günaydın kızlaaar... ya akşam toplaşmışsınız yaaa kıskandım valla...
seviyorum ulen ben hepinizi... Şeniz
beni terkeden eşşek kafalıyı da sizinle tanışmama vesile oldu diye seviyorum desem ; yermisiniz acaba laelaelaelaelae
umudum ; sm şekerim ;selincim günaydınn...opuyorumnanaktan
:jeyyar:ben yerim böcüşşşş
ya aslında bende seninkini seviyorum kızım
ama seninle tanışmamıza vesile olduğundan değil yalnızca
şu topikte adam gibi ilişki sonlandırmayı bilen tek erkek olduğundan
sen şanslı bi köftesin zannımca -tatlicadiarzu-
senin yerin çokkk ayrı kalbimde küçük böcüşüm benim
bende seni seviyorummmm
öptüm seni:asigim::1hug:
ayyy veremedim yahu rep... Şeniz
benimkini sana ayarlayalım madem pek sevion; nasılsa bana hayrı yok gayrı -tatlicadiarzu-
bu arada inanamıyorum ya senlen aynı saatte burdayız biiiizzz alkisalkisalkis
günaydın bende aranıza yeni katıldım gerçi ayrılalı 2 ay oldu :çok üzgünüm:
günaydın şakercikler ben yemem böcüşüm
bende seviyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım bende bi problemim olduğunda direk söyledim hep ama bunda bile suçlu oldum o ise hep içinde tuttu içinde tuttukça dahada öfkesini büyütmüş kendi kendine küçücük bişeyi dahada büyütmüş bundada yine beni suçladı o problem çıkmasın kavga etmeyelim diye hep susmuş emek harcamış ama ben aklıma geleni söyleyip hiç emek harcamamışım kendi kendime problem çözmemişim saçmalığa bakarmısın onun gibi içimde tutup aniden zehir gibi sözlerle yüzüne sıralasaydım daha mı iyi olcaktı keşke oda benim gibi yapabilseydi problemlerimizi karşılıklı oturup konuşamıcaksak nasıl bi ilişki olur ki neyse yani her durumda yine suçlu ben oldum anlıycağın o masum melek oldu çıktı off aklıma geldi yine çıldırıcam neyse umarım senin söyleğin gibi olur bende nefes almaya başlarım artık allahım herkese sabır versin
gel bakalım bacım... yeniymiş ama alışırsın zamanla... öle ayrıldım deyip yanına üzgün smileyler koymamaya ... yerimseniben
gulincim bnmki de aynı şeyi söyledi ,ben kolay yolu seçmişim çok trip atmışım sorun çıkarmışım kendi kendime ama o (bazen kıskandığını bile söylemiyordu ben kıskanırsan söyle hoşuma gider dediğim halde ) hiç bir sorun ettiği şeyi bana söylememiş bunu da ilişkinin iyiliği için yapmış ama ayrılık ona sorarsan benim suçum
bu arada herkese günaydın :))
bana başarılar dileyin 2 de finalim var laelaelaelaelae
aynen yaa bende çok kızıyodum kıskançlığını bile söylemiyodu yapmasaymışlar ilişkinin iyiliği için susmak değil karşılıklı konuşabilmek gerekir ama onlarda nerde o zeka ben bi benim ki böyle dengesiz sanıyodum ama tek değilmiş bu arada finalin varmış başarılar canm :1hug:
aynen benimkide hiçbirşey söyleyemiyordu hep susuyordu kıskanç bile değilim kişiliğim bu benim derdi hep.
ama heralde birşeyler içinde uhte olduki neden bile açıklamadan çekip gitti.şimdi insanlara diyor.
bu arada herkese günaydın :))
bana başarılar dileyin 2 de finalim var laelaelaelaelae
banada dileyin benimde üçde var
inşallah dediğin gibi olur canım zamanla alışırım bende ama alışamıcam gibi geliyo artık tam iyiyim derken yolda bi çift görüyorum başlıyorum ağlamaya nolcak benim halim :çok üzgünüm:
sınavı olanlara başarılar... olmayanlara hayatta başarılar hihoyyyt
alışacaksın canım ; hiç kaçarı yok... hiç de umudunu yitirme... benim 8 ay bitti galiba.. acaba 9muydu ... aynen princess gibi ben de saymayı bıraktım... önceden olsa hemen şimdi hesaplamaya kalkardım... amaaaan ne gerek var diyorum şimdi...
o çiftleri de görmezden gel bir süre... ağlarsan da ağla ... sadece ne acele et unutmak için ; ne de umudunu yitir mutluluğu yakalamaya dair ... bak nasıl iyi olacaksın zamanla...
ben kendi adıma artık sevgilisinden ayrılmış biri değil ; özgür bekar bir bayanım :lepi:
hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................
:dilcikar:hıh sen akşam ne yemek yaptın onu söyle benle uğraşmadakaydirigubbakcemile3 Evdekiler nasıl meselalülülülülülüyaa çok kolaymış yazması...sen bile doğru yazamamışsın :roflol:
Ay herkes sevgi kelebeği olmuş okudumda.E bende sizi seviyorum kader arkadaşlarım benimopuyorumnanaktana.s.:jeyyar:ben yerim böcüşşşş
ya aslında bende seninkini seviyorum kızım
ama seninle tanışmamıza vesile olduğundan değil yalnızca
şu topikte adam gibi ilişki sonlandırmayı bilen tek erkek olduğundan
sen şanslı bi köftesin zannımca -tatlicadiarzu-
senin yerin çokkk ayrı kalbimde küçük böcüşüm benim
bende seni seviyorummmm
öptüm seni:asigim::1hug:
Canım sınavında başarılar dilerim.Bu arada alıntı yapmayı unutmuşum galiba angelme'ye de başarılar dilerim.Allah zihin açıklığı versin.banada dileyin benimde üçde var
Oleyyy sonunda güzel bi haberdelikafadulden Kime oldun?Nerde oldun?Nasıl oldun?sırnaşık şeyhepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................
Lakito kodadlı Fibrit mi ilahi ya çok tatlısın mintcimkaydirigubbakcemile3ne diyon kız sen bana lakito kodadlı fibritim sevgi kelebeği neyin aaaaaa seni bi döverimmmm kimse alamaz elimden heeeeekafamçokkarıştı
ne arıyon sen buralarda avukat hanım çabuk işinin başına hade hadeeeevereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?