evet cnm askerdeydi daha iliskiyi bitirince bana bu lafi demisti ben yurt disinda yasiyorum ya goremiyor beyfendi istekleri olucakmis yanimda olamicakmis o zmn baya bi kizmistim ona , sirf kendini tatmin etmek için onca yil boyle kalicak beyfendi bence ayriligin nedeniyse de o artik oyle dusunuyorum
canım adam senin onun nekadar sevdigini bilio ondan başkasıylada yapmıcagnı bilio ve çok guzel kullaıo valla bu nedir ya sana bişey söyliimi gerçekten seven insanı anlatımmı sana.
Bak ben ilk ilişkim 3 yıl surdu çokta guzeldi bitti .
Ben nişanladım bunun üstüne nişanlım vefat etti.
Ve 3 yıl çıktııgm kişi beni 4 yıl aradan sonra taaa yurt dışından aradı ben çok şaşırdım ve benden sonra kimseyle çıkamamış denemiş kıza demişki sevdigim biri var yapamıorum 2 haftada bitirmiş.
Beni aradı bende olur die baktım hiçbişey hissetmedim görüşmeyi kestim keşke diorum eski hislerim olsaydı onun kadar dürüst sadık guvenilir birini zor bulurum zaten en sonuncusu bana iyi tekme attı aldım agzımın payını.
Gerçekten seven erkek sana bana aradan okadar zaman geçio ve hala adam unutmamış ya bana dioki ne yaşarsan yaşa ne yapmıssan ben her halinle seni kabul ediorum evet gerçekten seven sorgusuz sualasız kabul etmek adam benim yuzumden işlerini iptal etti ya yurt dışında ben dedimki duzenini bozma ben kesin bişey demiorum yurt dışından geldi zaten aynı mah oturuoruz ama olmadı ben eskisi gibi olmadım cidden sevmek bu bence ....
Suan yazıoruz çizioruz burda ve erkeklerin ne kadar basit konularda bıraktıgı ve bide üstüne red cvp ları bahaneleri görüorum başka bişey görmüorum....
Seven insanı sevmioruz gidip nerde bizi sevmiyen bizle oynayayan ,insnalarl ugraşıoruz.
Bence sen bu çoguga deli gibi asııgım diosun zaman geçsin bi alış onsuzluga dersinki hırs yapmışım inan böyle olucak...... Canım inan üzme kendini
sonuna katılıyorum evet benımde benzeri bır durum var ve bana bır arkadaşım ılk ayrıldıgım dönemde şu lafı söylemişti sen gerçekten senı sevenın sevmedin elin p... Sevdin eden bulurmuş o cocugun ahını aldın sen sımdı benzer bır duruma düştün acaba başkalarının ahını aldık dıye mı bu hale geldik dıye ben düşünmeye başladım .
deryacım ben bu çocuğun karşısında şapkamı çıkartırım :)))
bencede bende bi ah aldim ilk erkek arkadasimdan sonra hic birsey duzene girmedi hayatimda kimle çiktiysam her seferinde terkedildim zaten 3 kisiyle çiktim 3 u de ayni tur bahaneyle ayrildi.
Seni sevmiyorum dense daha iyi olur insan , hiç degilse bi cvp biliyorsun
deryacım ben bu çocuğun karşısında şapkamı çıkartırım :)))
bence iyi ah kaldık zaten ilk çıktıgım çoçuk etti biliorum .
Bugun bana herkes dioki zamanında sen çok kişiden ah aldın bunu hakettin diolar .
Bu beni üzüo ama ben cidden sevmedigim birne seni sseviyorm demedin yalan söylemedim kırmamaya çalıştım kimseye yanlış yapmadan bitirdim bukadar ah aldıgımı bilmiodum.
Bizi seveni görmüoruz
deryacim kafam o kadar karisik ki simdi sen mi ayrilmistin o mu ayrilmisti?
Ve hic umudun var miydi tekrar donmek isteceginden nsl oldu ?
ah be arkadaşlar hep aynı şeylerden bahsediyoruz , hep yakınıyoruz , ama cidden bu erkekler için değmez , değse keşke ama değmez
inşallah bundan sonra karşımıza , karşısında şapka çıkartılacak insanlar çıkar
ben o kadar soğudum ki a...den , onu görünce bazen tiksiniorm ondan , dediği laflar , facebookta gördüğüm fotoğraflar geliyor aklıma , eski a.... m değil ki o bnm , eski mutlu olduğum beni seven değer veren sevgilim değil ki o benim , belki hatanın çoğu bende ama o da benm değişmek için çaba göstermeme izin vermedi , çaba gösterecek de halim kalmadı
sadece yeniden aşık olmak istiyorum cidden mutlu olabileceğim biri ile
aklınıza kavgalarnızı getirirsenz daha kolay atlatoyorsunuz ben bazen iyi ki ayrılmşz bile
diyorum ,cidden uygun değildik birbirimize , hem baksanıza ne kolay vazgeçti benden sevse yanmda olmaz mıydı ?
eski mutlu günler geliyor aklıma üzülüyorum , ama bunları yaşayıp da ayrılan ilk çift biz değiliz , son çift de olmayacağız ve aynı şeyleri farklı kişilerle yaşayacağız inşallah
Princessim ben bu kismi anlayamadim cnm
sen bu kızı 1 senedir üzüyosun, bu kızda benim kardeşim gibidir,
ya adam gibi gel yada bi daha bu kızı sana göstermem demesi gerek gibi hissettim..
senin gideceğine inanmıyor bir türlü...
Benim baskasina gidecegime mi inanmiyorsun anlamadim cnm:uhm:
kızlar ya bana akıl verin nolur bunaldım cocuk mesaj attı yarın 2 de buluşalım mı dıye suanda yoldaymış yarın sabah ıstanbulda olacakmış napım ya kafam allak bullak oldu.
sıze durumu tam olarak anlatmak ve fıkrınızı ıstıyorum.
2007 yazı bız ortakantın dıye bır sıtede açtiğim başlık sonucu tanıştık.o da ılk ılıskı yaşadıgı aynı evı paylaştıgı kızdan ayrılmıştı ve bana ben ona destek olmaya çalıştım.benım aılem benımkıyle olan ılıskımı öğrendi benı fransaya yolladılar o zamanlar sıtenın mesaj sıstemı sayesınde konuşabıldık.sonra geldim o best öğrenci klubü sayesınde estonayay gıttı ve geldi ben fahrıyle ayrılmıştım görüşelimmi dedık taksımde hanı yanından bırısı geçer of cocuga bak dersin ya öyle oldu buluşcağımız kafeye gıttıgımızde bunu bırbırımıze ıtıraf ettık ben ondan talın yerel votkasını ıstemıştım evıne onu içmeye gıttık muhabbet muhabetı actı ve bız bır anda sevgılı olduk .annesi ızmırden geldi benımle onu tanıştırdı ablasıyla kuzenleri,arkadaş cevresıyle tanıştırdı ama ılk kız arkadaşından ayrıldıktan sonra bır suru kızla cıkmıştı ve yapmazdı gercekten brısey hısstmese bana karşı.
sonrasında ben onu uyurken onun evınde bıraktım suçluluk duydum benımkının askeri bırlıgını öğrenip oraya gıttım bu cocuk aradı nerdesın taksımdemısın gelım yanına dıye bende askeriyede oldugumu söyledim oyle bıttı ılıskımız ama benımkıyle tüm kavgalarımızda şehırdısında müdürümle yaşadıgım problemlerde hep yanımdaydı ben hıcbır zaman ama bunu sevdiği için yaptıgını anlamadım ve çok üzdüm onu.sonrasında artık karar ver senınkı askerden gelcek bende hayatımı yoluna koyıyım dedı bende sen dedım ona ama benımkı gene aradı ve cıkmaya başladık o gene kaldı.sonrasında ben ona söyledim hayır asla bır daha senle olmam dedi boyle dıyınce bız arkadaş olamayız senı msnden engelliyorum dedim ve bugun cocuk bana ıstde gelceğini benım onun nosunu sılceğimi düşündüğünü söyledi.ve bana vakıt ayırmak ıstedıgını söyledi .yarın buluşsammı yoksa telimi kapasammı acaba yerimde olsanız napardınız?
ah be arkadaşlar hep aynı şeylerden bahsediyoruz , hep yakınıyoruz , ama cidden bu erkekler için değmez , değse keşke ama değmez
inşallah bundan sonra karşımıza , karşısında şapka çıkartılacak insanlar çıkar
ben o kadar soğudum ki a...den , onu görünce bazen tiksiniorm ondan , dediği laflar , facebookta gördüğüm fotoğraflar geliyor aklıma , eski a.... M değil ki o bnm , eski mutlu olduğum beni seven değer veren sevgilim değil ki o benim , belki hatanın çoğu bende ama o da benm değişmek için çaba göstermeme izin vermedi , çaba gösterecek de halim kalmadı
sadece yeniden aşık olmak istiyorum cidden mutlu olabileceğim biri ile
aklınıza kavgalarnızı getirirsenz daha kolay atlatoyorsunuz ben bazen iyi ki ayrılmşz bile
diyorum ,cidden uygun değildik birbirimize , hem baksanıza ne kolay vazgeçti benden sevse yanmda olmaz mıydı ?
Eski mutlu günler geliyor aklıma üzülüyorum , ama bunları yaşayıp da ayrılan ilk çift biz değiliz , son çift de olmayacağız ve aynı şeyleri farklı kişilerle yaşayacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?