ee kızlar anlatın ya nasıl gidiyor napıyorsunuz
hava çok güzel ama benim ders çalışmam lazım cuma son finalim var
başarılar canım ii geçer umarım sınavın.. ben boğuldum evde birazdan atıcam kendimi dışarıı sende cumadan sora gezersin artık
keşke bende unutabilsem ama inanıyorum ki başarıcam.
kızlar canım sıkılıyor moraliim bozuk buna en iyi ne geliirr çikolataaa :) şöle güzel kakaolu bir ıslak kek yapmaya karar verdim borcama yapcam browni gibi olsuunn kaydirigubbakcemile2
ooh gez tabi canımm ben de arkadaş bulsam kendime gezcem ama bütün arkadaşlarımın finalleri var doğal olarakhadi iyi eğlenceler sana
Canım ben anlamadım eğer seninki faceini kapattıysa sen nasıl görüyorsun[ sarışın güzel bi kızı eklediğini anlamadım ben?/B]
kızlar acil durum alarmı
kaç aydır kapalıydı face.im,açtım ve sürekli manyak gibi dakkada bir onun face.ine bakıyorum..:kedi:
Profilinide kapatmış ama arkadaşlarını görebiliyorum:1ninca:
Sarışın güzel bi kız eklemiş kızın tek arkadaşı da bu:gitme:
Ay ben galiba aramak onunla görüşmek istiyorum yaa
engel olun bana noluurrmafoldumben
Prensesim bencede arama.Nerden biliyosun belki öylesine bi arkadaşı yani.Şimdi arayıp kızı mı soracaksın?Olmaz öyle tatlım.Hoş olmaz yani.Arayıp ne diyeceksin?
En son ne zaman aramıştın sen canım?yok canım arayıp kızı sormam tabi,komik olur bunca zaman sonra,ne biliyim ne istediğimi bende bilmiyorumki biliyosun ne güzel bakmıyodum face kapalıydı aylardır açıp baktım halt ettimlmaz:
En son ne zaman aramıştın sen canım?
Yap bİzede gÖnder neden morelİn bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?