dogru haklisin princessim aklima boyle sey gelmisti aslinda ama dogru olur mu bilemiyorum aslinda en ii erkek arkadsimdan ekletireyim onu konussun bakalim cok uzuldugunu fln desin, ii fikir cnm saol ama bence bildiginden sasmaz.
Deryacim okudum cnm, aslinda o durumda sende haklisin ama oglan gerçekten sevmis senii simdi daha cok belli oldu.
hayata kendimi senin yerine koydum
ama benim şu an kafam cok karışık
bi kaç kişi var hayatımda,benle olmak isteyenler ya da eski sevgililerim vs.
demin yazdım ya bi mesajda, artık huzur istiyorum hani.
beni yoracak bişiden kaçıyorum.
sen kendini düşün bi
kafan rahat mı
bu adamla buluşursan bişiler ters giderse iyice dibe mi vurursun
yoksa takmam diyebiliyo musun
sana karşı zaafı var belli,
sen o zaafa karşılık veremezsen üzülür müsün?
suçluluk hisseder misin?
bide ben bunu daha once denemiştim.
daha once ilişki yaşadığım , ama seninki gibi sadece vay be dediğim biriyle tekrar buluşmuştum.
eskis igibi olamamıştım.
o olmuştu ama ben olamamıştım.
o söz yüzüğü takalım falan diyordu
ben gayet laubaliydim.
sende öyle olabilirsin. çünkü adamı takmıyorsun.
ya kızlar nie kmse konuşmuyor( tek kaldım burda
cnm dusunuyorum da dun hayatacim soyle bi yazi yazmisti bana acaba dogru olabilir mi bugun daha sakin dusununce biraz abartim yine oyle davranmaktan diye dusunuyorum cok sinirli olunca insan ne konustugunu bilemiyor. Bak soyle birsey yazmisti hayatacim
elacık ayrıca ben senın sılmenı anlayamadım,çocuk sana kötü bsy söylemek istemıyor ama yanlış hatırlamıyorsam oda askerden gelmişti borçları vardı iş arıyordu cocuk hala aynı seyi söylüyor.ama deneyecegım dersende kendin bılırsın ben bsy yapamam dıyor.bende olsam aynısını yapardım.bazen empati yapmadan farklı düşünebiliyoruz bence sende bunu yapmışsın ama cocuk haklı iş bulması lazımdı buldu ,borcu vardı onları ödeyecek belkide sonra kendinize bir şans verecek ınan parasızlık gibisi yok ben benımkıyle yaşadım onun da şu sıralar borcu bitecekti inan ne görüşebilir senle ne telefon edebilir bunların hepsi para adamın borçları varken bunlara ekte yapmak istemediği için sessiz kalıyor olabilir.ve emınım ıcınden ben öderim nolcak lafı geçiyordur erkekler bızlere para ödettirmeyi gururlarına yediremiyorlar.yerinde olsam tamamen bağlarımı koparcağıma nasıl olsa acı cekıyorum bırazdaha beklerdim.
sence ne yapabilirim cnm? tekrar eklemek mi ve de konusmamak mi ?
angelim sen sakin benim yaptigim hatayi yapma sakin konusma birak kendisi yaklassin sana ustlerine gittikçe daha çok kaçiyorlar bu sefer sinirlerin iyice gerginlesiyor ve herseyi kusuyorsun o yuzden boyle olmaya devam et tatlim en iyisi bu sekilde, eminim kendisi bir gun gelicektir yalvaracaktir
ayrılırken birde şu geçmişte yaşanan mutlu anılarda onlarla birlikte gitse ne güzel olucak insan hatırladıkça üzülüyor...yazmamkla iyi yapmışsın canım düşüyordur şimdi neden yazmadı diye onlar ne yazıkki her gel dediklerinde geliceğimizi düşünüp kafalarına göre davranıyolarmerhaba kızlar nasılsınız ?
ben bugün babamla gezdim ,ata bindim , eğlendim , şimdi de oturup ödev yapacağım
ya ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum hayatımdan silmek istiyorum A... yi ama bir yandan da ya bana geri dönerse diye silmekten de korkuyorum , çok şükür bunalımda falan değilim bu aralar , keyfim yerinde , gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor , ama geçmiş güzel günleri hatırlayınca da keyfim kaçıyor , üzülüyorum , sonra ona sinirleniyorum , sonra özlüyorum , sonra kızıyorum , sonra kendime kızıyorum , kendimi suçluyorum , sonra bu halim geçiyor , düşünüyorum onun da hayatında biri yok (çok şükür ) benim de hayatımda biri yok , ikimiz de hala sadakat hissediyoruz demek birbirimize o zaman neden tekrar olmasın ki
ama içimden ona yazmak gelmiyor , ondan bekliyorum , ona kusura bakma geçen gün yazmşsn ben msn başında değildim falan da yazmak gelmedi içimden , bana ne ne düşünüyorsa öyle düşünmeye devam etsin
sadece keşke herşey eskisi gibi olsaydı , geçen sene bu zamanlar o kadar mutluyduk ki
doğru bir karar almışsın hayatım kafasını dinlesin eğer tek sorun borçları,maddi durumuysa bunları halledince kafasını toplayıp sana gelicektirGulincim haklisin cnm, zaten bekledim 1 yil bakalim sadece konusmamaya bakicagim bundan sonra, zaten sonuçlarim belli olsun tr ye gidicegim 3 ayligina kafam da degismis olur belki de kendisi de birseyler dusunur o ara biriyle olurum korkusuyla zaten olucak olsada engel koymam artik yeterince kadar koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?