Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar sız benım yazdıgıma ne diyorsunuz sizce msnini silmiştim cocugun telını falan sıldıgımı söylemiştim ve cocuk hıc yapmayacagı bırseyı ıstenbula gelceğini haber veriyor neden şimdi bunu yapıyorkı anlamadım.sizce ilginç değil mi?

derya az sonra ben de içkili olucam.
kafam da bozuk aslında..
iyi de içerim.
cebimi de kapatıcam ki yanlış bişi yapmayım..

lakitocum sana rep verebilmek için rep dağattım hala sıra gelmedi.
çok güzel yazmışsın, şu kimse yokken yazdığın şey varya uzun...

elacik sizin konusmanızı okurken şey düşündüm
keşke şu çocukla konusabilse aklı başında biri diye..
hani birinin ona
sen bu kızı 1 senedir üzüyosun, bu kızda benim kardeşim gibidir,
ya adam gibi gel yada bi daha bu kızı sana göstermem demesi gerek gibi hissettim..
senin gideceğine inanmıyor bir türlü...

aynen katılıyorum.
ben bunu daha once çok yaşadım.

hatta bi noktada kendi hislerimi ayırabiliyordum
"ben bu adamı sevmiyorum ki sadece hırs yaptım "diyordum.
terk edilince vs. hırslanıyordum bunu bana kimse yapamaz diyip geri kazanmaya çalışıyordum. ağlayıp sızlıyordum..

b..den sonra sanırım hepsi bitti.

aynen öyle bencede bırısı olsa ortak arkadaşınız falan gel bakım buraya dese konuşsa belkıde aklı başına gelecek.
lakito olabilir canım pekı benım napmam lazım görüşsem mi?

lakitocum sana rep verebilmek için rep dağattım hala sıra gelmedi.
çok güzel yazmışsın, şu kimse yokken yazdığın şey varya uzun..
Canım çok sağol.Oraya yazdıklarım kalbimden geçenlerdi.Sonra okudumda bisürü imla yazım hatası falan yapmışım.Tüm samimiyetimle paylaşmak istedim.Ayrıca Rep vermiş kadar oldun tatlım önemli değil.

Bence sen B...yi gerçekten sevdin buna inanıyorum ben canım.

lakito olabilir canım pekı benım napmam lazım görüşsem mi?
Canım eğer içinden geçiyorsa görüş bilemiyorum inanki.Mesela bana sorsan ben asla birisiyle görüşemem şu durumda.Halen kendimi ona ait hissetmek ve sadık olmak,asla yanlış yapmamak gibi bi inancım var :) Bide benimle görüşmek isteyen adam olsa ben şu durumda bırak görüşmeyi döverim o adamıkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ya zaten bende başlayamam aklımda cok fazla benımkı var hatta yazlıga gıtdiğimde olcak dıye umduklarım var.sadece arkadaşca görüşcem ama canım ben bsyler hıssetmıştım bu cocuga karşıda geçen sene aralık ayında ama sonra ccugu çok üzmüştüm benımkıyle barışıp,şimdi acaba olabilirmi dıyorum sanırım benım benımkını unutabılmek ıcın bırısıne ıhtıyacım var.

kizlar hepiniz haklisin o kadar bunalimdayim ki su an dusunun ya 1 yildan fazla oldu ve durum hala ayni, bu arada lakitocum belki hirs olabilir diye dusundun yok cnm gerçekten onu çok seviyorum hirs olsa bu kadar yapmazdim dusun gurur fln kalmamis bende

princess sen canım yeni bir ilişkiyemi başladın?

ilişki değil canım. yani olmayacak bişi iki taraf içinde.
o yüzden biraz kontrol edebilmem gerekiyo kendimi.
zaten şuandada tam o noktadayım, ya bırakıcam her şeyi yaşıcam
bin kişiyi karşıma alıcam,
ya da o gidicek.
ama muhtemelen o gidicek:)
ben b..den sonra çok gücümü kaybettim.
yeni biriyle başlarken bu kadar sancılı olmaması gerek sanki.
kafam rahat olmalı. bundada asla huzurlu olamıcam

Princessim ben bu kismi anlayamadim cnm

sen bu kızı 1 senedir üzüyosun, bu kızda benim kardeşim gibidir,
ya adam gibi gel yada bi daha bu kızı sana göstermem demesi gerek gibi hissettim..
senin gideceğine inanmıyor bir türlü...

Benim baskasina gidecegime mi inanmiyorsun anlamadim cnm:uhm:

bu sefer gerçekten kararliyim sildim msnden donuste yok eminim ki bunu gordukten sonra kendiside silicek zaten beni, zaten kaybetmisim daha fazla zorlamaya gerek yok.
Lakitocumun dedigi gibi çok ustune gittim dogru ama hakketi sustukça patladim

Canım gurur falan kalmadı deme bende, kızarımklava:
Sen sadece sevdiğin için mücadele ettin ve bu asla gurursuzluk değildir.Bir bakıma aslında cesarettirde.Yani herşeyi göze alıp çabalamak.Ama işte erkekler anlamaz.Tam tersi kaçar.
Yeter artık hem bak 1 yılda bişey değişmemiş canım.O yüzden bitir sende aklında.Kalbinde bitir demekle bitmez çünkü.O yüzden aklında bitir canım:teselli: Sen bitirde sonra ne olursa olur zaten.Ama ben o lafına fena takmış durumdayım.Değmez canım inanki.

evet cnm askerdeydi daha iliskiyi bitirince bana bu lafi demisti ben yurt disinda yasiyorum ya goremiyor beyfendi istekleri olucakmis yanimda olamicakmis o zmn baya bi kizmistim ona , sirf kendini tatmin etmek için onca yil boyle kalicak beyfendi bence ayriligin nedeniyse de o artik oyle dusunuyorum

princesscim hayatın ne gösterceği belli değil.içinden ne geliyorsa öyle yaşa inan bana en yakın arkadaşlarımdan bırısı sanırım benzer birşey yaşadı yani şöyle anlatıyım sana onunki uluslararası platformda bir siyasetçiydi ve yaşı bızımkının yaklaşık 1.5 katıydı ve bızım kulübümüz sayesınde bır konferans vermeye geldiğinde tanışmışlardı.o da dedi olmaz böyle olmamalı ama içinde bsyler onu bu adama sürükledi ve ınan bana bırısı bu ılıskıyı dışardan duysa yer gök inlerdi çünkü arkadaşımın babasıda hukuk alanında tanınmış bırısydı ve duyulurdu,duyuldugundada dırek babası arkadaşımı evlatlıktan reddederdi buna ragmen denediler .ilişkileri 1 yıl sürdü ve normal bir ilişki nasıl bıterse bır süre sonra bitti.ikisininde içinde kalmadı bsy .ama emınımkı denememiş olsaydılar bugün hala msjlaşıyor yada herkese cephe nasıl alırım dıye arkadaşım düşünüyor olacaktı bazen yaşadığımız şeyleri biz belirleyemiyoruz kaderimizde ne yazılı ise onu yaşıyoruz.
Lakitocum ben sıfırdan birisine emek vermek istiyorum çünkü kiminle konuşsam zamanında böyle bir acı yaşamışlar ve sonrasında denedıkleri insanla evlenmişler istisnasız bu durum var.ve cevremdeki herkes inan onla olan ilişkinden daha iyisini yaşayacaksın.çünkü birbirinizi çok yıprattınız artık olamazsınız .unutmak için belkide denemelisiniz diyor ve ben artık benımkının karşısında ezik olmak istemiyorum güçlü olmak istiyorum hatta cok mutlu imajı vermek istiyorum ki karşımda yıkılsın.acı çeksin bunu izlemek istiyorum ben nasıl bızı bu hale getirdim desin istiyorum hatta onun yanında bırısıne senı sevıyorum demek ıstıyorum yada onun ablasının yanında buyuzdende acaba hayatıma bırısını alsammı dıyorum çünkü herkesinki dönse bile biz asla bır araya gelemeyeceğiz artık bunu çok iyi biliyorum.

canım adam senin onun nekadar sevdigini bilio ondan başkasıylada yapmıcagnı bilio ve çok guzel kullaıo valla bu nedir ya sana bişey söyliimi gerçekten seven insanı anlatımmı sana.
Bak ben ilk ilişkim 3 yıl surdu çokta guzeldi bitti .
Ben nişanladım bunun üstüne nişanlım vefat etti.
Ve 3 yıl çıktııgm kişi beni 4 yıl aradan sonra taaa yurt dışından aradı ben çok şaşırdım ve benden sonra kimseyle çıkamamış denemiş kıza demişki sevdigim biri var yapamıorum 2 haftada bitirmiş.
Beni aradı bende olur die baktım hiçbişey hissetmedim görüşmeyi kestim keşke diorum eski hislerim olsaydı onun kadar dürüst sadık guvenilir birini zor bulurum zaten en sonuncusu bana iyi tekme attı aldım agzımın payını.
Gerçekten seven erkek sana bana aradan okadar zaman geçio ve hala adam unutmamış ya bana dioki ne yaşarsan yaşa ne yapmıssan ben her halinle seni kabul ediorum evet gerçekten seven sorgusuz sualasız kabul etmek adam benim yuzumden işlerini iptal etti ya yurt dışında ben dedimki duzenini bozma ben kesin bişey demiorum yurt dışından geldi zaten aynı mah oturuoruz ama olmadı ben eskisi gibi olmadım cidden sevmek bu bence ....
Suan yazıoruz çizioruz burda ve erkeklerin ne kadar basit konularda bıraktıgı ve bide üstüne red cvp ları bahaneleri görüorum başka bişey görmüorum....
Seven insanı sevmioruz gidip nerde bizi sevmiyen bizle oynayayan ,insnalarl ugraşıoruz.
Bence sen bu çoguga deli gibi asııgım diosun zaman geçsin bi alış onsuzluga dersinki hırs yapmışım inan böyle olucak...... Canım inan üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…