canım boşver o kısmını ... Bu küçük bir detay ...
Neden dersen benim ayrılığım gayet güzeldi... Son bir kahve eşliğinde son sohbet... Son sarılma filan...
Ama sonuca bakmak lazım... Bitti mi ; evet bitti... :sm_confused:
Bilmiyorum ki canım.Zaten taaa sonbahar'da netleşir sanırım.Ama ya ben Salihli'ye gitmek istiyorum:kedi:B]Bende kendimi sahnelerde çok görmek isterim ama iş güç naparsın
net bulduğumda gelebiliyorumzemuszemus
ithalat departmanına indiğimde felannnn
avukat hanım istanbula mı geleceksinnn
gel yaa
ne güzel olurrrkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Canım daha iş belli değil ama epeyce tanıdık kişi var çevresi olup bana yardım edecek olan.Hayırlısı işte acelem yok.Hem var hem yok aslında.evet o saçlar üzüntüden dökülüyor işte sengözlerimebaksanab
kuzum benim olsun... ben sen üzüldün diye üzüldüm... istediğini yaz buraya ... bunun için var ya burası ... iş olayına sevindim ama ... hadi hayırlısı ... acele etme bakalım... nasılsa olacak en güzeli yerimseniben
Offf valla kafam karışık.Kendimi olayların akışına bıraktım resmen:sinifsinif:kız cicime sendemi buraya geldin hoşgeldin
lokito iyi olmana sevindim bence git istanbula değişiklik olur olmazsa dönersin gene
minnnttt yavri yavriiiiiiiiiiiiiiiisositososito
kızlar benimki 7 ay sonra ikinci kez aradı okadar çok özlemiştimki sesini duymayı dayanamadım açtım konuştuk biraz.ama normal bi konuşma oldu barışma filan olmadı.nasıl özlemişim sesini duymayı elim ayağım titredi valla konuşurken.şimdi de biyandan seviniyorum biyandan üzülüyorum çünkü kafam allak bullak çok seviyorum ama yürümeyeceği okadar net ki.olmuyo yapamıyoruz biz birlikte.tek tesellim sonuç ne olursa olsun sesini duymuş olmak belki arada bir yine duyacak olmam fazlasını beklememe imkanım yok zaten birsürü sorunum var ailevi.aşması okadar güç ki bu sorunları istesemde istesede birlikte olamayız artık.bilmiyorum kızlar araması hayırmı oldu yoksa şer mi.sanırım ben o hayatımda olsada olmasada acı çekeceğim hep.nasıl sevmişim ben bu adamı bukadar anlamıyorummafoldumben
canım araması tepkini ölçüo öylesine aradıgını sanmıorum.
Ne konuştunuz hani nedio yanii.
Ama olmıcaksa cidden hiç bulaşma bence.
Sebep neydi ayrılıgınızda peki
nasılsın hayat nasıl gidiyor muhabbeti filan oldu canım.önce çağrı filan attı bikaç kere numarasını bilmediğim için cevap vermedim sonra ailesinden birinin telinden aradı açtım bende öyle konuştuk.dedim nerden aklına geldi bunca zamandan sonra aramak hep aklımdaydı zaten ama aramıyordum belki rahatsız olursun diye dedi.birçok sorun yaşamış oda aile sorunlarımızdan konuştuk biraz zaten kontör yoktu fazla konuşamadık ben kontör alınca ararım seni yine dedi rahatsız olmazsan tabi dedi.ayrılmamızın sebebide ilgisizliğiydi beni sevmediğini filan düşünüyodum canım.4 yıl birlikteydik işte çok ayrılıp barıştık bu süre içinde ama en son ayrılığımızdan beri 7 ay geçti işte canım.bikaç ay öncede aramıştı ama açmamıştım teli artık buseferkine dayanamadım açtım valla çok özledim çünkü sesini duymayı
canım niyeti belli zaten açıkça vede tekrar arıcam demiş.
Bu seni tekrar arıcak zamanla aramalar barışmaya dönicek.
4 yıl az bi zaaman degil canım.
Tabiki ilişkini en iyi sen bilirsin.
Istiyosan açıkça oturur kouşursunuz .
Ama istemiosan içinde bişey yoksa bence bida görüşme derim daha çok kafan karışır.
çokmu ilgisizdiki ayrıldınız svemedigini düşünüodun tuaf bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?