Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

8 ay 15 gün önce aramışım en son,çizelgemde öle diyo

canım arama bencede yani garip olur hem face açmışın görmüşün kızı belki farklı bir durumları vardır sadece arkadaşıdır,değilse bile sevgisi olabilir dimi yani bize hesap verme zorunlulukları yok :bbo:

prensesim benim... ben de sabah lakitoya seni soruodum :)
bence de arama tatlım... sakin ol ... o isterse sana ulaşır biliyorsun değil mi ?

sadece depreştin sen o yüzden ... hadi sakin ol bakııımmmm ... bence yapabilirsin ... aramazsın sen biliyorum ben seni :1hug:

mutfakta uğraşmak terapi gibi geliyor,tavsiye ederim..Moral bozukluğu geenel oldu canım artık bi sebep aramaya gerek yook böle yaşamaya alıştıım :umursamaz:

ayy ben de kkdan tarifler deniyorum sürekli...
bazıları çok güzel cidden ... ben de tavsiye ederim yerimseniben

ayyy yeni iconlara bayıldııımmm:kedi:

ayy ben bu mahcup kızcağızı görmemiştim...
ben önceden utanınca kızarırdım... şimdi sinirlenince kızarıyorum...

hulk gibi ... ama kırmızı hulk ... :kedi:

aaaaa başkaları da eklenmiiişşşş ...

ayy bu olmaazı prensesim sana yapıom lmaz:
olmadı burnunu sıkıştırııım :sinifsinif: lülülülülülü

canımm saol bana güvendiğin için aramayacağım çokk haklısın o istese zaten bana ulaşır insan bazı durumlarda mantığını kaybediyo işte:umursamaz:

ayy ben de kkdan tarifler deniyorum sürekli...
bazıları çok güzel cidden ... ben de tavsiye ederim yerimseniben

canım valla benimkide güzel oldu ama burdan almadım tarifi, daha pek keşfetmedi forumun o kısmını takip ettiğim başka siteler var ama genel olarak pişirmeyi severim kaydirigubbakcemile3

kizlar iyi akşamlar,
finaller dolayısıyla pek okuyamadım bugüne kadar.
var mı yeni gelişmeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…