Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Az önce kardeşim aradı açamadım teli. Yaklaşık bir haftadır erkek arkadaşı ve arkadaşlarıyla tatildeler.Aradım tabiki bikaç defa.Fakat onun sesi öyle mutlu,hayat dolu geliyor ki bende onunla konuşurken mutlu bi ses tonuyla konuşmak zorunda hissediyorum kendimi ve zorlanıyorum.Ne bileyim asla kıskanmak değil tabi ki fakat onun o yaşadıkları mutluluğu karşısında kendimi mutsuz,zayıf hissediyorum.Her konuşmamızdan sonra ağlamak geliyor içimden.Çok imreniyorum.Dün ona telde ben senin bu yaşadıklarını benimkiyle rüyamda bile yaşayamam dedim ağlayıverdim.Yazık oda üzülmüş ablam üzülüyor diye.Bide her telde keyfin yerinde mi diye soruyor.Allah aşkına keyfim nasıl yerinde olabilir yani keyfimi yerine getirecek hiçbir şey yok diyemiyorum.
Sonra benim en mutlu günüm hangisiydi diye düşündüm az önce.Yaklaşık bir sene önce benimki Ankara'ya gelmişti.Arkadaşlarla pikniğe mangal yapmaya gitmiştik.Düşündüm de son yaşadığım en mutlu günüm o benim.Ne güzeldi...Ne kadar güzel...Onunla el ele yeşillikler içinde yürümek,arkadaşlarla eğlenmek ne güzeldi...Yaşadığım son mutlu günümdü.
Ben arada üzülürdüm özlerdim mesafe vardı aramızda.ıstediğim zaman yanımda olamıyordu.Bazen imreniyordum birlikte olan çiftleri görünce.Ben üzülünce bana hep "üzülme fıstığım gün gelecek bizde hiç ayrılmayacağız" derdi.Öyle bi mesajı halen cebimde kayıtlı.Az önce okudum tekrar tekrar...Zaten ders çalışırkende hep o mesajlarını okurdum yanımda hissetmeye çalışırdım onu.Güç alırdım.Hadi derdim sabret bak gün gelecek bizde hiç ayrılmayacağız derdim.ınanmıştım ona çok güvenmiştim.
ıyide ne oldu bize ne oldu???Neden neden beni bu kadar severken bıraktın neden?Sevgin bende kaldı özlemin bende kaldı da neden kendini ve mutluluğumu alıp gittin.Ben razıydım herşeye.Yeter ki sen sevseydin beni be dediğin gibi hep birlikte olsaydık.Sana ikimize adamaya hazırdım ben kendimi.Artık çok geç deme sakın...Ne olur dön ne olur dön artık!!!Çok özledim çok özledim seni, ne olur dön...Eller seni ben gibi sevemez ne olur dön...

Son düzenleme:

kızlar benimkide ikizlerdi yaa birçoğumuzun ikizlerdi galiba öyle görünüyo.demekki defolu olanlarına denk gelmişiz biz.gerçekten sevdilermi çok seviyorlar ama sevmeyince böyle süründürüyolar demekki.

kızlar ya kimse yok ama ben içiimi dökmek istedim

benimkiyle konuşuorz msnde ama sadece iki arkadaş gibi , işte yarn da aynı sınava gircez, onla ilgili soru soruyo , sonra işte abuk subuk muhabbetler geyik yapıyorz sanki iki eski sevgili değil de iki arkadaş gibi , ama bu gece yatmadan evvel bana "hadi güzelim ben yatıyorum" dedi , o "güzelim" kelimesi belki onun için önemli değildi ama ne bileyim eskiden de güzelim derdi bana içim bir garip oldu

bir de facebookta iletisine 140 lira da çokmuş acısı şimdi çıkıyor tarzı bir şey yazmış , o 140 lira dediği de mezuniyet balosunun fiyatı , ne bileyim çok heves etmiştim onunla beraberken onla mezuniyete gideriz diye , ne bileyim önemli birşeydi o benim için, şiimdi bensiz kutlayacak mezuniyetini facebook a fotoğraflarını koyacak eğlendiği , ben görüp üzüleceğim onun yanında olamadığım daha doğrusu yanında olmama izin vermediği için

ama madem ayrıyız niye benle oturup havadan sudan muhabbetler açıyor , niye bana hala msnde yazıo , geçen gün aramıştı yazmıştım burda da , niye unutmama izin vermiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ıçim yanıyor yine bu gece
Hissedemiyorum hiçbir şey
Sanki denizin dibindeyim
Ve sesim çıkmıyor
Gitgide daha dibe batıyorum
ıstanbul yüreğim
Her yeri kırmızı parçalarım
Sabah olmuş kız kulesinden bakıyorum
Martılar sesimi duyun
Sevdiğime söyleyin
Ben artık yaşamıyorum
Beşiktaş vapurum kalp atışım git mavi köpüklere
Bende bir köpüğüm sonsuz maviliğinde
Dileklerim gerçekleşmeyen hayallerim hepinizi gömdüm,
Bıraktım köprünün ayağına
Akşam olmuş bakıyorum heybeliden
Kale dibindeyim
Rüzgâra fısıldıyorum adını
Nerdesin bebeğim
Duyar mısın sesimi ankaram
Bir adım var önümde
Bırakacağım kendimi boşluğa
Bitecek bu acı
Sen ben ve sonsuz mavi
Bir daha ayrılmayana dek…

yine dipteyim bu gece, iş başvurumdan red gelmiş...of of bıktım bu kaderdenn, keşke yanımda olsaa

canım benim de durumum pek iç acıcı değil hala staj yeri bulamadım

bana akıl verirdi o hep , destek olurdu , şimdi msnde konuştuğum herhangi biri gibi oldu , hazmedemiyorum çok zor geliyor

canım benim de durumum pek iç acıcı değil hala staj yeri bulamadım

bana akıl verirdi o hep , destek olurdu , şimdi msnde konuştuğum herhangi biri gibi oldu , hazmedemiyorum çok zor geliyor

canım senin durumun düzelicek emin ol, sadece biraz daha zaman...msnde konuşuyor senden sana güzelim demesi bile inan bvişe gerçekten.çünkü bizde bittiğinde konuşmuştuk mesela normal kelimeleri öle bir seçerdiki tek bir sevgi sözcüğü yoktu yani üzülme senin ilişkin düzelicek ben inanıyorum,hatta seni mezuniyete davet edeceğini düşünüyorum

ah canım keşke haklı çıksan ama ben çok umutsuzum nedense , bazen ümitleniyorum düzelecek diye , sonra yine moralim bozuluveriyor , hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor senağlama

inşallah senin de durumun düzelir canım , hayatını yoluna koyarsın en kısa zamanda inşallah

Bende bugün dipteydim döktürdüm de döktürdüm :) Galatam şiir harika olmuş.Çok beğendim canım. ış başvurusu red diye üzülme canım.Daha iyi lacaktır eminim.Sıkma o güzel canını.Biliyorum hem aşk acısı hem iş sıkıntısı zor ama bari işi kafaya takma.Olur elbet canım.

madem herkesin morali bozuk haydi içelim :içelim:

hehe neyse kızlar ben kaçtım inşallah bundan sonra hepimizin keyfi yerinde olur inşallah hep iyi şeyler gelir başımıza bu erkekler de hayırlıysa bizim için dönsünler , hayırlı diillerse de uzak dursunlar

ama inşallah hayırlılardır bzim için de geri dönerler bize Şeniz

günaydın kızlar benimkide ikizleri ikizler çift kişilikli olurmuş bizim şansımız

günaydın kızlar yapmayın kendinizi bu kadar yıpratmayın yapabileceğimiz hiçbirşey yok bizler istemezmiydik yanımızda olsunlar ama onlar istemiyorlarsa elden gelen bsy de yok.Lakito canım için rahatlayacaksa ara aramaktan kımseye zarar gelmez.şuandada hayatında degıl o zamanda olmayacak ve kızlar ınanın bırcok aynı zamanda cıkmaya başladıgımız ınsanlar var cogu evlendıler yada evlılık arıfesındeler .tatıllere bırlıkte gıdıyorlar herseylerı süper ama benım degıl nolacak zaman gelir olur.ben artık üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş hakkımızda dıyorum.belkide bır gun zaman gelecek tekrar bıraraya geleceğiz kimbilir ama bugunu bır daha yaşayabilecekmiyiz bence bı daha düşünün.bugunümüzü zehir edersek yarın öbür gün keşkelerimiz olmayacakmı kaçırdıklarımız için pişman olcağımıza bugunü yaşamamız lazım ben bunu anladım artık.
düşünün ki her ilişki bitiyor acısıyla tatlısıyla bugün uzun yıllar süren evlilikler bitiyor da normal ilişkilerinde bitmesi çok doğal.belkide karşımızdakiyle hayattan beklentilerimiz değişiyor kim bilir zaman bize ne getircek ilerde belkide bugunü üzüntüyle geçirirken normal hayattan fırsatları kaçırıyoruz.
bende cok acı çektim ama bir ölünün arkasından da insan hayata alışabiliyorsa ayrılığındanda normal hayata dönerek ayrılığa alışabilir diye düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar ...

galeteacım
hayırlısı olsun canım... inşallah daha iyisi çıkacak karşına...
sen nasıl bir iş arıyorsun bu arada ?

angelme ; ben de biraz zamana bırakman gerektiğini düşünüyorum... ama bu zaman baktın uzuyor ; arkadaşlık daha ağır basıyor o zaman sen de noktayı koyarsın... bile bile canını yakmaya luzüm yok...

lakitom canımmm benimmm ... itiraf ediom ağlattın sabah sabah... ama kendime diildi valla gözyaşım... çünkü bana öyle sözler vermemişti; kendimden bişi bulduğumdan değil yani... senin canın yanıyor diye üzüldüm... birazcık keyif almaya çalış nolur... evet etrafında mutlu insanlara imrenmen çok doğal... ama birazcık daha mutsuz hissetmekten uzak kalmaya çalış... hayatının en mutlu gününün üzerinden 1 sene geçmiş olabilir ama ya bundan sonraki mutlu günlerin... onlardan da bu kadar uzaklaşma olur mu... mutluluk senin elinde ... senin vecihinin elinde gibi görünse de şimdi; öle diil... sen mutluolacaksın önce ; sonra bir sürü mutluluk gelecek... :teselli:

bu arada sabah serviste birini beklerken yoldan güzel bir çocuk geçti yaaa... esmer uzun boylu ; gömlek - pantolon giymiş..güneş gözlüklü filan... baktım valla ; güzele bakmak sevap diye... ama bir daha göremem normalden biraz geç kaldık bugün çünkü...

neyse yaw sabah sabah gözüm gönlüm açılmış gibi oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…