Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar Fırtınacım merhaba.
Fırtınacım senin adına çok sevindim canım.Umarım bundan sonra aşk acısı için hiiiççç üzülmezsin.Kmiseler üzülmez inşallah.

o zaman ben tanıyamıyorum insanları, bu daha da kötü yarın öbür gün evlendiğim adamda böle değişirse napıcam mafoldumben

inşallah ya bu aşk acısı çok kötü bir şey hiç birşeye benzemiyor

off doğum günüm de geliyor , son iki doğum günümü onunla kutlamıştım şimdi öyle zor geliyor ki onsuz kutlamak , keşke arasa ,keşke buluşalım dese keşke

galetecım allah kadır kıymet bılenle karsılastrsın...
ınsanlar hele erkekler cok tuhaf nekadar tanıdıkta desek malesef tanınmıyolar...kısılıgı dogru olsun ınsalah

angelmecım...gercekten zor ama hayırlıysa aRASIN uzulceksen hıc aramasın ...
aramazsada hıc uzulme

evet canm ya ama bi kaç kere aradı abuk subuk muhabbet etmek için , doğum günüm için aramazsa yuh derim artık ya hayırlı değilse aramasın tabi ama inşallah hayırlıdır inşallah arar

Benimkininde doğumgününe günler kaldı.Bilmiyorum belki bir mesaj atar kutlarım.

içinden geliyorsa kutla ne olacak ki , ne kaybedersin ki

lakıto ıcınden kutlamak gelıyosa kutla
ama ayrılık zarfında dogumgunun gectıyse ve kutalmadıysa kutlama derım sende..
aslında hıc kutlama meraklansın..hala elınde sanmasın senı..meraklansın...korkuya kapılsın

zamanla hersey sıradanlasıyo haklısın pamuk prenses aklına bıle gelmıyo unutuyosun ama sadece yasanmıs seylerın hatırası yada yasanmamıslılar kalıyo gerıde..

selam kızlar beni de alın yamacınıza((( ben de çok zor günler geçiriyorum.yazdıklarınızı okuyorum ama daha çok baş sayfalardayım.ben bir topic açtım burda boğuluyorum,nefes alamıyorum diye.yardımlarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…