Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:lepi: ayy adının vecihi olmadığına şok sevindimmm
ne zaman vecihi desen adile naşitin filminde şener şen geliyodu aklıma gülmeye başlıyodum
ulen itiraf saatine mi denk geldim ne :kedi:
melekler korusun a kaçıp şu durumdan kurtulayım bari öpüyorum sizi:1hug:

Evet canım nickimi değiştirdim.Bende bi değişiklik yok.Herşey aynı malesef.
Bu arada 1 ay çabuk geçer üzülme sakın.

Benimkide o Vecihi'yi bi zamanlar çok severmişte o yüzden diyorum bende :)
Ya o diziyide bi ben izlemiyorum galiba :) Bende mi baksam :)

topiğimiz biraz boşalmış galiba..ben kaç gündür çenebazımı göremiyorum terki diyar mı yaptılar yoksa yeni sevgilimi opuyorumnanaktan ..ben bugün yorgunluktan ölüyorum valla kızlarla çıktım gezdim, nedense kalbim sevgi dolu benimkini andım bütün gün köprüden geçtim denize baktım içim onla doldu ama hüzün yok içim böle sevgi dolu garipp akşamın ilerleyen vakitlerinde hüzün gelmez inşallah yerimseniben

ben geldim... ama az sora gideceğim... ayyy annem gelsin artık ya...temizlik ; alışveriş ; yemek hepsini ben yapıyorum ... gerçi gelince de bir süre bana kalacak ama neyse... iyileşsin de :)

iyi demi herkes... ben öyle hissettim ama :))

çenebaz azcık yoğunmuş...ondan pek uğrayamıyormuş...fırtına da...
diğerlerini bilmiom valla...

slm kizlar nasilsiniz ??
Bosa konusucagim kimsecikler yok..
Ben iyiyim sadece bi kaç gundur sinirlerim bozuk nedensiz, her seye sinirleni veriyorum su 20 sinde urologdan bi geçsem de rahatlasam aklimda o olup duruyor. Dua edin kizlar da kotu birsey çikmaz ins.

Birsey sorucagim, hatirliyormusunuz bi oglandan hoslanmaya baslamistim iste cuma gunu kep atti facede yaziliydi bende ona tebrik msji yazmistim, o da bana bugun bana soyle birsey yazmis ınş... iyiki warsın.. herkeze senin gibi bir dost lazım
Yaa kizlar heralde o beni dost gibi goruyor :s konustugumuz zamanda hoslaniyor sanmistim

bocukcum annenmı rahatsız canım gecmıs olsun allah sıfa versın
sıra bızde demıssın ınsallah canım valla fırtınadan sonra sırada bız varız demı:))

kızlar size kendimden bahsedeyim biraz...
kızlar biliyorsunuz işlerim çok yogun o arada derede birde tatil yaptım geldim..
yine aynı yogunluk devam edecek.
aman napıyım iş olsunda ..
ben uzak olsamda aklım hep sizdeydi
sizleri çok özledim.
hepinizi çok özledim.
monamı çenemi prıncess ebrumu böcüğümü hayatayı galeteyi mintimi fibriti ajanımı ve ismini sayamadığım herkesi çok özledim
şoyle bir baktımda aramıza malesef yenileride katılmış.
hikayelerini bilmiyorum ama onlarada şimdilik hoşgeldin diliyorum.
belki bilmiyorlardır beni..

bu kadar yogunlukta kızlar
aradan tatılı yaptım.
guzel geçti işte.
onun dışında gunluk olagan akış devam ediyor.

ve şuanda hoşlandığım biri var.
ilişkiya başlamadık daha.
zaten bu saatten sonra hemen başlayamamda.
evet kalbım hızlı hızlı atıyor
ona guzel ve havalı gorunmek ıstıyorum.
onu gormek istıyorum.

çok yakışıklı degıl ama karızmatık
aynı messlekteyız.
onu bugune kadar keşfedememişim.
kalbım çarpıyor.
ama henuz bir şarkı dınledıgımde o aklıma gelmıyor.
yavaş yavaş olcak galıba.

fırtınam hosgeldın valla cok ozledım senı
ben kımım tanıdınmı:))

sen ıyı olda bız haberlerını alıyoruz canım....
hakkında hayırlısı olsun canım...duyunca cok sevındım senın adına..aynı zamanda kendı adımada:))yanı dedım bızde demmkı baskalarını sokabılcez hayatımıza:))
ınsalklah cok mutlu ol...bu ask en guzel askın olsun ve nıkah masasında bıtsın ınslalah :)))coluk cocuga karıs:)))))hep mutlu haberlerını ver bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…