Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

eğer sadece doğum gününü unuttu diye ayrılmayı düşünüyor olsaydın yorumum farklı olurdu... ama genel bir ilgisizlik varsa evet düşünmen normal...

yanımızdayken evet ilgileniyorlar ; ama bizim istediğimiz yanlarında değilken de akıllarında olmak... erkekler için bu biraz fazla büyük bir istek... ama bence olması gerek ki eğer sevgisi büyükse bunu yapmak onlara zor gelmiyor...

ama çok seven sen isen bunu bekliyorsun ; ona yapmak zorunluluk gibi geliyor ve yapıyor seni üzmemek için... bir süre dikkat ediyor ; sonra yine aynı döngüye giriliyor... bence de iyi düşün ; sevgilinin artılarını ve eksilerini ; ilişkinizi ...

ama eğer bir erkeğin yüreğine gerçekten düşmediysen yanında yokken aklına gelmiyorsun maalesef... bu benim için bir kriter artık ... :1closedeyes:

günaydın arkadaşlar ...

galeteacım
hayırlısı olsun canım... inşallah daha iyisi çıkacak karşına...
sen nasıl bir iş arıyorsun bu arada ?

canım ben kimyagerim. İlaç,kozmetik,gıda,sağlık, çevre bu alanlarda ne iş olursa başvuruyorum ama artık böle bir kısıtlamam da yok.şimdilerde uygun olan üniversite mezunu arayan her yere başvuruyorum.../B]

Selam fıstıklar :)
Böcüküm ya senide mi üzdüm Yok ya ben artık buraya böyle içimi dökmeyim o zaman Hadi ben üzülüyorum rahatlamak için yazıyorum da bu sefer ben rahatlıyorum siz üzülüyorsunuz Üzülmeyin güzellerim.Allah üzmesin hiçbirinizi...
Bende az önce geldim eve.Babamla bi tanıdığımız var çevresi bayaaa bi geniş.Benim iş güç olayları için gittik.Zaten akrabamız :) Ama benim 2. görüşüm iyi mi :) Neyse moralim yerine geldi.Aslında herkes ıstanbul'a gitmemden yana ama ben istemiyorum sanki bilemiyorum.Acil acele karar vermeyeceğim ama.Önümüz yaz zaten.Berçi bu yaşta babamdan harçlık almak hoşuma gitmiyor ama napim demi :) Yani durun bakalım bişeyler olacak iş konusunda da.Aşkı bilemiyorum ya mukadderat :)))
Başım ağrıyor bide şuan biraz.Ya bide bir haftadır saçlarım dökülüyor ühüüüü Üzüntüden mi acaba.Çok üzülüyorum ya bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…