kızlart benımkıde benı aradı haftasonu görüşmek istiyorum oturup konuşalım dıye nasıl bsy bu aklım almıyor ılk gel dedım sonra gelme dedim.dün akşam ne konuşcaktın benımle ıstanbula geldim ben dıye mesaj attım.adam hastasın sen dedıkten 3 gun sonra aradı bu normalmi aklım fikrim karıştı.
yazacak başka yerim yok, bi an içime dolan duygular bu aralar beni deli ediyor.daha sakindim kabullenmişlikle..ama bu aralar onun mutlu olduğunu bilmek, inanın midem bulanıyor..ona yazmak yüzüne saymak istiyorum yazmayı bırakın keşke bi kere telde konuşabilseydim bana o fırsatı bile vermedi şimdi ben arayamam. yüzüne haykırmak istiyorum beni üzdüğünü yaptıklarının beni ne kadar kırdığını asla mutlu olmasını istemediğimi, pişmanlıkla yana yana kavrulmasını dilediğimi bilmesini istiyorum, kalbim sıkışıyor yüzüne söylemek istiyorum onu ezmek istiyorum
yazacak başka yerim yok, bi an içime dolan duygular bu aralar beni deli ediyor.daha sakindim kabullenmişlikle..ama bu aralar onun mutlu olduğunu bilmek, inanın midem bulanıyor..ona yazmak yüzüne saymak istiyorum yazmayı bırakın keşke bi kere telde konuşabilseydim bana o fırsatı bile vermedi şimdi ben arayamam. Yüzüne haykırmak istiyorum beni üzdüğünü yaptıklarının beni ne kadar kırdığını asla mutlu olmasını istemediğimi, pişmanlıkla yana yana kavrulmasını dilediğimi bilmesini istiyorum, kalbim sıkışıyor yüzüne söylemek istiyorum onu ezmek istiyorum
canım naptıda sana bukadar canın yandı......
canım emın degılım 3 gün once neler saydı ve nolduysa konuşmak ıstedı canım garıp hatta nerdesın oturup konuşalım dedı bende konuşcak ne kaldıki dedim lütfen boyle yapma oturup konuşalım nerdesın dedı dedım yazlıktayım ben ıstdeyım orda ne ısın var dedı sülalecek burdayız dedım.gelsem vakıt ayırırmısın dedı pekı sen bılırsın ben bsy demedım dedım gelebilirsem gelcem kesin dedi yarım saat sonra aradım o yoıldaymış bende görüşmek istemıyorum gelme dedim.oda peki hande sonra görüşürüz dedi kapattı.
Dün akşam mesaj attım dedem ameliyat oldugu ıcın tum aile ordaydık vakıt ayıramazdım sana diye.ne konuşcaktın dıye sordm bıde az once ıstde geldım bu arada ben hande dedım hala cevap yok ama cok tuhaf derya ve ben napmaya calıstıgını anlamıyorum.
canım benim sen bunları söylesen de onun pişman olacağını ya da ezileceğini sanmıyorum... çünkü üzgünüm ama mutlu şu anda... sen sadece söylediğinle kalmış olacaksın... o da sen bunları söyleyerek içinde kalanları boşaltıp rahatladığın için daha da rahatlayacak...
onlara en büyük ceza sessiz kalmak... sessiz kaldığında diyorlar ki demek yoluna gidebiliyormuş ; demek o kadar da sevmemiş beni... açıkçası böyle düşünmesi benim işime gelir... onlara bağlı değiliz ; onlarsız yapabiliyoruz... yapmak zorundayız ya da... öğreniyoruz zamanla... sonunda özgür kalıyoruz... ama onların aklında hep vicdan azabı olarak kalacağız... :1closedeyes:
hepimizin başındaki durum cnm...ben önceden beri burdayım 4 aylık hapis sürem doldu.4 aydır anlatıyorum burda.bişeyin değiştiği yok.herşey benim açımdan daha kötü durumda.çünkü beni aldattığı kızla mutlu onu seviyor ve yakında mutlu haberlerinide alıcak gibiyim.daha nolsun
ne bilim deryacım ya ortak konumuz kalmadı yani ya sayacak ama hayatta agzından bu güne kadar kötü bir söz duymadım bundan sonrada sanmıyorum en fazla hastasın falan derdi belkide mail ve aramam işe yaradı pişman oda kimbilir ama nedense bunun altında başka bsy var gıbıme geliyor benım.
canım anlıorum sende benim gibi ümitsiz vakasın desene.
Valla bak nediorum ümidim yok kafamda böyle artık kendime yeni yol çiziorum ..
Sen neden artık kendin için bişeyler yamıosun o dönse nolcakki misal gene olmıcak ....bak nediorum olmıak sen gene kabul etmiceksin.
Bende senle aynı durumarı yaşadım.
Ve kafamda bitti kalbimdede bitmesi için zorluorum ...
çaba sarf etsen bitirmek için .....
Giden gitmiş zaten seçimini yapıp...
canım anlıorum sende benim gibi ümitsiz vakasın desene.
Valla bak nediorum ümidim yok kafamda böyle artık kendime yeni yol çiziorum ..
Sen neden artık kendin için bişeyler yamıosun o dönse nolcakki misal gene olmıcak ....bak nediorum olmıak sen gene kabul etmiceksin.
Bende senle aynı durumarı yaşadım.
Ve kafamda bitti kalbimdede bitmesi için zorluorum ...
çaba sarf etsen bitirmek için .....
Giden gitmiş zaten seçimini yapıp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?