bilmiyorum cok soguktu dun bana ben konusmasam o konusmuyordu; korkuyorum ki artik hayatinda biri var birde simdi turizm sektorunde is buldu ki belki biriyle tanisir diye korkuyorum nede olsa aradan 1 yil geçti dunde baslamak istemedigini soylemisti açik açik
Su an sadece engelli tutucagim onu konusmicagim izinimide yapicagim
gulincim dunku konusmadan sonra benim barisma umudum yok hiç, o yolunu seçti belli onunda sadece bi bahanesi, en son çarem simdi bi erkek arkadasim var kardesim gibi onunla msnde konusturucagim ekletiricegim mehmeti msnine bi de o konussun bakalim, olmuyacaksa artik yoluma bekledikçe hic gelmezler ne zmn hersyi bitiyor karsina çikiyorlar birden
Canım niye başka biriyle olmasından korkuyorsun ki?Zaten başka biriyle olacaksa seni sevmemiş demektir.Yani sen bunu değiştiremezsin canım.Seni gerçekten sevmişse zaten olamaz başkası.O yüzden gereksiz bu korkun canım.hiç konuşmuyorum zaten canım tek korkum başka biri ile olursa korkusu ama sanırım bana olan sevgisine güvenmekten başka çarem yok
Elacık kendi fikrimi söylüyorum sakın sakın bunu yapma!!!gulincim dunku konusmadan sonra benim barisma umudum yok hiç, o yolunu seçti belli onunda sadece bi bahanesi, en son çarem simdi bi erkek arkadasim var kardesim gibi onunla msnde konusturucagim ekletiricegim mehmeti msnine bi de o konussun bakalim, olmuyacaksa artik yoluma bekledikçe hic gelmezler ne zmn hersyi bitiyor karsina çikiyorlar birden
kızlar çok mutluyum biraz evvel msnde yazdı , küs müyüz falan diye dedim nie küs olayım , dedi ki işte geçen gün sınavda gözünün içine baktım selam vereyim diye ama sen bakmadın hiç dedi neyse sonra dedi ki arayaym mı konuşur muyuz tamam dedim aradı konuştuk yarım saat , hayatlarımızdan bahsettik , güldük falanneyse sevindim sesini duyduğuma dedi özlemişim senle konuşmayı dedi ben de dedim ben de oyy sesini duyunca anladım hala çok sevdiğimi :))))
çok sevindim canm yaa mutlu olmana en azından seni hala düşündüğünü,özlediğini bliyosun.bunların bişeyler yapmaları iiçin burunlarını sürtmek gerekiyor işte bazen
ben de katıldım artık bu topic e... bbo: bugün sanırım küsüp barışmaların bıçak gibi ayrılıkla kesildiği gün...içim rahat çünkü zor da olsa kendimce doğru olanı yaptım kızlar : benle evlenemeyeceğini yalnız beni sevdiğini söyleyen bir adamla seviyormuş vazgeçemiyormuş diye konuşmayı sürdüremem...aslında üzgün de değilim; sadece onun çektiği acıyı düşünerek üzülüyorum ama o şimdi üzülüyor diye benim kalbim ilerde kat kat fazlası acıyı mı yaşasın?...anlatacak çook şey var kızlar, iyi ki varsınız yalnız değilim :teselli:
Yani bana göre eğer sen Mehmet'i arkadaşına ekletip konuşturursan Mehmet'in gözünde dahada itici olacaksın.Çocuk artık "bu ne ya" olacak.Bu yaptığın sadece uzaklaştıracak hemde çok.Yanlış anlama canım ama gözünden düşeceksin.Sen tamam seviyorsun,net olsun istiyorsun ama dün zaten sana söyledi başkasıyla çıkarsan çık gibisinden.Daha ne?Niye uğraşıp didinip gözünde kendini dahada düşüreceksin sanki ona muhtaç gibi.Hadi ortak arkadaşınız olsa belki bi nebze senin için bi konuşsun,ağzını arasın diyeceğim ama kendi arkadaşına Mehmet'i ekletip konuşturmak feci yanlış geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?