slm kızlaar bende varım...
iyi akşamüstleri kızlarr
naponuz Şekerler ne var ne yok canım sıkılıo
ben unutcam dıorum ama bugun onu Özledıgımı fark ettım.
Nasıl bı durum yaa
Selam fıstıklar :)
Böcüküm ya senide mi üzdümYok ya ben artık buraya böyle içimi dökmeyim o zaman Hadi ben üzülüyorum rahatlamak için yazıyorum da bu sefer ben rahatlıyorum siz üzülüyorsunuz Üzülmeyin güzellerim.Allah üzmesin hiçbirinizi...
Bende az önce geldim eve.Babamla bi tanıdığımız var çevresi bayaaa bi geniş.Benim iş güç olayları için gittik.Zaten akrabamız :) Ama benim 2. görüşüm iyi mi :) Neyse moralim yerine geldi.Aslında herkes İstanbul'a gitmemden yana ama ben istemiyorum sanki bilemiyorum.Acil acele karar vermeyeceğim ama.Önümüz yaz zaten.Berçi bu yaşta babamdan harçlık almak hoşuma gitmiyor ama napim demi :) Yani durun bakalım bişeyler olacak iş konusunda da.Aşkı bilemiyorum ya mukadderat :)))
Başım ağrıyor bide şuan biraz.Ya bide bir haftadır saçlarım dökülüyor ühüüüüÜzüntüden mi acaba.Çok üzülüyorum ya bu aralar.
Ben kendi isteğimle ayrıldım sevgilimden...
Fakat şuan arıyorum onu ama üzerinden uzun zaman geçti...
Onu çok üzdüm unutmuşmudur acaba...
tabiki kızlar zaman zaman geliolar bana böyle ama suç bendede degildi onun yuzunden bitti ve gitti....
Ulan insan bi özür diler be bunları yaptım ama.
Gönlünü alarak bitirir nedim ben sana.
insan olan bu dediklerini yapar canım, insanlıktan nasiplerini almamış hiçbirisi :1closedeyes:
tabiki kızlar zaman zaman geliolar bana böyle ama suç bendede degildi onun yuzunden bitti ve gitti....
Ulan insan bi özür diler be bunları yaptım ama.
Gönlünü alarak bitirir nedim ben sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?