Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım haklısın dencek bişey yok valla nedesek boş boş
arada geliolar işte idare edicez....

Bilmiyorum ki canım.Zaten taaa sonbahar'da netleşir sanırım.Ama ya ben Salihli'ye gitmek istiyorum:kedi:B]

Canım daha iş belli değil ama epeyce tanıdık kişi var çevresi olup bana yardım edecek olan.Hayırlısı işte acelem yok.Hem var hem yok aslında.

kız cicime sendemi buraya geldin hoşgeldin
lokito iyi olmana sevindim bence git istanbula değişiklik olur olmazsa dönersin gene
Offf valla kafam karışık.Kendimi olayların akışına bıraktım resmen:sinifsinif:

minnnttt yavri yavriiiiiiiiiiiiiiiisositososito

ajanımmm006ım ya buluşamadık bi seninle
çok özledim seniiiiopuyorumnanaktan
en kısa zamanda kavuşıcaz aklıma gelen başıma gelsinn:Saruboceq:
öpüyorum canım benim

Bide fırtınam felaketim hasretim nerelerde yaa aşık olan topiği çelmeliyooookaydirigubbakcemile
fırtınaaa duy sesimi :umursamaz::gitme:

kızlar benimki 7 ay sonra ikinci kez aradı okadar çok özlemiştimki sesini duymayı dayanamadım açtım konuştuk biraz.ama normal bi konuşma oldu barışma filan olmadı.nasıl özlemişim sesini duymayı elim ayağım titredi valla konuşurken.şimdi de biyandan seviniyorum biyandan üzülüyorum çünkü kafam allak bullak çok seviyorum ama yürümeyeceği okadar net ki.olmuyo yapamıyoruz biz birlikte.tek tesellim sonuç ne olursa olsun sesini duymuş olmak belki arada bir yine duyacak olmam fazlasını beklememe imkanım yok zaten birsürü sorunum var ailevi.aşması okadar güç ki bu sorunları istesemde istesede birlikte olamayız artık.bilmiyorum kızlar araması hayırmı oldu yoksa şer mi.sanırım ben o hayatımda olsada olmasada acı çekeceğim hep.nasıl sevmişim ben bu adamı bukadar anlamıyorummafoldumben

canım araması tepkini ölçüo öylesine aradıgını sanmıorum.
Ne konuştunuz hani nedio yanii.
Ama olmıcaksa cidden hiç bulaşma bence.
Sebep neydi ayrılıgınızda peki

canım araması tepkini ölçüo öylesine aradıgını sanmıorum.
Ne konuştunuz hani nedio yanii.
Ama olmıcaksa cidden hiç bulaşma bence.
Sebep neydi ayrılıgınızda peki

nasılsın hayat nasıl gidiyor muhabbeti filan oldu canım.önce çağrı filan attı bikaç kere numarasını bilmediğim için cevap vermedim sonra ailesinden birinin telinden aradı açtım bende öyle konuştuk.dedim nerden aklına geldi bunca zamandan sonra aramak hep aklımdaydı zaten ama aramıyordum belki rahatsız olursun diye dedi.birçok sorun yaşamış oda aile sorunlarımızdan konuştuk biraz zaten kontör yoktu fazla konuşamadık ben kontör alınca ararım seni yine dedi rahatsız olmazsan tabi dedi.ayrılmamızın sebebide ilgisizliğiydi beni sevmediğini filan düşünüyodum canım.4 yıl birlikteydik işte çok ayrılıp barıştık bu süre içinde ama en son ayrılığımızdan beri 7 ay geçti işte canım.bikaç ay öncede aramıştı ama açmamıştım teli artık buseferkine dayanamadım açtım valla çok özledim çünkü sesini duymayı

canım niyeti belli zaten açıkça vede tekrar arıcam demiş.
Bu seni tekrar arıcak zamanla aramalar barışmaya dönicek.
4 yıl az bi zaaman degil canım.
Tabiki ilişkini en iyi sen bilirsin.
Istiyosan açıkça oturur kouşursunuz .
Ama istemiosan içinde bişey yoksa bence bida görüşme derim daha çok kafan karışır.
çokmu ilgisizdiki ayrıldınız svemedigini düşünüodun
tuaf bi durum

senın ne ıstedıgın Önemlı tabıkı ıstomusun ıstemıomusun bunu sor kendıne.
Ama Özledıgıne gÖre hala ıÇınd bıŞeyller var demekkı.
Ama zaman geÇtı dıosan bılemıem top sende suan ama adam sevmese neden arasınkı yaa okadar zaman sonra dımı ama karıŞık durum

bende bugun Özledıgımı fark ettım 1.5 ay olcak ama elımden hıÇbıŞey gelmıo umutlar herŞey bıttı dÖnÜŞÜ bıle yok .
Senın en azından seıosan bak hala sansın var

çok seviyorum ama yürümez oyüzden barışmamak için kendimi zorlamam lazım.aşırı ilgisiz canım ya onu sevdiğimi bildiğindenmidir nedir anlayamıyorum.anormal bi birliktelikti bizimki nasıl anlatsam bilmiyorum.en basiti ben sevdiğimi belli edebilen biriyim ama o öyle değil hiç tatlı bi söz etmez sevdiğini belli etmez.etmeyince de sevmiyo demekki diye düşünüyorum bende.benimde içimden gelmiyo busefer hiçbişey.bunun gibi birsürü şey işte hakkaten tuhaf çünkü ayrılamıyoruz da biz kolay kolay.nezaman dayanamayıp ayrılsam mutlaka arıyo beni konuşuyoruz herşeyi bir hafta herşey iyi oluyo sonra yine başa dönüyoruz.kötü bi insan olmadığını da biliyorum.böyle işte balım bizim hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…