Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benden de günaydın herkese , nedense son bi iki gündür pek cevap gelmiyor , az kişi yazıyo herkes yorulmuş heralde derdini anlatmaktan

ben de dün gece rüyamda gördüm a...yi beraber motorsiklet kullanıyoruz ama bn önünde oturuyorum çarpıorz sağa sola ama zevkliydi ikimiz de gülüyorduk eğleniyorduk şaka mı bu rüya şimdi Allah hayra çıkarsın ne diyeyim

yarın son finalime giriyorum sonra bir hafta her gün gezeceğim kimse beni tutamaz

kızlar anlatın ya nasıl gidiyor hayat , niye kimse yok

bende geldim bende bu haftasonu annemlerin yanına gidecem gezıcem güneşlenicem oh vur patlasın çal oynasın 2 gün boyunca yazlıkta dağıtcam sonra da önümüzdeki hafta cuma akşamı izmire en yakın arkadaşımın yanına gidiyorum çeşmeye gidicez gene vur patlasın çal oynasın eğlencem.sonraki haftada bir çift olan arkadaşlarım yurtdışından gelecek istanbula oh : ) süper olcak akşamlarıda gezicem artık.leyleği havada gördüm ben

ooh çok sevindim senin adına tatlım yaa ooohhh gez dolaş eğlen evin kapısından içeri girme çok iyi gelecek sana bu gezmeler

kesınlıkle canım çok iyi gelecek .kendimle yanlız kalmak beni mahvediyor çünkü ve yazlıkta inadıma uzancam kumsala güneşlenicem yanıcam çatır çatır yazlıktayken ben güneşlenemiyordum bıle aman bırısı bakar falan dıye onun kaprıslerınden içemiyordum o yanımda yokken ana kuzusu annesini bırakıp çıkarssa bara gidebiliyorduk şimdi arkadaşlarımda gidicem dağıtcam inadımdan neydim noldum olsun bıraz hemde bende bıraz kendıme gelimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gez tabi canım iç eğlen dağıt , bunları kendin için , kendini iyi hissetmk için yap , kaç kere geliyoruz şu dünyaya geldik madem başkaları için üzülerek boşa harcamayalım ömrümüzü

cidden kendimle yalnız kalmak beni de çok üzüyor o yüzden ben de elimden geldiğince gezmeye eve girmemeye çalışıyorum sen de en güzelini yapacaksn canm

Ohhh Hayata gez cenım hepiniz gezin.Benim gibi kendinizi eve kapatmayın :) Ben böyle tuhaf bi süreç yaşıyorum.Kendi kendime yapıyorum aslında.Mesela 1 haftadır Mersin'de olabilirdim şuan.ıstesem bugünde gidebilirim.ıstanbul'a da gidebilirim.ızmir'e, Manisa'ya Bolu'ya amaaaa içimden gelmiyor.Hayatımı bi düzene sokamadım ki gezeyim

gezın kızalar eylenın lakıto kendını eve kaapamakla elıne bıŞey gezmezkı.
Lakıto senın kadar olanaklarım olsa 5 dak ıst durmam vallaa...
Kımse tutamazdı :)

gel canım o zaman boluya
hatta temmuzda ikimiz gidelim mersine ne dersin ben temmeuzda mersine gitmeyi düşünüyorum orda olursan görüşürüz

gezİn kızalar eylenİn lakİto kendİnİ eve kaapamakla elİne bİŞey gezmezkİ.
Lakİto senİn kadar olanaklarım olsa 5 dak İst durmam vallaa...
Kİmse tutamazdı :)
doğru benim imkanım olsa durmam gezerim gerçi gezmekte biryere kadar mutlu ediyor ama gez kafan dağılır

gezİn kızalar eylenİn lakİto kendİnİ eve kaapamakla elİne bİŞey gezmezkİ.
Lakİto senİn kadar olanaklarım olsa 5 dak İst durmam vallaa...
Kİmse tutamazdı :)
Tatlım içimden gelmiyor ki.İnsanın keyfi olmadıktan sonra zor yani.Kafamdaki sorunları da beraber götürdükten sonra ne anlamı var ki.Buraya herşey yazılmıyor ki canım.Böyleysem vardır bi nedenim.Sadece aşk değil :)

gel canım o zaman boluya
hatta temmuzda ikimiz gidelim mersine ne dersin ben temmeuzda mersine gitmeyi düşünüyorum orda olursan görüşürüz
Canım Bolu'ya gelirsem tabiki görüşürüz.Biz yıllarca Bolu'da kaldık.Yarı Bolulu gibiyim.İlkokul,ortaokul,lise orda okudum büyüdüm ben :) Mersin'e de gidemem artık.Geçti o.

özele yazmak istersen dinletim şeker...
Ne kadarda olsan kafan dagılır şeker öyle deme

Dün gece 4te yattım.Facebookta çene yapmaktan :)Benimki beni bıraktıktan sonra yakın bi arkadaşım bigün beni mmsnde bi konuşmaya davet etmişti.Meğerse amacı beni bi arkadaşıyla tanıştırmakmış, çöpümüzü çatmak yani.Neyse biraz sohbet ettik öyle 3 ay kadar oluyor tanışalı.Ama ben tabi hiç bozuntuya vermedim "yani bak arkadaşım tanıştırdı arada konuşuyoruz falan ama ben halen seviyorum sevgilimi asla olmaz sinyalleride veriyorum".Tabi arkadaşımada çok kızmıştım.Neyse işte dün facebooktan yazdı bana.Konuştuk epeyce.Tabi kesinlikle arkadaşça yanlış anlaşılmasın.Benim gözüm benimkinden başkasını görmüyor asla.ışte hikayesini anlattı bana.Üniversitedeyken 3 sene bi kızla çıkmış o zamanlar 22 yaşında.Ayrılmışlar.Aradan 7 sene geçmiş.7 sene boyunca kız hep aklındaymış.Bu arada ayrılmayıda çocuk istemiş çünkü kızın baya bi hataları olmuş sanırım.Neyse 7 sene sonra bu heryerde kızı aramış ulaşmak için uğraşmaış uğraşmış.Kız doğuda bi köyde öğretmenlik yapıyormuş.Ta köyün muhtarına ulşamış ordan kızla konuşmuş falan.Kız tekrar birlikte olmak istemiş ama bu istememiş.Aslında bence halen deli gibi seviyor 7 sene unutmadığına ve içinde kaldığına göre ama inkar ediyor.O zaman niye bu kadar aramış kıza ulaşmaya çalışmış demi?Bende üzüldüm ya valla.Gaza getirmeye çalıştım.allah aşkına bu kadar sevebilir mi bi insan tekrar birini.Ben inanmıyorum mesela.O yüzden gaz verdim durdum :) Arayacağım diyordu hak verdi bana ama umarım fikrini değiştirmez.Yani bakın kızlar görün seven adam aradan 7 yıl 10 yıl geçsede unutmuyormuş yaaa....ama çok tuhaf 7 yıl boyunca gururundan yüzü olmadığı için aramamış.O yüzden bana dedi ki, eğer sende seviyorsan kız erkek fark etmez ara dedi ne olursa olsun.Belki o da seni arayamıyordur kim bilir falan dedi.Kafam karıştı ya Bide bu çocukta ikizler burcu, benimkide ikizler burcu :) ıkizler burcu sarmış dört bir yanımı :)))
Önceleri sinir olmuştum konuşmak istemiyordum ama şimdi dertleşeceğim bi arkadaş oldu bana :) O da bana hep iyi dileklerini söylüyor.Umarım tekrar bir araya gelirsiniz diyor.Öyle işte arkadaş olduk biz :)

Son düzenleme:
sen bilirsin sen arayınca o açarmı telini keşke demezsen ara ben ayrılınca aradım ayrıldık ama hala konuştuk taki o nişanlanncaya kadar

benimkide ikizler burcu fealketler yahuuu..
Evet sevdilermi adam gibi seviolar.
Bigun bizmki bana demiştiki ayrılmıştık.
Sen beni anlamadım dedi ben sevdinmmi adam gibi sevmessem hiç sevmem dedi dediklerimi hiç dinlemedin dedi.kızmıştı.bana
kız bu cidden eşinimi hala seviodur benimi yoksa
bazen diorumki son ms bana kıçık etmek için iyice söyledi..
Kız aramaa he bırak arasın arayan arar

isteyen nasıl da ulaşıyor görüyoruz değil mi sengözlerimebaksanab

canım seninki gurur yapmak değil ki... seninki arar ; af diler mesela ( inşallah olur en kısa zamanda ) sen dönmem dersin... ama seviyorsun biliyoruz hepimiz... gurur budur... sengözlerimebaksanab

artık öyle ki ilişkiler pamuk ipliğine bağlı ... biri seni sevemiyorum dedikten sonra neyin önemi var... biz gururumuzdan mı susup oturuyoruz... hayır ; istenmiyor oluşumuzdan... kimseyi beni sev diye zorlayamayız ki bana da yapılmasını istemem... kimseyi sevmek zorunda da değilim... ben istersem severim ... bu karşı taraf için de geçerli... yerimseniben

yeni arkadaşın da hayırlı olsun -tatlicadiarzu-

[color="ındigo"]evet ınsan ıstedımmı ulaŞır valla yeterkı ıstesın.....
Bıze Ölelerı denk gelmez[/color]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…