Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben bu rüyaların etkisiyle basıp Salihli'ye gidecektim düşün artıkkaydirigubbakcemile3 O kadar gözüm dönmüş yanikaydirigubbakcemile3

Ben bu rüyaların etkisiyle basıp Salihli'ye gidecektim düşün artıkkaydirigubbakcemile3 O kadar gözüm dönmüş yanikaydirigubbakcemile3

bende düşünmedim değil ama hayatında başkası olduğunu öğrendim ya herşeyden vazgeçtim.off ne kötü bir durumdayım yaa.adamın hayatında başkası var mutlu seviyor seviliyor ben neler düşünüyorum.hattını değiştirmiş istesemde ulaşamıyorum msnden sildi.gerçi ben ayrıldığımızda silmiştim engellemiştim çünkü barışma ihtimalimiz yoktu kendime yeni bir yol çizmeliydim ama bunları öğrenince saldım iyice kendimi.ben bu adamı hakkaten çok sevmişim

günaydın herkeslereee... a.s.

hade beeeee aldırma bana o gazııııklava:
ben sene bu düşünceler olur ama uygulanmaz demek için bu misali verdim
otur yerine bakemmmm:mymeka:

bunun üstüne yorumyok valla alkisalkisalkis

ayy ben rüyamda bile sevilmiyorum yahu yaaa... rüyamda bile ümit vermek istemiyorum diyor... hakkaten mintimin dediği gibi ne doğrucu davutmuş meğersem... rüyamda bile kandırmıyor beni -tatlicadiarzu-

şaka bi yana rüyada görmek etkiliyor valla... ben de özlediğimi hissettim... sanki gerçek gibi kolunu tutuşum filan... bu arada bugün itibariyle 8 ay bitti... gece telefonda tarihi gördüm 06.06... öle olunca sayayım dedim ; 8 ay bitmiş... :1closedeyes:

off be canım yaa... ben böyle bir haber almadım henüz ama yakındır hissediyorum... ondan önce davranmam lazım ... -tatlicadiarzu-

bence kendini salmak yerine asıl toparlanman için gereken gerekli bilgiye sahipsin...
o yoluna gidiyor ve mutlu ... sen de mutlu olmak için yoluna gitmelisin...

günaydın gülincim nasılsın?

günaydın canım dün gece iyiydim ama sonra tepe taklak oldum benim ki aradı gece ağzına geleni söyledi sustum başta sadece sustum sustum sustum diycek laf bulamadım şaka gibi bana neden beni 2 ay boyunca aramadın yazıklar olsun sana bu kadar basit miydim senin için dedi ya neler söyledi ya kulaklarımda çınlıyo sesi sonunda yüzüne kapattım bana hiç gülme inşallah hayatımı mahvettin ben senin için her gece ağlarken,ayrılık senin umrunda bile olmadı hemen bitirdin beni belkide hiç sevmedin dedi ne kadar acı çektiğimi sizler gördünüz neden bukadar haketmediğim şeyleri duydum ben bunları duyucak naptım bilemiyorum

:1shok:

yuh yani... peki canım neden ayrılmıştınız siz ...anlatmak ister misin...
sen de üzülüyorsun evet hepimiz şahidiz ; o da madem bu kadar üzgün demek ki seviyor ve o hırsla aramış... eminim pişman da olmuştur...

hiç geri dönüşü yok mu ? ayrılık sebebiniz büyük müydü ?

ne bileyim yaaa hiç aramaman da iyi koymuş yalnız :jeyyar:

canım anca cevap yazabildim kusurabakma.
ayrılık nedenimize gelince biz saçma sapan bi ilişki yaşıyoduk her gün kavga 2 günde bir ayrılık yaşıyoduk o kadar yıpranmıştık ki bi gece hiçbişey yokken bana sen şunu yaptın sen bana bunu yaptın deyip saydırmaya başladı şok olmuştum ve o gece artık daha fazla dayanamıycağımı anladım ne yapsamda yaranamadım ki ben hep kötü oldum bi kusur buldu hep.geri dönüşü yok canım o kadar kırgınım ki ya ben onun yalanlarını,hakaretlerini,yaptığı haksızlıkları herşey,i affettim bu güne kadar her ayrılıkta ağzına geleni söyledi bana kırılırmı hakediyomu diye düşünmeden ağzına geleni söyledi ama ben o kadar salağım ki sinirinden deyip yuttum bütün o nankörlüklerini ve artık biliyorum ki 4 senede yaranamamışım bundan sonra hiç yaranamam bu insan bana evlenince bile gelip yine aynı lafları sayıp döker o kadar sinirliyim ki emeklerimin hepsi boşa gitti.karışık yazmış olabilkirim çok sinirliyim canım ondan

anladım canım ... o zaman doğru bir karar vermişsin...
gitmiyorsa bir ilişki ; huzur yoksa ; saygı azalmışsa orda kalmalı...

sevgi herşeye yetmiyor işte... dediğin gibi evlendiğinizde de bunları yaşayacaksan ; aynı evin içinde huzursuz ve mutluluk verecekse sana hiç gerek yok...

emeklerin boşa gitmiş diye düşünme... çok sağlam bir tecrübe edindin... 4 sene emek verdin ama sevginin yetmediğine kendin tanık oldun... başka şeylerin de gerekliliğini farkettin artık ... gözün açık ; hataları ; yanlışları görebilirsin artık... eminim bundan sonra çok doğru bir ilişki yaşayacaksın...

ne yazık ki o hala ders alamamış... son yaptığı şey de bunun açık göstergesi...

sadece güçlü olmanı ve anıların verdiği acıdan ; hüzünden bir an önce kurtulmanı diliyorum... :teselli:

günaydın kızlar gülin şimdi nasılsın insan kızgın olunca gerçek yüzünü gözteriyor yazdıklarını okuyunca sen en doğrusunu yapmışsın gibi geldi ama keşke yaşanmasaydı

sağol canım iyiyim şimdilik bişiy hissetmiyorum sanırım mesajda atmıyorum sence atmalımıyım

haklısın böcüğüm bu bana çok acı bir tecrübe oldu bir daha yaparmıyım aynı şeyleri bana saygısı olmayan bir insana şans verirmiyim bir daha asla yapmam Allahımden tek dilediğim şu içimdeki acı en kısa zamanda geçsin ve geçicekte buna tüm kalbimle inanıyorum artık ben üzülmeye gelmedim bu dünyaya 4 yıl verdim ona elimde ise 0 kalbimde dayanılmaz acı kulaklarımda zehir gibi sözleri ama yinede ahım yok ona beni bir kez olsun anlamadı kıymet bilmedi canı sağolsun ve artık uzak dursun benden ondan bir kelime daha duymaya gücüm kalmadı

günaydın kızlar gülin şimdi nasılsın insan kızgın olunca gerçek yüzünü gözteriyor yazdıklarını okuyunca sen en doğrusunu yapmışsın gibi geldi ama keşke yaşanmasaydı

en doğru kararı verdiğimi bende dün gece bir kez daha anladım arada bir düşünüyordum acaba düzelirmi birşeyler yapsammı bir şans daha versem herşey güzel olurmuydu diye ama dün gece anladım ki hayatımdaki en doğru kararı vermişim ben şimdi tek isteğim onu unutmak bana verdiği acıyı unutmak ama başarıcam biliyorum

üzülme gülin her şerde hayır vardır bunaldığında buraya gelirsin her acı geçiyor birine kendinden fazla değer vermiycen ya kendini maf edersin yada onu kaybedersin ben bu sözü çok seviyorum

bir şu söz insanlar yaşanmış olan eskiyi sever ama bizi yaşatacak olan ilersidir

sen yeterince şans vermişsin zaten...

günaydın kızlar nasılsınız ?
gülincim seni aradığını öğrenince seni hala sevdiğini farkettim onun , ama yaptığı tek şey seni suçlamak olmuş , niye bu erkekler böyle anlamıyorum , seni çok özledim bir şans daha verir msn bize türünden bir şey söylese ne kaybederdi , ama yok suçlamak işlerine geliyor tabi

bence de doğru olanı yapmışsın canım bak artık vicdanın da rahat onun nasıl bir insan olduğunu bir kez daha anladın , belki soğumana yardımcı olur bu sözleri

ben de dün bahsetmiştim okulda gördüm selam vermedim diye , dün gece msnim açıkken uyuyakalmşm annemdeydi bilgisayar , yazmış bu akıllım "Pişt naber " diye benden cvp gelmeyince 6 7 dakika sonra da "pişt küs müyüz " yazmış , dengesiz işte 15 gündür yazmayan adam kalkıp beni gördüğü günün akşamı yazıyor ama ona yazmayacağım uyuyordm görmemişim falan diye anlasın benim artık onun avcunun içinde olmadığımı , bilerek yazmadım sansın sonra da annem kapatmş bilgisayarı bi de bana diyor hala silmedin mi onu msnden diye (annem sinir oluyor da ona )

yüzsüz işte hani bi kere yazdın pişt naber diye cvp gelmedi niye tekrar küs müyüz falan yazıyorsun ki benden evet küsüz tarzı bir şey duymayı mı bekliyor anlamadm

Selam arkadaşlar bugün ayrılığın 6. günü acım azalır derken dahada içimi acıtmaya başladı.Onunda sevdiğini biliyorum yada bildiğimi sanıyorum belkide yanılıyorum.Beraber kullandığımız telefonu kapalı diğer tel hiç aramıyorum zaten.Kendimi teselli etmekten bıktım.Ne yapacağım elim kolum bağlı.O değil herkesi mutsuz ediyorum.Sabah kalkmak işe gelmek o kadar zor geliyoki hep uyuyayım hiç bişey düşünmeyeyim istiyorum.Bütün duam zamanın çabuk geçmesi için.

ıyı hafta sonları kızlarrr

ay bocukcum ya msjına guldum...demıısın ya ruyalarda bıle dogrucu davut dıye...

bugun ıtıbarıyle bızımde 10ay oldu....ıkıncı ayrılıktan sonrası 4ay:roflol:
ve o 4aydr nısanlı:mymeka:
ay artık hesabı elle yapıom onceden gunune gun bılıyodum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…