üzülme gülin her şerde hayır vardır bunaldığında buraya gelirsin her acı geçiyor birine kendinden fazla değer vermiycen ya kendini maf edersin yada onu kaybedersin ben bu sözü çok seviyorum
bir şu söz insanlar yaşanmış olan eskiyi sever ama bizi yaşatacak olan ilersidir
günaydın kızlar nasılsınız ?
gülincim seni aradığını öğrenince seni hala sevdiğini farkettim onun , ama yaptığı tek şey seni suçlamak olmuş , niye bu erkekler böyle anlamıyorum , seni çok özledim bir şans daha verir msn bize türünden bir şey söylese ne kaybederdi , ama yok suçlamak işlerine geliyor tabi
bence de doğru olanı yapmışsın canım bak artık vicdanın da rahat onun nasıl bir insan olduğunu bir kez daha anladın , belki soğumana yardımcı olur bu sözleri
ben de dün bahsetmiştim okulda gördüm selam vermedim diye , dün gece msnim açıkken uyuyakalmşm annemdeydi bilgisayar , yazmış bu akıllım "Pişt naber " diye benden cvp gelmeyince 6 7 dakika sonra da "pişt küs müyüz " yazmış , dengesiz işte 15 gündür yazmayan adam kalkıp beni gördüğü günün akşamı yazıyor ama ona yazmayacağım uyuyordm görmemişim falan diye anlasın benim artık onun avcunun içinde olmadığımı , bilerek yazmadım sansın sonra da annem kapatmş bilgisayarı bi de bana diyor hala silmedin mi onu msnden diye (annem sinir oluyor da ona )
yüzsüz işte hani bi kere yazdın pişt naber diye cvp gelmedi niye tekrar küs müyüz falan yazıyorsun ki benden evet küsüz tarzı bir şey duymayı mı bekliyor anlamadm
Selam arkadaşlar bugün ayrılığın 6. günü acım azalır derken dahada içimi acıtmaya başladı.Onunda sevdiğini biliyorum yada bildiğimi sanıyorum belkide yanılıyorum.Beraber kullandığımız telefonu kapalı diğer tel hiç aramıyorum zaten.Kendimi teselli etmekten bıktım.Ne yapacağım elim kolum bağlı.O değil herkesi mutsuz ediyorum.Sabah kalkmak işe gelmek o kadar zor geliyoki hep uyuyayım hiç bişey düşünmeyeyim istiyorum.Bütün duam zamanın çabuk geçmesi için.
gulıncım..senınkı aramıs ...demekkı senden hep bıseler beklemıs yapmayınca ıcıne oturmus...cok kotu konusmus ama belkı senın ıcın daha ıyı olur ıcınde onu ıyı anmazsın bu daha ıyı bence...
daha ıyı olcaksın canım...
ıyı hafta sonları kızlarrr
ay bocukcum ya msjına guldum...demıısın ya ruyalarda bıle dogrucu davut dıye...
bugun ıtıbarıyle bızımde 10ay oldu....ıkıncı ayrılıktan sonrası 4ay:roflol:
ve o 4aydr nısanlı:mymeka:
ay artık hesabı elle yapıom onceden gunune gun bılıyodum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?