak beni hala unutamamış,d.günümü hatırlıyo,belkide o da msj atmamı bekliyodur cevap vermemeye beni süründürmeye vesile olsun diye :çok üzgünüm: 5yıldır sonuç hiç değişmedi,arayınca gelen tepkisi iyide olsa kötü de olsa sonuç hepp aynı,hep aynı kısır döngü ama yinede bilmiyorummm mantığım diyorki hayır,kalbim diyorki evet,yine ikiye bölündüm yani benneyaptımki

ne tesadüf şekerim,benimkinin tel de özellere kapalı :roflol:a.s

prenses canim yüreginin sesi dinle derim ben...
zaten üzülmüssün yeterince cevap vermemesi seni ne kadar üzerki bu saatten sonra...
birak o istedigini düsünsün...
sen icinden geleni yap, en azindan yüreginini dinlemis olursun...

ya sen onların olayı bilmiyon mu bidenem kız 5 yıldır sansını deniyor ama nafile çocukda tık yok nıye kendını bukadar küçükltsün ki bende oyleydim ama artık buna bir dur deme zamanı geldı de geçiyor bileee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…