Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gulıncım..senınkı aramıs ...demekkı senden hep bıseler beklemıs yapmayınca ıcıne oturmus...cok kotu konusmus ama belkı senın ıcın daha ıyı olur ıcınde onu ıyı anmazsın bu daha ıyı bence...
daha ıyı olcaksın canım...

burdayım canım napım başım ağrıyor hap içcem bişryeler yiyip dışarı çıkıp yiyecek almayada üşeniyorum sıkıcı bir gün sen napıyon bakim

onun için üzülmüyorum artık canım tek üzüldüğüm şey ömrümden giden 4 yıl ve sonunda bu lafları duymak çok ağır

o kadar doğru söylemişsin ki canım ağzına geleni söylyceğine bana doğru düzgün konuşsaydı ki bunu beraberkende hiç yapmadı hep haksızlık suçlamalar başka bişey bilmedi eğer biraz bağırmak yerine dinleyebilseydi bugün çok farklı olurdu hayırlısı diyorum yaa gerçekten soğumama yardımcı oldu zaten o bana 15 dak.ağzına geleni sayarken ona içimden tek bir kelime bile etmek gelmedi gücüm kalmamışki bitirmiş beni...

seninkide demekki hala seni düşünüyor canım selam vermediğinin akşamı yazmış sana işte bunlar yüz görmeyince böyle ilginç şeyler yapıyolar.istiyorlarki her gördüğümüzde içimiz acısın,hiç unutmayalım.içi içi yiyordur şimdi neden selam vermedi neden ben naber deyince cevap yazmadı diye bırak canım yaa birazda onlar düşünsün bir baksınlar kendilerine

hani bir söz şarkı sözü var ya zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa diye işte o zaman çabucak geçsin istiyorsun ama başta geçmiyor şuan sana akıl vericek edicek en son kişi benimdir sanırım çünkü bende 2 ay olmasına rağmen acı çekiyorum ne diyim canım allah yarcımız olsun neden ayrılmıştınız ?

doğru söylüyorsun ebrum güzel anmıyorum anamıyorum artık onu

canım benim senin artık ondan üzülerek değilde gülerek bahsetmen çok güzel.sen belki benden daha fazla acı çektin ama atlatabildin gün gelicek kaç aydır ayrı olduğumuzu bile hatırlamıycaz inşallah

Ben geldim.ama kimse yok.ıçimi dökebilir miyim?Kimseyi sıkmam üzmem değil mi?Bugün ıstanbul'dan üniversite arkadaşlarımdan çok yakın bir arkadaşım gelmişti Ankara'ya seminer için.3 yıldır görmüyordum rahat.Onunla görüştük öğlen.Güzeldi,2 saat bize yetmedi tabi.Arkadaşım Allah bozmasın o kadar mutlu,pozitif ve aşk sarhoşuydu ki.Böyle bıcır bıcır, hiç bi derdi yok.ınşaallah da olmaz hiç.Neyse işte güzel bi 2 saatti.Mutlu oldum.Sonra arkadaşımla dolandık durduk,orda burda oturduk.Akşam eve dönerken yeni evlenen bi arkadaşımla karşılaştım.O da maşallah çok mutlu ayaküstü konuştuk.Böyle bi mutluluk gelmiş resmen.Neyse bi hüzünlendim ondan ayrıldıktan sonra.Çok imrendim.Gözlerim doldu.Allahtan kocaman güneş gözlüklerim vardı da gözyaşlarımı sakladım biraz.Sonra eve geldim alelacele.Kardeşim hazırlanmış şen şakrak.Çünkü bugün erkek arkadaşı ve diğer arkadaşlarıyla Mersin'e bir hafta tatile gittiler.Öyle mutluydu ki...Ben sevdiğim insanın sesine muhtaçken, o ne güzel mutluluklar yaşıyor.Herkes öyle hayat doluydu ki...Herkese o kadar çok imrendim ki...Ben resmen ruhu 80 yaşında,ölümü bekleyen,herşeyden geçmiş,hayattan bi beklentisi olmayan nineler gibi.Ha görünüşte görseniz gayet bakımlı,süslü,iki dirhem bir çekirdek dolanıyorum ortalıkta ama.Neyse kızlar sonra evde yalnız kaldım bizimkilerde dışarı çıktı.Bende başladım ağlama terapime...3-4 gündür öyle kötüyüm ki...anlatamıyorum inanın kelime bulamıyorum anlatacak duygularımı fakat içimde öyle bir özelm var ki, o özlemin verdiği üzüntüyle çaresizle resmen damarlarımın sızladığını hissediyorum.Damarlarım acıyor...Kalbim çok acıyor...Acaba diyorum ölecek miyim?Nedir bu kadar özlem?Niye?Allah korusun bana birşey olsa gözüm açık gideceğim öyle onun özlemiyle...Dayanmak çok zor geliyor.Kendi kendimi telkin ediyorum.Olmuyor.Hep geçici rahatlamalar,gevşemeler...Fakat kapanmayan kalpte büyük bi acı.Resmen kalbimden kan damlıyor.Böyle atlayıp gitsem bi yüz yüze konuşsam diyorum.ısterse hakaret etsin bana,terslesin,aşağılasın.Ama bendeki sevgisini kendi tüketsin istiyorum.Şu umudumu kırsın istiyorum.Bi taraftanda korkuyorum...Onu kaybettiğim halde dahada çok kaybetmekten korkuyorum.Bi taraftanda onun o tatlı yüzünü,o aşık olduğum gamzelerini son bi kez görmek görmek ve beynime kazımak istiyorum...Dünya gözüyle son defada olsa bi görmek,şöyle elveda derken son defa sarılmak istiyorum.Bi taraftanda korkuyorum?Dün gece onu denizde boğulurken gördüm rüyamda.Gece uyuyamadım.Ya bitaneme bişey olduysa,bi sıkıntısı varsa.Dünya hali.Bunu düşündükçede öyle korkuyorum ki...Gelsin canımın yarısını istesin,gelsin kanımın yarısı mı lazım alsın.Yeterki yeterki ona bişey olmasın...Rüyalarımda hep öyle görüyorum hep sıkıntılı,hep canı sıkkın.Korkuyorum.
Hani destan olan sevgiler vardır ya uğruna şarkılar yazılan...ışte bende onu öyle öyle seviyorum...Çok seviyorum...

Son düzenleme:
Lakitocum okurken içim ciz etti çunku su an bende ayni durumu yasiyorum, herkes mutluyken imrenip duruyorum kiz kardesim hergun telde sabahtan aksama kadar erkek arkadasiyla konusup gulup duruyr hem onlar için mutlu oluyorum hem bi yandan kendim için uzuluyorum ama ne yapicaksin hayat bu.
Bugun tam 1yil 1 ay oldu biteli oyle içim aciyor ki hala, bi yandan baskasindan hoslanmaya basliyorum ama acaba sadece bosluktan ibaret mi diye dusunuyorum cunku surekli yinede mehmet aklimda su an geri donmek isterse gurur yapmadan donerim o kadar hala içimde, kafam çok ama çok karisik
Umarim bir gun bizde mutlu oluruz cnm Rabbim oyle buyuk ki bi kapiyi kapatir hayirli degilse bi kapiyi açar hayirliysa o yuzden sen içini ferah tut, zaten her zaman diyorum eger sevdigimiz insan alnimizin yaziysa birseyler yapmaya gerek yok aylar da yillar da geçse elbet bi sekilde donecek, ama degilse demek ki bizim için hayirli degilimis ve belki daha da mutlu olucagiz ilerde.
Kimbilir sonrada arkaya donup baktigimizda gulup geçicegiz.
Ama sundan eminim su an biriyle olalim hiç umadigimiz anda geri donmek isteyeceklerdir !!

Elacıkcım kendini iyi tart biç.Yani şimdiki görüştüğün kişiye karşı bişey hissettiğinden emin olmadan bi ilişkiye başlama sakın.Eğer hazır değilsende hiç görüşme.
Bende buraya ağlama duvarı gibi işte içimi döktüm napim :)

ben de el ele gezen çiftleri gördükçe eski günlerimi hatırlıyorum üzülüyorum ama sonra onlar için mutlu oluyorum Allah ayırmasın diyorum

elbet bizim de mutlu olacağımız günler gelecek

benm de içim gidiyor acaba a...ye yazsam mı dün uyuyordum görmemişim falan diye ama içimden bir ses yazmamam gerektiğini söylüyor , istiyorsa o yazsın bana ben daha hiç bir şey yapmam onun için , içimden bir ses bana geri döneceğini söylüyor ama ben hiç bir şey yapmayacağım , çok özlüyorum ama dyanmak zorundayım

bugün onun fotoğraflarını sildim içim acır sanıordum acımadı , onunla ikimizin şarkısını dinledim ağlarım sanıordum ağlamadım sanırım atlatıyorum

yaa kizlar çok kotu oldum az once mehmetle konustum msnde umursamiyor ya artik resmen hastaligim bile umursamiyor bu kadar mi olur insan o kadar yaninda oldum yaa
Agzimdan geleni saydim bencil vicdansiz oldugunu artik bundan sonra beni mutlu eden kisiyle birlikte olucagimi soyledim tabii hepsi sinirle ama hazmedemiyorum simdi de msnden silicegim, bana çikiyorum dedi ok benide sil dedim ve çikti ama ben silicegim bu sefr kesin cunku su ana yapamadim ama yapicagim yapmaliyim.
Birde dedi ki beni anla daha birsey baslayamam.

Bende bi mail yollamak istiyorum soyle bi mail sizde bana yardimci olursaniz sevinirim kizlar

COK VICDANSIZ BIRIYMISSIN BU KADAR YALVARMADAN SONRA SIMDI INSAN DAHA COK ANLIYOR, SADECE BAHANE ARKASINDA DURARAK DOGRULARI SÖYLEMEYEN BIRISIN.

YAPTIGIN INSANLIK DEGIL, ONCA SÖZLER PAYLASTIK ONCA SEYLER YAPTIM SANA !!!!!!!

SADECE KENDINI DÜSÜNÜYORSUN BANA BIR GÜN TELDE HIC UNUTMUYORUM BEN ERKEGIM KENDI ISTEKLERIMDE OLUCAK SEN YANIMDA OLMUYACAKSIN DEMISTIN, ISTE MEHMET SIMDI RAHATSIN BASIT KISILERLE UGRAS ONLARA DEGER VER !!!

SANA DEGER VERENLER DEGERSIZ BU TÜR KISILER DEGERLI OLSUN GÖZÜNDE.

BU SAATEN SONRA SILINDIN DAHA BENI HIC DUYMASIN RAHAT OLABILIRSIN.

KESKE RABBIM CANIMI ALSA YALVARIYORUM INSALLAH ÖYLE OLUR CÜNKÜ DAHA FAZLA DAYANMIYORUM. HER GÜN BENIM ICIN BI ÖLÜMDEN BETER, ÖLÜMDE HIC DEGILSE RAHATLIK BULURSUN.

DIYECEGIM INSALLAH DÜZENINI BULURSUN, VE BIR GÜN BEN YOKKEN DEGERIMI ANLARSIN ! SADECE BI HAYIRSIZA ALDANDIM BASKA BIRSEY DEMIYORUM.

sinirlerim çok bozuk yaa hazmedemiyorum bi turlu niye boyleler yaaa anlamiyorum senağlamasenağlamasenağlama

böyle bunlar canım sadece suçlamayı biliyolar sen elinden geleni yapmışsın mailide şimdi atma bence sonradan pişman olabilirsin keşke yollamasaydım diyebilirsin bekle sinirin geçsin öyle karar ver bazen susmak,cevap vermemek karşıdakine daha güzel bir cevap oluyor habersiz bırak kendinden eğer onunla konuşmak acı veriyorsa sana sil artık msn den yavaş yavaş atlatıcaz elacım sabredicez :teselli:

bence mail atmadan biraz sakinleş.
iyice düşünüp tartıp son bi mail at.
şuan çok gerginsin.

yaaa gulincim nefret ediyorum ondan artikk bu kadar mi insan bencil olur simdi is buldu eskiden maddisi iyi degildi diye ayrildi is bulmus daha ne bahanesi kaldii demez mi buldum diye hersey duzene soktum mu saniyorsun insanlar neden hep kendilerini dusunuyor demez mi
hazmedemiyorum neden boyleler
haklisin belki su an cok ofkeliyim diye daha beter olur yollamayim, bana dedigi az once senin kotu olmani istermiyim ya da hasta olmani dusmanimsin sen benim degilsin tabikide bunu unutma dedi ban
ama yaptiklari ne simdiii

Bu sefer sildim kizlar en iyisi boyle olmasi silmedikçe daha çok yipraniyorum ama o mailde dedigim sozler de içimde kaldi simdi

elacık sen de niye ondan ilgi bekliyorsun ki ilgilenmemesi normal çünkü siz ayrısınız , onun için o kadar basit ki bunu kabul etmek , siz ayrısınız o yüzden seni sormaması gayet normal

mail bence de atma , ama msnden sil hayatından sil artık , nefret etme çünkü nefret de bir histir, hiç bir şeyin olmasın o artık senin , hiç bir şey hissetme artık anladın sen de tamamen onun nasıl biri olduğunu , anma bile onun adını ben benimkinin adı yerine MORON diyorum arkadaşlarıma bahsederken sen de anma adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…