Sağol canımvereliniortaklakitoya katılıyorum.
...bende pekı o zaman senı netten engellıyorum ve telımden nonu sılıyorum demiştimQUOTE]
Bence senin bu sözün yüzünden olabilir.Kaçan kovalanır ya o mantık işte.
Kızlar lütfen kendinizi duygularınızı irdeleyin.Bakın bazen ayrılığın verdiği acıyla sevgi ile hırs duygusunu birbirine karıştırabiliyor insan.Hissettiği hırs duygusunu sevgi sanıyor.Bunu ayırdetmeniz ileride vereceğiniz kararlarda ve başlayacağınız yeni ilişkilerde çok çok önemli.
Canım çok sağol.Oraya yazdıklarım kalbimden geçenlerdi.Sonra okudumda bisürü imla yazım hatası falan yapmışım.Tüm samimiyetimle paylaşmak istedim.Ayrıca Rep vermiş kadar oldun tatlım önemli değil.
lakitocum sana rep verebilmek için rep dağattım hala sıra gelmedi.
çok güzel yazmışsın, şu kimse yokken yazdığın şey varya uzun..
Bence sen B...yi gerçekten sevdin buna inanıyorum ben canım.aynen katılıyorum.
ben bunu daha once çok yaşadım.
hatta bi noktada kendi hislerimi ayırabiliyordum
"ben bu adamı sevmiyorum ki sadece hırs yaptım "diyordum.
terk edilince vs. hırslanıyordum bunu bana kimse yapamaz diyip geri kazanmaya çalışıyordum. ağlayıp sızlıyordum..
b..den sonra sanırım hepsi bitti.
Canım eğer içinden geçiyorsa görüş bilemiyorum inanki.Mesela bana sorsan ben asla birisiyle görüşemem şu durumda.Halen kendimi ona ait hissetmek ve sadık olmak,asla yanlış yapmamak gibi bi inancım var :) Bide benimle görüşmek isteyen adam olsa ben şu durumda bırak görüşmeyi döverim o adamıkaydirigubbakcemile3lakito olabilir canım pekı benım napmam lazım görüşsem mi?
princess sen canım yeni bir ilişkiyemi başladın?
derya az sonra ben de içkili olucam.
kafam da bozuk aslında..
iyi de içerim.
cebimi de kapatıcam ki yanlış bişi yapmayım..
lakitocum sana rep verebilmek için rep dağattım hala sıra gelmedi.
çok güzel yazmışsın, şu kimse yokken yazdığın şey varya uzun...
elacik sizin konusmanızı okurken şey düşündüm
keşke şu çocukla konusabilse aklı başında biri diye..
hani birinin ona
sen bu kızı 1 senedir üzüyosun, bu kızda benim kardeşim gibidir,
ya adam gibi gel yada bi daha bu kızı sana göstermem demesi gerek gibi hissettim..
senin gideceğine inanmıyor bir türlü...
Canım gurur falan kalmadı deme bende, kızarımkizlar hepiniz haklisin o kadar bunalimdayim ki su an dusunun ya 1 yildan fazla oldu ve durum hala ayni, bu arada lakitocum belki hirs olabilir diye dusundun yok cnm gerçekten onu çok seviyorum hirs olsa bu kadar yapmazdim dusun gurur fln kalmamis bende
princessim ben bu kismi anlayamadim cnm
sen bu kızı 1 senedir üzüyosun, bu kızda benim kardeşim gibidir,
ya adam gibi gel yada bi daha bu kızı sana göstermem demesi gerek gibi hissettim..
Senin gideceğine inanmıyor bir türlü...
Benim baskasina gidecegime mi inanmiyorsun anlamadim cnm:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?