Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sende morelıını yuksek tutmaya ÇalıŞ hayat ıŞte ınsanlara neler yaŞatıo...zor duruoruz ayaka allah hepımıze yardımcı oldun ben hep dua edıorum ....
Umarım herŞey dÜzelır hayaınızda
..

sende morelİİnİ yuksek tutmaya ÇalıŞ hayat İŞte İnsanlara neler yaŞatıo...zor duruoruz ayaka allah hepİmİze yardımcı oldun ben hep dua edİorum ....
Umarım herŞey dÜzelİr hayaınızda
..

sağol canım inşallah düzelecek hep böyle gidecek değil.bende dua ediyorum sürekli

kızlarr geçmişi okuyamadım ama çok mutluyum

bugün hiç selam vermedim benimkine gördüm okulda
akşam da geç geldim eve
msn i açtım direk yazdı bana nasıl geçti sınavın diye kötü dedim işte konuşalım mı dedi aradı konuştuk 1 buçuk saat kadar , doğum günlerinden konu açıldı da kimsenin doğum gününü hatırlamıyorum dedi bi olcayınkini (en yakın arkadaşı) bir de seninkini hatırlıyorum dedi nie benimki dedim söyledi yok artık onu da bileyim , seninkini bilmezsem kendiminkini de bilmiim dedi ne zman dedim ben de 18 haziran dedi çok hoşuma gitti , ne bileyim ya hoşuma gitti araması , ama hiç barışma konusu açılmıyor hiç

angelme cim hevesini kirmak istemem,
tamam güzel seni araması sorması ama.. zaten bu adam sana bi süre böyle görüşelim bitene kadar demedi mi canım ya?
rest çekmek için ne bekliyorsun?
adamın artık aramamasını mı bekliyorsun?
ben böyle yapamam diyip bitirceksin ki azıcık gözünde büyütsün seni. şu an avucunda biliyor..

gerçi benim dediklerime uyma kelin ilacı olsa başına sürer.
ama bi iyice düşün,
böyle bi yere gidemezsin.
ha rest çekemiyorsanda bir süre msne girme, gözden ırak ol azıcık. özlesin.
yazarsa cevap yazma,sanki çok meşgulmuş hayatını yaşıyormuş izlenimi ver.
şu an zaten adamın elindesin, özlemez bişi yapmaz, istediğini veriyosun. verme.

:))))))) umudum yaa okuyodum geçmişiiiopuyorumnanaktannasılsın görüşemiyoruz hakkatennn
:1hug:

ay herkeler burda iyiyim mint umarım sende iyisindir böcüğüm hoşgeldin
opuyorumnanaktan

iyidir umudum ne olsun yuvarlanıp gidiyoz
boçi istiyorummm bu sıcakta bi problem o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…