Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın bende aranıza yeni katıldım gerçi ayrılalı 2 ay oldu :çok üzgünüm:

gel bakalım bacım... yeniymiş ama alışırsın zamanla... öle ayrıldım deyip yanına üzgün smileyler koymamaya ... yerimseniben

günaydın şakercikler ben yemem böcüşüm
bende seviyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

aman be yaaa... bu akıllı hatunlardan da bişi kaçmıo ki naniknanik

gulincim bnmki de aynı şeyi söyledi ,ben kolay yolu seçmişim çok trip atmışım sorun çıkarmışım kendi kendime ama o (bazen kıskandığını bile söylemiyordu ben kıskanırsan söyle hoşuma gider dediğim halde ) hiç bir sorun ettiği şeyi bana söylememiş bunu da ilişkinin iyiliği için yapmış ama ayrılık ona sorarsan benim suçum

bu arada herkese günaydın :))

bana başarılar dileyin 2 de finalim var laelaelaelaelae

gel bakalım bacım... yeniymiş ama alışırsın zamanla... öle ayrıldım deyip yanına üzgün smileyler koymamaya ... yerimseniben

inşallah dediğin gibi olur canım zamanla alışırım bende ama alışamıcam gibi geliyo artık tam iyiyim derken yolda bi çift görüyorum başlıyorum ağlamaya nolcak benim halim :çok üzgünüm:

aynen yaa bende çok kızıyodum kıskançlığını bile söylemiyodu yapmasaymışlar ilişkinin iyiliği için susmak değil karşılıklı konuşabilmek gerekir ama onlarda nerde o zeka ben bi benim ki böyle dengesiz sanıyodum ama tek değilmiş bu arada finalin varmış başarılar canm :1hug:

aynen benimkide hiçbirşey söyleyemiyordu hep susuyordu kıskanç bile değilim kişiliğim bu benim derdi hep.
ama heralde birşeyler içinde uhte olduki neden bile açıklamadan çekip gitti.şimdi insanlara diyor.

aynen benimkide hiçbirşey söyleyemiyordu hep susuyordu kıskanç bile değilim kişiliğim bu benim derdi hep.
ama heralde birşeyler içinde uhte olduki neden bile açıklamadan çekip gitti.şimdi insanlara diyor.

ben de bir tek benimki öyle zannederdim demek ki varmış onun gibiler de

şimdi o da benim arkamdan işte şöyle hatalı böyle hatalı ,şöyle yaptı diye suçlayıp duruyor ama keşke suçlayacağına biraz yapıcı olup gel konuşalım halledelim , birbirimizi seviyoruz biz dese çok daha güzel olurdur herşey

neyse kızlar ben çıkıyorum evden akşam yine yazarım buraya çok teşekkür ederim inş finalim güzel geçer princess ciğim sana da başarılar alkisalkisalkis

bu arada herkese günaydın :))

bana başarılar dileyin 2 de finalim var laelaelaelaelae

banada dileyin benimde üçde var

sınavı olanlara başarılar... olmayanlara hayatta başarılar hihoyyyt

inşallah dediğin gibi olur canım zamanla alışırım bende ama alışamıcam gibi geliyo artık tam iyiyim derken yolda bi çift görüyorum başlıyorum ağlamaya nolcak benim halim :çok üzgünüm:

alışacaksın canım ; hiç kaçarı yok... hiç de umudunu yitirme... benim 8 ay bitti galiba.. acaba 9muydu ... aynen princess gibi ben de saymayı bıraktım... önceden olsa hemen şimdi hesaplamaya kalkardım... amaaaan ne gerek var diyorum şimdi...

o çiftleri de görmezden gel bir süre... ağlarsan da ağla ... sadece ne acele et unutmak için ; ne de umudunu yitir mutluluğu yakalamaya dair ... bak nasıl iyi olacaksın zamanla...

ben kendi adıma artık sevgilisinden ayrılmış biri değil ; özgür bekar bir bayanım :lepi:

vereliniortak

bugun kendısıyle buyuk bı ıhtımal aynı ortamda olcaz mecbur nasıl davrancagmı bılmıorum yuzunu bıle gÖrmek ıstemıorum yaa eylence var umarım guzel geÇer ınŞ gelmez dıorum ama bakalım ........
Hayat benı neden yoruosun yavvvv mutlu olmak ıstıorum artık ben........

hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................

nasıl fırtınam felaketim hasretim yaaa
bugün aldığım en müthiş ötesi haber bu
hayırlı olsunnnnnnn
mutluluklar seninle olsun

hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................

SİZİN ADINIZA SEVİNDİM BUGUN DUYDUGUM GUZEL HABER HADİ BAKALIM FIRTINA.....:teytey:

BENDE ASIK OLMAK İSTİORUM ULAAAAAAAAA ESKİYİ UNUTMAK YENİ YENİ ULAAAAAAA

yaa çok kolaymış yazması...sen bile doğru yazamamışsın :roflol:
:dilcikar:hıh sen akşam ne yemek yaptın onu söyle benle uğraşmadakaydirigubbakcemile3 Evdekiler nasıl meselalülülülülülü

ne diyon kız sen bana lakito kodadlı fibritim sevgi kelebeği neyin aaaaaa seni bi döverimmmm kimse alamaz elimden heeeeekafamçokkarıştı
ne arıyon sen buralarda avukat hanım çabuk işinin başına hade hadeeeevereliniortak

Lakito kodadlı Fibrit mi ilahi ya çok tatlısın mintcimkaydirigubbakcemile3
Sen bilmiyorsun galiba tatlım evet ben avukatım ama işsiz bi avukatım.Şöyle ki; Ben işi yaklaşık bir sene önce sınav için bıraktım.Sınavı da kazanmadım.Şuan evdeyim yani çalışmıyorum.Beklemedeyim yani canım.Acele karar vermek istemiyorum çünkü.Bikaç yerden haber bekliyorum yani.Evkızı Avukatım ben gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…