Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben çok seviyorum canım yaa.işte benim kafamın karıştı nokta şu.ayrıldığımız zaman arıyor barışmak için çabalıyor diyorumki senin dediğin gibi sevmese neden arasın.ama birlikteyken de sanki kaybetmek için elinden geleni yapıyor mafoldumben

neyse herşeyin hayırlısı canım ya.inşallah mutlu oluruz bundan sonra

canım ayrılıp barışma bende bu ilişkimde yasadım sonunda bitti.
Evt karşındaki bi tatlı söz söylemedimi seninde içinden gelmio bazı erkekler böyle sevselerde belli etmezler yapı meselesimi desem acaba sogutuo kendinden
benim bi ilişkim anlattıgın gibi bitti işte seni sevioyorum kelimesini bile duzgun dymuodum biliomusun ama çok sevmiş beni ben bi ayrıldım adam düştü peşime benden sonra kimseyle çıkmadı bile kaç yıl eçti tekrar aradı beni ama bende bitti evlenme teklifimi desem.
Dedimki zamanında hislerini belli etmedin sevmedigini düşündüm ama öyle degilmiş bende dedi demeddimi pek belli eemiorum falan hala beni beklio biliomusun hergun beraberdik ama ilgisizlik bitirdi işte.
Hiç oturup konuştunmu peki hareketlriyle ilgili

evet herşeyin hayırlısı canım alışkanlıkmı yoksa bizimkide bilmiorum

bı bayan olarak karŞındakı hıslerını bellı etmeyınce Çekınıosun bıle nasıl davranıcagıını bılemıosun.
Soguk davranınca senınde ııÇınden bıŞey yapmak gelmı ve bÖyle bÖyle bıtıo .ılıŞkı...

evet konuştum canım benimkide dediğin gibi seni seviyorum sözünü duymuyodum bile.yapı meselesi olduğunu söylüyo oda belli edemiyorum diyor ama ne derse desin inanmıyo insan bisüre sonra kendi sevgisiyle kıyasladığı zaman.benimde korkum anlattığın gibi ya gerçekten beni seviyorsa ben yanılıyorsam korkusu.

aynen canım sırf istemeye istemeye buyüzden bitirdim bende.insanın sevdiğiyle birlikteyken acı çekmesi de çok kötü oluyo var ama sanki yok.ilişkiyi tek başına yürütüyomuş gibi hissediyo insan kendini

hani ilgisiz dedigim zaten hergun beraberdik ama hep bi mesafe ona söylemek isteklerimi söyleyemidum çok aramazdı mesela yada hergun görüştügümüz için aynı mahalede oturuoruz çünki.
Nebilim tatlı sözler fazla kullanmaz seni seviyorum kelimesi duzgun yok.
Bana dediki sevdimmi adam gibiseverim biz 3 yıl içinde 1 kere ayrıldık oda tamemen bitti. Anladı gidiorum ciddi ciddi evlenme teklifi falan tti çok peşşime düştü ama ben sogumuştum.
3 yıl sonra gene aradı bir araya geldik ama bende bişey kalmamış ve benden sonra kimseyle çıkamamış çok şaşırmıştım..
Kimse kimsenin duygularını cidden bilemio.
Ama bi ilişkide karşındakini hoşnut edicen mutlu edicen ne var tatlı tatlı konussan arada sevdigini söylesen iilgiensen.
Işte kaybediolar sonra napim bana ilgi gösermeyen adamı belli etmedikten sonra orasıda var.
Ama bitti diosan bulaşma ozaman

Karar senın kararın canım en ıyısını sen bılırsın ama sevmse aramaz dıe dÜŞÜnÜorum bence senın duyguların Önemlı yurumuosan uzatma tabıı heyecanlanmıssındır ıstıosundur amabÖylede yÜrÜmezkı

3 kıŞıyle Çıktım hepsınden farklı Şeyler Ögrendım farklı kıŞılık gÖrdÜm artık hepsınden tecrubem var herkesın kıŞılıgı yapısı farklı ıŞte napcan

keşke kalbimde bitti diyebilsem bende senin gibi.okadar çok seviyorumki onu ama mantığımla hareket etmeye çalışıyorum.bende
birkere bile aramadım onu dayandım msnden filan tamamen sildim unutmaya çalıştım ama başaramıyorum bitürlü.ne onunla yapabiliyorum ne onsuz.siz enazından aynı mahalledeymişsiniz biz birbirimize uzaktık bide sürekli görüşemiyoduk.onun dışında söylediklerin bizim ilişkimizle hemen hemen aynı.hattını filanda değiştirmiş istesemde ulaşamazdım zaten aradığı zaman söyledi bu benim yeni hattım diye yoksa zaten benim ulaşma şansımda yoktu ona.ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum canım ben ya.zamana bırakıyorum artık ama çokta acı çekiyorum.mafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:

sen seviosun şeker o belli.
Unutmak istiosun onu içinden ama kalbin unutturmuo.
Oda seni sevio ya nasıl söylimki.
Uzaklıka var heralde ne kadar bu uzaklık.
Canım ayrılıp barışmışnızda.
Ya oturup konuşursanız egerki kaarar senin herşeyi açık açık konuş ona göre hareket et
ve 4 yıl olmuş şeker bu saatten sonra layloylom yapcagnız bişey yok işi ciddi gelişmesi gerekmezmi ciddi konulara geçmek..
Tabi bu durumda ney nekadar ciddi olur..

bir yada bir buçuk saat filan uzaklık var aramızda.aslında imkanlar el verseydi ben bazı şeylerin ciddiyet kazanacağına inanıyordum ama olmadı.şimdi daha da zor bizim ciddi bişeyler düşünmemiz benimle alakalı ailevi sorunlar var birsürü.bu sorunlarda yıllarca devam edecek şeyler anlayacağın biz bişeylerin olmasını istesek bile lafta kalır ancak

neki bu ailevi özel olmassa tabi ilişkinle ne ilgisi varki.
Tam anlaymadım.....

neki bu ailevi özel olmassa tabi ilişkinle ne ilgisi varki.
Tam anlaymadım.....

canım boşanma davası var annemle babamın.babam annemi aldatıyo bütün aileside destek oluyo babama bunun yanında dedemin evinde oturuyoruz biz dedemde evden atmaya çalışıyo bizi oda dava açtı tahliyemizi istedi.3 kardeşiz biz babamın kendisine ait hiçbirşeyi yok boşanma gerçekleşince annem ve kardeşlerimle ayakta kalmaya çalışıcaz.annemle mecburen çalışıp kardeşlerime bakıcaz evin geçimini sağlıcaz.şartlar okadar zorki anlatamam şuan bile çok kötü durumdayız boşandıktan sonra neler olacak daha bilmiyorum.kısacası ben bu şartlarda evlilik filan düşünemem annemle birlikte çalışmam lazım.evlilikte öyle isteyince hemen olacak bişey değil biliyosundur az çok.bizim kazandığımız ancak bize yetecek kadar olacak ki ben bu durumda nasıl evlilik düşüneyim.herşey biryana annemi nasıl yalnız bırakayımmafoldumben.evliliği filan ben kafamdan sildim tek istediğim dediğim gibi çalışmak annemle birlikte yaşamak

inan bu durumda nedenir bilmiorum cidden durumun zor anlıyorum seni bendede ailemi geçiimi var.
Evet boşaınca direk size sorumluluk düşüo.
Mecbur zorluklara sen ve annen katlanıcaksınız evet düşünmen baya zor ama bi ömür boyu onlara bakamıcagnıda çok iii biliosun ...
Ben bigun çalışmasan açız valla.
Allahtan evimiz var işte.
Allah yardımcınız olsun canım dua et bol bol herşey umarım hayatında guzel gider....
Ndicegmi bilemedim hayat zor bu durumda erkek arkadaşını beklemem cidden. Ailen daha önemli..

aynen canım ailem herşeyden önemli onlar için herşeyden vazgeçerim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…