Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bilmiyorum cok soguktu dun bana ben konusmasam o konusmuyordu; korkuyorum ki artik hayatinda biri var birde simdi turizm sektorunde is buldu ki belki biriyle tanisir diye korkuyorum nede olsa aradan 1 yil geçti dunde baslamak istemedigini soylemisti açik açik
Su an sadece engelli tutucagim onu konusmicagim izinimide yapicagim

daha öncede söylemiştim canım eğer barışsanızda 1 yıl önceki gibi olamazsınız çok şey gitmiştir sizden.şuan çok seviyosun bu belli ama barışırsanız sende eskisi gibi olamazsın iyice düşün canım ya eğer ben her zorluğa katlanırım diyorsan beklemeye karar ver ya da yok olmaz eski gücüm yok savaşmak için diyorsan bittiğini kabullenip yoluna devam et

gulincim dunku konusmadan sonra benim barisma umudum yok hiç, o yolunu seçti belli onunda sadece bi bahanesi, en son çarem simdi bi erkek arkadasim var kardesim gibi onunla msnde konusturucagim ekletiricegim mehmeti msnine bi de o konussun bakalim, olmuyacaksa artik yoluma bekledikçe hic gelmezler ne zmn hersyi bitiyor karsina çikiyorlar birden

haklısın canm tam alışıyorsun yokluğuna birden pat diye geliyorlar.bakalım arkadaşın konuşsun ona ne diycek

hiç konuşmuyorum zaten canım tek korkum başka biri ile olursa korkusu ama sanırım bana olan sevgisine güvenmekten başka çarem yok
Canım niye başka biriyle olmasından korkuyorsun ki?Zaten başka biriyle olacaksa seni sevmemiş demektir.Yani sen bunu değiştiremezsin canım.Seni gerçekten sevmişse zaten olamaz başkası.O yüzden gereksiz bu korkun canım.

Elacık kendi fikrimi söylüyorum sakın sakın bunu yapma!!!

Yani bana göre eğer sen Mehmet'i arkadaşına ekletip konuşturursan Mehmet'in gözünde dahada itici olacaksın.Çocuk artık "bu ne ya" olacak.Bu yaptığın sadece uzaklaştıracak hemde çok.Yanlış anlama canım ama gözünden düşeceksin.Sen tamam seviyorsun,net olsun istiyorsun ama dün zaten sana söyledi başkasıyla çıkarsan çık gibisinden.Daha ne?Niye uğraşıp didinip gözünde kendini dahada düşüreceksin sanki ona muhtaç gibi.Hadi ortak arkadaşınız olsa belki bi nebze senin için bi konuşsun,ağzını arasın diyeceğim ama kendi arkadaşına Mehmet'i ekletip konuşturmak feci yanlış geldi bana.

ooof ooff ben dertli , herkes dertler , bütün kızlar dertli ((((((((

bir de hep kendimi suçluyorum keşke o kadar boğmasaydım diye , ama alsın işte şimdi hiç gitmiorm üstüne , hiç yazmıyorum , hiç aramıyorum , biraz evvel facebookta birlikte tag li olduğumuz fotoğraflar vardı tag ' i kaldırdım , artık o da kaldırır , rahat eder heralde , ama hala dua ediyorum her gün , artık aklı başına gelsin , anlasın beni sevdiğini diye

ama geri dönse bile bnm içimdeki kırgınlığı silebilecek mi ? bnm ağladığım o geceleri silebilecek mi ? o beni hep avcunun içinde bildi , beni finaller bitince düşünüp hakkında karar vereceği biri olarak gördü, o kadar rahat ki , o beni düşünecekmiş , düşünsenize tek başına karar verecek ilişkimize !!! en sinir olduğum lafı da bu oldu , şimdi hakkında düşüneceği bir eski sevgilisinin kalmadığı anlasın , beni kaybettiğini anlasın (aslında hala kalbim onda ama o beni kaybettiğini sansın ) , yarın da karşılaşabiliriz belki , hiç bir şekilde selam vermeyeceğim , yüzüne bakmayacağım , bakalım hala mezun olduktan sonra düşünürüm diyebilecek mi ?

Bak canım diğer kızların fikrinide al istersen ama asla acele duygusal bi karar verme.Zaten hep duygusallığımız yüzünden kaybediyoruz.

kızlar çok mutluyum biraz evvel msnde yazdı , küs müyüz falan diye dedim nie küs olayım , dedi ki işte geçen gün sınavda gözünün içine baktım selam vereyim diye ama sen bakmadın hiç dedi neyse sonra dedi ki arayaym mı konuşur muyuz tamam dedim aradı konuştuk yarım saat , hayatlarımızdan bahsettik , güldük falan neyse sevindim sesini duyduğuma dedi özlemişim senle konuşmayı dedi ben de dedim ben de oyy sesini duyunca anladım hala çok sevdiğimi :))))

çok sevindim canm yaa mutlu olmana en azından seni hala düşündüğünü,özlediğini bliyosun.bunların bişeyler yapmaları iiçin burunlarını sürtmek gerekiyor işte bazen

çok sevindim canm yaa mutlu olmana en azından seni hala düşündüğünü,özlediğini bliyosun.bunların bişeyler yapmaları iiçin burunlarını sürtmek gerekiyor işte bazen

doğru vallla canm artık ne kadar zoruna gittiyse gördüğümde selam vermemem , ilk o günün akşamı (2 gün önce )yazmş msnde , ben uyuyordm o sırada hiç cvp yazmamştm , sonra bgn de hem yazdı , hem aradı :)

ya demek hala düşünüyor beni hem özlemişim senle konuşmayı sesini duyunca çok mutlu oldum demedi mi ölüyordum sevinçten :) of ne güzel ondan soğumuştum şimdi yine alevlendi aşkım , demek ki hiç küllenmemiş aslında ama kendimi kandırmaktan başka çarem yok , hiç bir zaman olmayacakmış gibi davranmalıyım , ama o beni aradıkça umutlanıyorum elimde değil

inşallah boş yere bir umutlanma değildir bu , bir de çantamı getirecek salı günü , yani salı günü yüz yüze gelip konuşacağız sanırım , soğuk davranmaya devam edeceğim , demek ki işe yarayan gerçekten bu . . .

_gidenin önüne dikilmek çoğu zaman,sizi ezip geçmesine seyirci kalmak hatta buna kendiniz sebep olmaktan başka bir işe yaramaz..
_gittimi?arkasını döndümü?işte o an sizde yok olacaksınız.bilecek bunu!..en azından -mış gibi yapacaksınız, inanacak!
_belli,belirsiz yarım yürekmi konuşuyor?siz silip atıyorum diyeceksiniz!
_kürkcü dükkanım 7/24 online rahatlığı hissetmeyecek,hissettirmeyeceksiniz!.
_döndümü?bu kez siz ona karşı yarım yürek olacaksınız o öyle görecek,bilecek bu tek şans elde etmesi zor olacak,kaybetmemesi gerektiğini bilecek!

Acıdan sürünsenizde,bunları yapamam demeyecek,dediğim gibi - mış gibi yapacaksınız!..
İşte o zaman yaşanan sevgi gerçekse siz kazanırsınız..İşe yaramadıysa bilinki zatn ne ortak yaşanan bir gerçek var,ne üzülmeniz gereken bir kişi ve aşk var!..
İçiniz rahat yola çıkabilirsiniz!..

kızlar daha önce yazmıştım hatırlatma yapıyorum... kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar bu hafta da iki finalim var , salı ve cuma sınavı olanlara başarılar inşallah bu hafta herşey dilediğimiz gibi olur hepimiz için

herkeslere günaydın benden de ... güzel bir hafta olsun inşallah ... opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım... doğru kararı vermişsin... onun için de üzülme bence... eğer gerçekten çok seviyor olsaydı ;seninle evlenmeyi de isterdi... en azından senin hayattan beklediğin bu olduğu için... ve önemli olan bizim hayattan ne beklediğimiz... yerimseniben

ben de bu konuda lakitoya katılıyorum... princessin dediği eğer ortak bir arkadaşınız olsaydı yapılabilirdi... ama sırf bu durumu yaratıcam diye başka birini ekletmen doğru gelmedi bana da canım... son sözler söylenmiş yapacak bir şey yok artık... sana gitme ya da bana zaman ver diyememiş... kendince sebepleri var ; belki sana yetmiyor bu sebepler ama o kararını vermiş... bence artık bittiğini kabul etmeyi dene...mail atmaman da iyi olmuş... zaten atmıştın bu tarz bir mail... senin arada tekrar konuşman birazcık başa sarmak gibi oldu... ama mehmet sana hiç ümit de vermedi bu arada... bunu da görmen lazım... artık bir başlangıç yapma zamanı ... yeni yaşam ; yeni hayaller ve yeni bir insan yerimseniben

lakitocum benim ... ya ben senin üzülmen istemiyorum yaaa... :teselli:
ya bu kadar çok istiyorsan git görüş madem ... hani son kez... benim de verdiği kararı bana söylediği akşam eğer dışarda olmasam telefonda bitecekti belki de... bu gerçekten zor olacaktı... yaşadığın güzel ilişkiye güzel bir son istiyorsun belki de... yüzyüze görüştüğünde ama herşeye hazırlıklı ol tatlım... belki görüştüğünüzde çok iyi davranacak sana... kötü davranmasını da beklemiyorum ben açıkçası...o zaman sen yine bir ümitle beklemeye devam edeceksin gibi geliyor bana... hani kendimi hatırlattım ; aklına düştüm gibilerinden... bilemiyorum ya çok zor... cidden zor... diyorum ya sana ben de 5. ya da 6. ayda deli gibi aramak istedim... kendimce bahane aradım ama kendimi kandıramadım valla... -tatlicadiarzu- acaba dedim ararsam o da ararmı ; aklına düşermiyim ; beni özlediğini farkeder mi ... ama düşündüm ki neden ben farkettireceğim ki beni özlediğini...
benim için bu doğru olmazdı... benim daha çok sevdiğim bir ilişki olması yine aynı sonu yaşatacaktı bana... o yüzden vazgeçtim... iyi düşün canım ; her ihtimali düşün... biliyorumiyi ihtimaller çok daha çabuk yer ediyor aklımızda ; içimizde ama sen yine de iyi düşün... çok seviyorum ben seni ve üzülmeni hiç istemiyorum Şeniz

ben anlamadım ya lakito sen gidip görüşmeyimi düşünüyorsun canım senın ıcın dogru olan buysa yap ama şöyle düşün telefonda bitirebilecek kadar sana saygısı yoksa bırak gitsin bende aynısını yaşadım gel konuşalım dedim çok ama artık demiyorum .neyi değiştirirdiki beni önemsese en azından yüzyüze bitirebilirdi.kızlar yapmayın artık kendinizi kandırmayın yaşandı bitti hiçbirimiz böyle olsun istemezdik ama üzülerek yanlızca kendimize acı çektiriyoruz .kafamızda bıtırmeye uğraşmak zorundayız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…