Ben bu rüyaların etkisiyle basıp Salihli'ye gidecektim düşün artıkkaydirigubbakcemile3 O kadar gözüm dönmüş yanikaydirigubbakcemile3aynen canım bende önce teşekkür ediyorum Allahıma rüyamda olsun gösterdiği için rüyamda olsun beni onunla mutlu ettiği için ama sonrada üzülüyorum dediğin gibi daha çok düşünmeye başlıyorum daha çok özlemeye başlıyorum.ama enazından rüyamda olsun özlemimi gideriyorum napıcaz canım biz böyle yaasenağlama
Ben bu rüyaların etkisiyle basıp Salihli'ye gidecektim düşün artıkkaydirigubbakcemile3 O kadar gözüm dönmüş yanikaydirigubbakcemile3
hade beeeee aldırma bana o gazııııklava:
ben sene bu düşünceler olur ama uygulanmaz demek için bu misali verdim
otur yerine bakemmmm:mymeka:
Üzülmek bi yanada o özlemek yok mu o özlemek aaaaaah ahmafoldumben
Bende hep rüyamda görüyorum.Dün sabah gördüm hatta evliymişiz, beni öpüyordu falan
Önce bu rüya için Allaha teşekkür ettim mutlu oldum, sonra çok üzüldüm:1no2:
aynen canım bende önce teşekkür ediyorum Allahıma rüyamda olsun gösterdiği için rüyamda olsun beni onunla mutlu ettiği için ama sonrada üzülüyorum dediğin gibi daha çok düşünmeye başlıyorum daha çok özlemeye başlıyorum.ama enazından rüyamda olsun özlemimi gideriyorum napıcaz canım biz böyle yaasenağlama
bende düşünmedim değil ama hayatında başkası olduğunu öğrendim ya herşeyden vazgeçtim.off ne kötü bir durumdayım yaa.adamın hayatında başkası var mutlu seviyor seviliyor ben neler düşünüyorum.hattını değiştirmiş istesemde ulaşamıyorum msnden sildi.gerçi ben ayrıldığımızda silmiştim engellemiştim çünkü barışma ihtimalimiz yoktu kendime yeni bir yol çizmeliydim ama bunları öğrenince saldım iyice kendimi.ben bu adamı hakkaten çok sevmişim
günaydın gülincim nasılsın?
günaydın canım dün gece iyiydim ama sonra tepe taklak oldum benim ki aradı gece ağzına geleni söyledi sustum başta sadece sustum sustum sustum diycek laf bulamadım şaka gibi bana neden beni 2 ay boyunca aramadın yazıklar olsun sana bu kadar basit miydim senin için dedi ya neler söyledi ya kulaklarımda çınlıyo sesi sonunda yüzüne kapattım bana hiç gülme inşallah hayatımı mahvettin ben senin için her gece ağlarken,ayrılık senin umrunda bile olmadı hemen bitirdin beni belkide hiç sevmedin dedi ne kadar acı çektiğimi sizler gördünüz neden bukadar haketmediğim şeyleri duydum ben bunları duyucak naptım bilemiyorum
:1shok:
yuh yani... peki canım neden ayrılmıştınız siz ...anlatmak ister misin...
sen de üzülüyorsun evet hepimiz şahidiz ; o da madem bu kadar üzgün demek ki seviyor ve o hırsla aramış... eminim pişman da olmuştur...
hiç geri dönüşü yok mu ? ayrılık sebebiniz büyük müydü ?
ne bileyim yaaa hiç aramaman da iyi koymuş yalnız :jeyyar:
canım anca cevap yazabildim kusurabakma.
ayrılık nedenimize gelince biz saçma sapan bi ilişki yaşıyoduk her gün kavga 2 günde bir ayrılık yaşıyoduk o kadar yıpranmıştık ki bi gece hiçbişey yokken bana sen şunu yaptın sen bana bunu yaptın deyip saydırmaya başladı şok olmuştum ve o gece artık daha fazla dayanamıycağımı anladım ne yapsamda yaranamadım ki ben hep kötü oldum bi kusur buldu hep.geri dönüşü yok canım o kadar kırgınım ki ya ben onun yalanlarını,hakaretlerini,yaptığı haksızlıkları herşey,i affettim bu güne kadar her ayrılıkta ağzına geleni söyledi bana kırılırmı hakediyomu diye düşünmeden ağzına geleni söyledi ama ben o kadar salağım ki sinirinden deyip yuttum bütün o nankörlüklerini ve artık biliyorum ki 4 senede yaranamamışım bundan sonra hiç yaranamam bu insan bana evlenince bile gelip yine aynı lafları sayıp döker o kadar sinirliyim ki emeklerimin hepsi boşa gitti.karışık yazmış olabilkirim çok sinirliyim canım ondan
anladım canım ... o zaman doğru bir karar vermişsin...
gitmiyorsa bir ilişki ; huzur yoksa ; saygı azalmışsa orda kalmalı...
sevgi herşeye yetmiyor işte... dediğin gibi evlendiğinizde de bunları yaşayacaksan ; aynı evin içinde huzursuz ve mutluluk verecekse sana hiç gerek yok...
emeklerin boşa gitmiş diye düşünme... çok sağlam bir tecrübe edindin... 4 sene emek verdin ama sevginin yetmediğine kendin tanık oldun... başka şeylerin de gerekliliğini farkettin artık ... gözün açık ; hataları ; yanlışları görebilirsin artık... eminim bundan sonra çok doğru bir ilişki yaşayacaksın...
ne yazık ki o hala ders alamamış... son yaptığı şey de bunun açık göstergesi...
sadece güçlü olmanı ve anıların verdiği acıdan ; hüzünden bir an önce kurtulmanı diliyorum... :teselli:
günaydın kızlar gülin şimdi nasılsın insan kızgın olunca gerçek yüzünü gözteriyor yazdıklarını okuyunca sen en doğrusunu yapmışsın gibi geldi ama keşke yaşanmasaydı
haklısın böcüğüm bu bana çok acı bir tecrübe oldu bir daha yaparmıyım aynı şeyleri bana saygısı olmayan bir insana şans verirmiyim bir daha asla yapmam Allahımden tek dilediğim şu içimdeki acı en kısa zamanda geçsin ve geçicekte buna tüm kalbimle inanıyorum artık ben üzülmeye gelmedim bu dünyaya 4 yıl verdim ona elimde ise 0 kalbimde dayanılmaz acı kulaklarımda zehir gibi sözleri ama yinede ahım yok ona beni bir kez olsun anlamadı kıymet bilmedi canı sağolsun ve artık uzak dursun benden ondan bir kelime daha duymaya gücüm kalmadı
en doğru kararı verdiğimi bende dün gece bir kez daha anladım arada bir düşünüyordum acaba düzelirmi birşeyler yapsammı bir şans daha versem herşey güzel olurmuydu diye ama dün gece anladım ki hayatımdaki en doğru kararı vermişim ben şimdi tek isteğim onu unutmak bana verdiği acıyı unutmak ama başarıcam biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?