Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aslında şu bır gercek canım hangı erkek sevgılısı ıle bugun yaşamıyor yada sevgılısı uzaktayken başkaları bıle başkası bıle degıl bırlıkte olmuyor sırf kendısını tatmın etmek için .oyüzden canım belkide sana dogruyu sadece söyledi bu adam aldatmak yerıne.
şöyle düşün bu nedenle ayrılması mı daha ıyı yoksa senın arkandan dolap çevirmesimi iyi ben bırıncı şıkkı tercıh ederım

sonuna katılıyorum evet benımde benzeri bır durum var ve bana bır arkadaşım ılk ayrıldıgım dönemde şu lafı söylemişti sen gerçekten senı sevenın sevmedin elin p... sevdin eden bulurmuş o cocugun ahını aldın sen sımdı benzer bır duruma düştün acaba başkalarının ahını aldık dıye mı bu hale geldik dıye ben düşünmeye başladım .

bence iyi ah kaldık zaten ilk çıktıgım çoçuk etti biliorum .
Bugun bana herkes dioki zamanında sen çok kişiden ah aldın bunu hakettin diolar .
Bu beni üzüo ama ben cidden sevmedigim birne seni sseviyorm demedin yalan söylemedim kırmamaya çalıştım kimseye yanlış yapmadan bitirdim bukadar ah aldıgımı bilmiodum.
Bizi seveni görmüoruz

deryacim çok uzuldum inan durumuna, insan yillar sonra da demek ariyabiliyormus hiç umadigin anda ama o kisi seni gerçekten seven kisiymis
dedigin gibi seven insani deger veren insandan kaçiyoruz bize tersleyen kisiyede deger verip kovaliyoruz nasil hayat bu

Hayatacim haklisin cnm dusundukçe ilk sik daha onemli ama yinede insan hazmedemiyor sirf kendini tatmin etmek için seven insana bu yapilir mi

Ben artik iyice umudumu yitirdim zaten, birde ayin 20 sinde biliyor ki kontrolerden geçicegim artik sildim bakalim sorucak mi

deryacım ben bu çocuğun karşısında şapkamı çıkartırım :)))

valla iyi yapmıssın canım.
Ben bugun o bana agzımın payını veen beyle karşılaştım okadar keyfim yerinde davrandımki umarım içi sızlamıştır ve biliomusunuz çok aşırı derece bişey hissetmedim hatta ortamdan sıkıldım erken kakltım unutuorum heralde içimdeki sevgi bitiyomu acaba

bencede bende bi ah aldim ilk erkek arkadasimdan sonra hic birsey duzene girmedi hayatimda kimle çiktiysam her seferinde terkedildim zaten 3 kisiyle çiktim 3 u de ayni tur bahaneyle ayrildi.
Seni sevmiyorum dense daha iyi olur insan , hiç degilse bi cvp biliyorsun

deryacim kafam o kadar karisik ki simdi sen mi ayrilmistin o mu ayrilmisti?
Ve hic umudun var miydi tekrar donmek isteceginden nsl oldu ?

benimde ilkiden sonra yuzum gulmedi valla .
Nişanlımı kaybettim bazen diorumki ilk çıktıgımmı kısmetim .
En son çıktıgım mahfetti beni ya ben böyle ilişki ilk defa yaşadım.
Allah bilio ya bi yandan çok seviniorum bittigine.
Ve ben suan sadece son çıktıgıma hırs yaptıgımı düşünüorum.
Yaptıklarından dolayı neden bugune kadar hep sevildik el üstünde tutulduk bunlarda ters tepki yaptı ve hırs oldu.
Canım sen saglıgına bak valla saglıgın daha önemli ondan valla üzme kendini elacık

kızlar ya bana akıl verin nolur bunaldım cocuk mesaj attı yarın 2 de buluşalım mı dıye suanda yoldaymış yarın sabah ıstanbulda olacakmış napım ya kafam allak bullak oldu.
sıze durumu tam olarak anlatmak ve fıkrınızı ıstıyorum.

2007 yazı bız ortakantın dıye bır sıtede açtiğim başlık sonucu tanıştık.o da ılk ılıskı yaşadıgı aynı evı paylaştıgı kızdan ayrılmıştı ve bana ben ona destek olmaya çalıştım.benım aılem benımkıyle olan ılıskımı öğrendi benı fransaya yolladılar o zamanlar sıtenın mesaj sıstemı sayesınde konuşabıldık.sonra geldim o best öğrenci klubü sayesınde estonayay gıttı ve geldi ben fahrıyle ayrılmıştım görüşelimmi dedık taksımde hanı yanından bırısı geçer of cocuga bak dersin ya öyle oldu buluşcağımız kafeye gıttıgımızde bunu bırbırımıze ıtıraf ettık ben ondan talın yerel votkasını ıstemıştım evıne onu içmeye gıttık muhabbet muhabetı actı ve bız bır anda sevgılı olduk .annesi ızmırden geldi benımle onu tanıştırdı ablasıyla kuzenleri,arkadaş cevresıyle tanıştırdı ama ılk kız arkadaşından ayrıldıktan sonra bır suru kızla cıkmıştı ve yapmazdı gercekten brısey hısstmese bana karşı.
sonrasında ben onu uyurken onun evınde bıraktım suçluluk duydum benımkının askeri bırlıgını öğrenip oraya gıttım bu cocuk aradı nerdesın taksımdemısın gelım yanına dıye bende askeriyede oldugumu söyledim oyle bıttı ılıskımız ama benımkıyle tüm kavgalarımızda şehırdısında müdürümle yaşadıgım problemlerde hep yanımdaydı ben hıcbır zaman ama bunu sevdiği için yaptıgını anlamadım ve çok üzdüm onu.sonrasında artık karar ver senınkı askerden gelcek bende hayatımı yoluna koyıyım dedı bende sen dedım ona ama benımkı gene aradı ve cıkmaya başladık o gene kaldı.sonrasında ben ona söyledim hayır asla bır daha senle olmam dedi boyle dıyınce bız arkadaş olamayız senı msnden engelliyorum dedim ve bugun cocuk bana ıstde gelceğini benım onun nosunu sılceğimi düşündüğünü söyledi.ve bana vakıt ayırmak ıstedıgını söyledi .yarın buluşsammı yoksa telimi kapasammı acaba yerimde olsanız napardınız?

ah be arkadaşlar hep aynı şeylerden bahsediyoruz , hep yakınıyoruz , ama cidden bu erkekler için değmez , değse keşke ama değmez

inşallah bundan sonra karşımıza , karşısında şapka çıkartılacak insanlar çıkar

ben o kadar soğudum ki a...den , onu görünce bazen tiksiniorm ondan , dediği laflar , facebookta gördüğüm fotoğraflar geliyor aklıma , eski a.... m değil ki o bnm , eski mutlu olduğum beni seven değer veren sevgilim değil ki o benim , belki hatanın çoğu bende ama o da benm değişmek için çaba göstermeme izin vermedi , çaba gösterecek de halim kalmadı
sadece yeniden aşık olmak istiyorum cidden mutlu olabileceğim biri ile

aklınıza kavgalarnızı getirirsenz daha kolay atlatoyorsunuz ben bazen iyi ki ayrılmşz bile
diyorum ,cidden uygun değildik birbirimize , hem baksanıza ne kolay vazgeçti benden sevse yanmda olmaz mıydı ?

eski mutlu günler geliyor aklıma üzülüyorum , ama bunları yaşayıp da ayrılan ilk çift biz değiliz , son çift de olmayacağız ve aynı şeyleri farklı kişilerle yaşayacağız inşallah

aynen şimdi millete yaptıgını gör dıyorlar ben üniversite 1deyken cok hızlı bır hayat yaşadım nerde akşam orda sabahtım sonrasında benımkı üniversiteyi bitiriyim diye kapımda bekledi ozamanda benımkı ılgılenmeyınce mesaj attım başkalarıyla gece msjlaştım onlar kesin ah ettiler öğrendiklerinde inşallah bır gun bunların ılıskısı bıter dıye ve bıttı.
ben ılkıyle hala görüşüyorum sevgımız bıttıgı ıcın belkıde lısede cıkmıştık cocuktuk dıye bsy anlamadık dıye ayrıldık benım ilki hayattakı en ıyı dostum.

deryacim kafam o kadar karisik ki simdi sen mi ayrilmistin o mu ayrilmisti?
Ve hic umudun var miydi tekrar donmek isteceginden nsl oldu ?

ilk 3 yıl çıktıgım çoçuk canım aynı mah de oturuoduk ilk benden hoşlanıordum ondan o bana bakmazdı mah gözdeydi arkdaş ortamımızda vardı baladı öyle 3 yıl süperdi ne yalan söylim ben ondan ayrılcagmı bile düşünmedim onla evlenicem diyodum ama o sevgisini pek belli etmiodu kızıodum çogu zaman sevmiomu die 3 yıl sonuna dogru mah herkes ögrendi bide (meshep sorunu vardı) ailesi beni istemiodu böyle laflar geldi anneme kadar çok laf geldi neye bu ailesiyle falan tartıştı hatta benim yuzumden annem dediki kıızım meshep sorunu var onlar seni evlensende hiçbizaman istemicek ve biranda itirdim yasım 18 di kendime guvenemedim açıkçası bide onun bana sevgisini fazla belli etmememsi biranda sogudum anlmadım sonra çok koştu peşimden kaçalım gidelim ben kabul etmedim.
Suan hala hergun birbirimizi görüoruz ve benim iş dönüşümde mah basında oturuo burdan hiç ayrılmıo hep mah de v benim işten gelişimi beklio hala ama ben bişey hissetmiorum işte kötü olan ooo böyel işte 4 yıl sonrada yurt dışına aradı guzel sölü ms geldi bende şaşırdım kim ararki dedim ve sonra çözdüm görüştük ama bende bitmiş ben bunu anladım ve bidaha üzmemek adına tamemen bitirdim benden başksıylada evlenmicek onuda bliorum ye ben olucam yada hiçkimse olmucak onun hayatında taa ayrıldımızda söyledi ve hala sözünü tutuo ama onun mutlu olmasını çok isterim çok üzdm içmeye adam içkiye başladı ve kendimi hep suçluorum onu gördügümde....elimden bişey gelmio

katılıyorum değişmeme izin vermedi napabilirdim ki bugun aynısını arkadaşlarıma söyledim.lisede zeytınburnunda meslek lısesınde okudum sonra bahcesehırın ılgı odağı olan ınsanlardan bırısı oldum.ve unı hayatıydı kaç kere yaşanabılırdıki deli dolu yaşadım en azından şuanki halimle değiştiğimi görebilirdi ama kolay vazgeçti yada gerçekten yapabileceği birşey varmıydı bilmiyorum.
ama bundan önce ılıskı yaşadık sonrada yaşayacağız.bugün evli insanlar boşanıp tekrar evlenıyorlarda bızler sadece sevgılıydık ve emınım bundan sonrada yaşayacağız.kızlar benım aklım arada gelip gitmeye başladı bazen cok üzülüyorum bazende aman adam boşver banane dıyorum.

canım pardon bilgisayarda değildim.
görmemişim yazdığını..
şöyle
mesela bi ablan, yada çok y akın arkadaşın
yada bir abin falan..
bi yakının ama..

mehmeti msnde de olsa karşısına alıp
bak mehmet sen bi yıldır boyle boyle yaptın elayı üzdün, bundan sonrası için sana bi şans veriyorum kendi adıma,
kiz seni bırakmıyor zaafı var belli , ama eğer sen düzgün bir şekilde dönmeyeceksen bi daha senin üzerini çizeriz, elada bi daha seni aramaz sana garanti ediyorum.
bi insanı bu kadar üzmeye hakkın yok.

tarzı bir konusma yaparsa işe yarayabilir dedim.
en azından net cevabı orda alabilirsiniz.
mesela mehmet şey diyebilir, ben ona dönmicem diyebilir,
yada zaman istiyorum sadece falan diyebilir.
ama cevap verme olasılığı yüksek.
cünkü senin yüzün çok yumuşak
ve sana cevap vermicem diyip kestirip atabiliyor.

kizlar ben yatiyorum kafam davul gibi gerçekten çok kotu oldum bu gece
Hepinize ayri ayri tsk ediyorum yanimda oldugunuz için sizlerle konusmak çok ii geliyor
Umarim bundan sonra hepimiz için guzel seyler olur bize çektirenler hiç degmezler bir gun elbet anliyacaklar
Hepnizi opuyorum kocaman, ii geceler
Dualarimiz kabul olur insallah

hayata kendimi senin yerine koydum
ama benim şu an kafam cok karışık
bi kaç kişi var hayatımda,benle olmak isteyenler ya da eski sevgililerim vs.
demin yazdım ya bi mesajda, artık huzur istiyorum hani.
beni yoracak bişiden kaçıyorum.

sen kendini düşün bi
kafan rahat mı
bu adamla buluşursan bişiler ters giderse iyice dibe mi vurursun
yoksa takmam diyebiliyo musun

sana karşı zaafı var belli,
sen o zaafa karşılık veremezsen üzülür müsün?

suçluluk hisseder misin?

bide ben bunu daha once denemiştim.
daha once ilişki yaşadığım , ama seninki gibi sadece vay be dediğim biriyle tekrar buluşmuştum.
eskis igibi olamamıştım.
o olmuştu ama ben olamamıştım.
o söz yüzüğü takalım falan diyordu
ben gayet laubaliydim.
sende öyle olabilirsin. çünkü adamı takmıyorsun.

dogru haklisin princessim aklima boyle sey gelmisti aslinda ama dogru olur mu bilemiyorum aslinda en ii erkek arkadsimdan ekletireyim onu konussun bakalim cok uzuldugunu fln desin, ii fikir cnm saol ama bence bildiginden sasmaz.

Deryacim okudum cnm, aslinda o durumda sende haklisin ama oglan gerçekten sevmis senii simdi daha cok belli oldu.

aynı durumları bende yasıorum ama atlatmaya çalışıorm eski guzel gunler geldikçe insan delirio en iyisi kötü gunler getrmek başka yapıcagmız bşey yok.
Sadece ne istiorum umarım son çıktıgım elime dşmez bi düşşe bitti o ya allahtan tek temennim oo..ben bu son ilişkimde suçlu oldugum konulaar çok oldu hep aldı karşısına konuştu anltmaya çalıştı bende elimden geleni yapmaya çalıştım ama çabaladı hakkını yiyemem ama yıprandık ben her tartışmada ayrılalm bitsin dersem adam tabiiki bıkar işte bizimde hatalarımız ama bunlar benm onun bilgisayarında gördüklerimi degiştirmez beni sevmeyen birini görmem yett zaten bana ms da ( eskii insanı onun kadar kimseyi sevemem dedi bugun dönse kız kabul edermiş )yok böyle bi kelime sadece hep kafamda bu cümleler var ondan bu yuzden kafamda kalbimde bitirmeye çalışıorm ve başarıorum başarıcam inş ve 2 hafta sonra başka hatunla cafede karşılaştık yok böyle bi kişilik allaah havale ettim en son çok guzel mail attım oda ona yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…