Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

başarılar canım ii geçer umarım sınavın.. ben boğuldum evde birazdan atıcam kendimi dışarıı sende cumadan sora gezersin artık

ooh gez tabi canımm ben de arkadaş bulsam kendime gezcem ama bütün arkadaşlarımın finalleri var doğal olarak hadi iyi eğlenceler sana

kızlar canım sıkılıyor moraliim bozuk buna en iyi ne geliirr çikolataaa :) şöle güzel kakaolu bir ıslak kek yapmaya karar verdim borcama yapcam browni gibi olsuunn kaydirigubbakcemile2

kızlar canım sıkılıyor moraliim bozuk buna en iyi ne geliirr çikolataaa :) şöle güzel kakaolu bir ıslak kek yapmaya karar verdim borcama yapcam browni gibi olsuunn kaydirigubbakcemile2

ooh ne güzel yaa keşke ben de becerebilsem kek mek yapmayı , ben de en iyisi bakkaldan alayım :)))

kızlar acil durum alarmı
kaç aydır kapalıydı face.im,açtım ve sürekli manyak gibi dakkada bir onun face.ine bakıyorum..:kedi:
profilinide kapatmış ama arkadaşlarını görebiliyorum:1ninca:
sarışın güzel bi kız eklemiş kızın tek arkadaşı da bu:gitme:
ay ben galiba aramak onunla görüşmek istiyorum yaa
engel olun bana noluurrmafoldumben

Canım ben anlamadım eğer seninki faceini kapattıysa sen nasıl görüyorsun[ sarışın güzel bi kızı eklediğini anlamadım ben?/B]

canım neden kendini üzmek ve onu düşünmek için elinden geleni yapıosun bence kapat ve bidahada aça ne face nede msn.
Ben ayrıldıgımdan beri bi kere dahi bakmadım face.
Neden morelimi bozum .
Sen o kızı gördgün için bu hareketlerde bulunuosun.,
sinir oldun vede kıskanadın çünki.
O yuzden duguların kabardı hiçte arama sakın kapa konuyu ya bitsin

Prensesim bencede arama.Nerden biliyosun belki öylesine bi arkadaşı yani.Şimdi arayıp kızı mı soracaksın?Olmaz öyle tatlım.Hoş olmaz yani.Arayıp ne diyeceksin?

Prensesim bencede arama.Nerden biliyosun belki öylesine bi arkadaşı yani.Şimdi arayıp kızı mı soracaksın?Olmaz öyle tatlım.Hoş olmaz yani.Arayıp ne diyeceksin?

yok canım arayıp kızı sormam tabi,komik olur bunca zaman sonra,ne biliyim ne istediğimi bende bilmiyorumki biliyosun ne güzel bakmıyodum face kapalıydı aylardır açıp baktım halt ettimlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…