bende geldim bende bu haftasonu annemlerin yanına gidecem gezıcem güneşlenicem oh vur patlasın çal oynasın 2 gün boyunca yazlıkta dağıtcam sonra da önümüzdeki hafta cuma akşamı izmire en yakın arkadaşımın yanına gidiyorum çeşmeye gidicez gene vur patlasın çal oynasın eğlencem.sonraki haftada bir çift olan arkadaşlarım yurtdışından gelecek istanbula oh : ) süper olcak akşamlarıda gezicem artık.leyleği havada gördüm ben
Ohhh Hayata gez cenım hepiniz gezin.Benim gibi kendinizi eve kapatmayın :) Ben böyle tuhaf bi süreç yaşıyorum.Kendi kendime yapıyorum aslında.Mesela 1 haftadır Mersin'de olabilirdim şuan.İstesem bugünde gidebilirim.İstanbul'a da gidebilirim.İzmir'e, Manisa'ya Bolu'ya amaaaa içimden gelmiyor.Hayatımı bi düzene sokamadım ki gezeyim
doğru benim imkanım olsa durmam gezerim gerçi gezmekte biryere kadar mutlu ediyor ama gez kafan dağılırgezİn kızalar eylenİn lakİto kendİnİ eve kaapamakla elİne bİŞey gezmezkİ.
Lakİto senİn kadar olanaklarım olsa 5 dak İst durmam vallaa...
Kİmse tutamazdı :)
Tatlım içimden gelmiyor ki.İnsanın keyfi olmadıktan sonra zor yani.Kafamdaki sorunları da beraber götürdükten sonra ne anlamı var ki.Buraya herşey yazılmıyor ki canım.Böyleysem vardır bi nedenim.Sadece aşk değil :)gezİn kızalar eylenİn lakİto kendİnİ eve kaapamakla elİne bİŞey gezmezkİ.
Lakİto senİn kadar olanaklarım olsa 5 dak İst durmam vallaa...
Kİmse tutamazdı :)
Canım Bolu'ya gelirsem tabiki görüşürüz.Biz yıllarca Bolu'da kaldık.Yarı Bolulu gibiyim.İlkokul,ortaokul,lise orda okudum büyüdüm ben :) Mersin'e de gidemem artık.Geçti o.gel canım o zaman boluya
hatta temmuzda ikimiz gidelim mersine ne dersin ben temmeuzda mersine gitmeyi düşünüyorum orda olursan görüşürüz
tatlım içimden gelmiyor ki.insanın keyfi olmadıktan sonra zor yani.kafamdaki sorunları da beraber götürdükten sonra ne anlamı var ki.buraya herşey yazılmıyor ki canım.böyleysem vardır bi nedenim.sadece aşk değil :)
dün gece 4te yattım.facebookta çene yapmaktan :)benimki beni bıraktıktan sonra yakın bi arkadaşım bigün beni mmsnde bi konuşmaya davet etmişti.meğerse amacı beni bi arkadaşıyla tanıştırmakmış, çöpümüzü çatmak yani.neyse biraz sohbet ettik öyle 3 ay kadar oluyor tanışalı.ama ben tabi hiç bozuntuya vermedim "yani bak arkadaşım tanıştırdı arada konuşuyoruz falan ama ben halen seviyorum sevgilimi asla olmaz sinyalleride veriyorum".tabi arkadaşımada çok kızmıştım.neyse işte dün facebooktan yazdı bana.konuştuk epeyce.tabi kesinlikle arkadaşça yanlış anlaşılmasın.benim gözüm benimkinden başkasını görmüyor asla.işte hikayesini anlattı bana.üniversitedeyken 3 sene bi kızla çıkmış o zamanlar 22 yaşında.ayrılmışlar.aradan 7 sene geçmiş.7 sene boyunca kız hep aklındaymış.bu arada ayrılmayıda çocuk istemiş çünkü kızın baya bi hataları olmuş sanırım.neyse 7 sene sonra bu heryerde kızı aramış ulaşmak için uğraşmaış uğraşmış.kız doğuda bi köyde öğretmenlik yapıyormuş.ta köyün muhtarına ulşamış ordan kızla konuşmuş falan.kız tekrar birlikte olmak istemiş ama bu istememiş.aslında bence halen deli gibi seviyor 7 sene unutmadığına ve içinde kaldığına göre ama inkar ediyor.o zaman niye bu kadar aramış kıza ulaşmaya çalışmış demi?bende üzüldüm ya valla.gaza getirmeye çalıştım.allah aşkına bu kadar sevebilir mi bi insan tekrar birini.ben inanmıyorum mesela.o yüzden gaz verdim durdum :) arayacağım diyordu hak verdi bana ama umarım fikrini değiştirmez.yani bakın kızlar görün seven adam aradan 7 yıl 10 yıl geçsede unutmuyormuş yaaa....ama çok tuhaf 7 yıl boyunca gururundan yüzü olmadığı için aramamış.o yüzden bana dedi ki, eğer sende seviyorsan kız erkek fark etmez ara dedi ne olursa olsun.belki o da seni arayamıyordur kim bilir falan dedi.kafam karıştı yabide bu çocukta ikizler burcu, benimkide ikizler burcu :) ikizler burcu sarmış dört bir yanımı :)))
önceleri sinir olmuştum konuşmak istemiyordum ama şimdi dertleşeceğim bi arkadaş oldu bana :) o da bana hep iyi dileklerini söylüyor.umarım tekrar bir araya gelirsiniz diyor.öyle işte arkadaş olduk biz :)
Dün gece 4te yattım.Facebookta çene yapmaktan :)Benimki beni bıraktıktan sonra yakın bi arkadaşım bigün beni mmsnde bi konuşmaya davet etmişti.Meğerse amacı beni bi arkadaşıyla tanıştırmakmış, çöpümüzü çatmak yani.Neyse biraz sohbet ettik öyle 3 ay kadar oluyor tanışalı.Ama ben tabi hiç bozuntuya vermedim "yani bak arkadaşım tanıştırdı arada konuşuyoruz falan ama ben halen seviyorum sevgilimi asla olmaz sinyalleride veriyorum".Tabi arkadaşımada çok kızmıştım.Neyse işte dün facebooktan yazdı bana.Konuştuk epeyce.Tabi kesinlikle arkadaşça yanlış anlaşılmasın.Benim gözüm benimkinden başkasını görmüyor asla.İşte hikayesini anlattı bana.Üniversitedeyken 3 sene bi kızla çıkmış o zamanlar 22 yaşında.Ayrılmışlar.Aradan 7 sene geçmiş.7 sene boyunca kız hep aklındaymış.Bu arada ayrılmayıda çocuk istemiş çünkü kızın baya bi hataları olmuş sanırım.Neyse 7 sene sonra bu heryerde kızı aramış ulaşmak için uğraşmaış uğraşmış.Kız doğuda bi köyde öğretmenlik yapıyormuş.Ta köyün muhtarına ulşamış ordan kızla konuşmuş falan.Kız tekrar birlikte olmak istemiş ama bu istememiş.Aslında bence halen deli gibi seviyor 7 sene unutmadığına ve içinde kaldığına göre ama inkar ediyor.O zaman niye bu kadar aramış kıza ulaşmaya çalışmış demi?Bende üzüldüm ya valla.Gaza getirmeye çalıştım.allah aşkına bu kadar sevebilir mi bi insan tekrar birini.Ben inanmıyorum mesela.O yüzden gaz verdim durdum :) Arayacağım diyordu hak verdi bana ama umarım fikrini değiştirmez.Yani bakın kızlar görün seven adam aradan 7 yıl 10 yıl geçsede unutmuyormuş yaaa....ama çok tuhaf 7 yıl boyunca gururundan yüzü olmadığı için aramamış.O yüzden bana dedi ki, eğer sende seviyorsan kız erkek fark etmez ara dedi ne olursa olsun.Belki o da seni arayamıyordur kim bilir falan dedi.Kafam karıştı yaBide bu çocukta ikizler burcu, benimkide ikizler burcu :) İkizler burcu sarmış dört bir yanımı :)))
Önceleri sinir olmuştum konuşmak istemiyordum ama şimdi dertleşeceğim bi arkadaş oldu bana :) O da bana hep iyi dileklerini söylüyor.Umarım tekrar bir araya gelirsiniz diyor.Öyle işte arkadaş olduk biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?