Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sakın haaa salihacımm öle bişiy yapma zate yeterince kilo problemim varrrr
bu hafta nedense gözümün önünde yiyecekler uçuşuyooo
geçerrr geçerr demekten başkada çarem yok sanırsam

amanınn tatlıdan mı bahsediyosunuz...
lakitocum bana bi tatlı tarifi vermişti... ben de onu yapayım bugün :)

tamam mint ama canın istediğinde adresi gönder hemen yollarım ok
nasıl basitmi yapılışı basitese tarifini banada veririmisin köçük böcük

yok canım ya benimki bitene kadar böyle görüşelim dememişti o sanırım başka bir arkadaşın olayıydı

biliyorum ama konuşalım mı dedi dün msnde konuşmayalım diyemedim o kadar çok seviyorum ki , öyle özlemişim ki onla konuşmayı , hayır konuşmayalım diyemedim

meraba kızlar... fırtınayla konuştuk bugün... iyiymiş.. sesi de gayet iyi geliyordu...
sadece çok yoğun uğrayamıyor bir de yeğenine bakıyormuş... görüşüyorlarmış o bahsettiği çocukla...
şimdilik iyi ; heyecanlı diyor .... :kedi:

öyle haber vereyim dedim...

Birimiz de iyi olalımmm böcüşüm
aslında ilk mutlu olanın fırtınam olması da ilahi adalet gibi sanki
daha mutlu olur inşallah yaşayacağı mutluluğu hayal bile edemezzz

bu arada elçiye de şükranlarımı sunuyorum tabee:)

Böcüş eskiden buraya yazarken acaip üzülüyodum canım gelmek yazılanları okumak bile istemiyodum
ya bak herşeyin vakti saati var
seviyom kız seni böcüşşş

Son düzenleme:

ben de seni seviyom mintim Şeniz
evet vakit nakittir demiş atalar... sıra pambık prenses ve bende.. zemuszemus

sen de gir hadi sıraya ... kaydirigubbakcemile3

ya çikolata sosuymuş ama... ben unutmuşum...
istersen veriim ama ... bi de kek yapar üstüne dökersin :)
Evet benim çikolata sosum :) Vereyim hemen :) Yani herşeyin üstüne yapabilirsiniz.Ben muhallebinin üstüne yapmıştım.Vereyim :)
!,5 su bardağı süt ya da su, 1 yemek kaşığı tepeleme mısır nişastası, 3-4 yemek kaşığı kakao.Bunu pişirin sonra sıcakken içine 25 gr margarin atın :) Suyla bile çok lezzetli oluyor.Bu arada Böcüşüm sende bi tarif verecektin bana şantili unutma :)

Fırtınaya da çok sevindim egerçekten.Darısı kızlar başınıza hayırlısıyla.Bu arada Böcüküm ben doğumgününü hatırladım :)
Böyle selamsız falan balıklama atladım ama ne yapayım :)
Bu arada Bolçi offff benimde canım çekti.Bolu'da hastasıydım :)

tamam canım ama laptopta o tarif... şimdi evdeyim... ben sana gönderirim...
çok gezdim bugün güneşte başım ağrıdı yemek bile yapmadım valla... abimle babam neyse ki acıdı bana ... öle geçiştiricez kaydirigubbakcemile3

doğum gününü hatırladın demek... bravo valla ... alkisalkisalkis
haziranda olduğunu hatırlıyordun sadece :roflol:

eee ne zamanmış ?

bu arada ben kaçıyorum yavaştan... masayı hazırlıcam sonra da dizi izlicem ...
öpüyorum sizi nanaktan hem de kocaman opuyorumnanaktan

Bizde bugün annem ve babamla Beypazarı'na gittik üçümüz.Az önce geldik.Yemek falan yedik,gezdik.Güzel bi gündü.Annemle babama arabada sordum :)
"Eğer ben Vecihi'yle evlenseydim (ismi Vecihi değil), Salihli'de oturmama büro açmama izin verir miydiniz" dedim.
Tabiki bişey demezdik.Hem belki orda büro açman daha iyi bile olabilirdi dediler.
Of ya offff ben niye zamanında Bben asla oraya gelmem diye atıp tuttuysam Ne bileyim tamam sebep bu değildi ama belki böyle olmazdı bilemiyorum
Neyse herşey olacağına varıyor nasıl olsa.

Böcüküm kolay gelsin çok canım.Bugünde yemeği abin yapıversin.ıyi valla sen bayansın diye niye hep sen yapıyormuşsun :)
Tarifi bekliyorum.
Doğumgünüde 18 Hazirandı canım.Çünkü ben 18 şubatlılyım.Diyordum 18-18 unutmam diye.Belki kutlarım bilemiyorum.Neyse hadi senin işin çokmuş tatlım.Öpüyorum bende yanacıklarından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…