Yok canım o benimkini kutlayamadı.Fakat kutlayamazdı zaten.Tanıyorum onu, yüzü yok anlatabiliyor muyum.Kutlamak istese bile tutmuştur o kendini.Hayatımda bana şimdiye kadar en büyük mutluluğu ve acıyı yaşatan kişiydi o.Benim için gerçekten değerliydi, değerli yani.Bilemiyorum içimden kutlamak geliyor.Bi doğumgünü mesajı değerimi eksiltmez gözünde.O zaten beni tanıyor.Bilemiyorum fakat içimden ne geçerse onu yapacağım o gün.İçimden bi ses öyle diyor gerçekten.lakıto ıcınden kutlamak gelıyosa kutla
ama ayrılık zarfında dogumgunun gectıyse ve kutalmadıysa kutlama derım sende..
aslında hıc kutlama meraklansın..hala elınde sanmasın senı..meraklansın...korkuya kapılsın
Yok canım o benimkini kutlayamadı.Fakat kutlayamazdı zaten.Tanıyorum onu, yüzü yok anlatabiliyor muyum.Kutlamak istese bile tutmuştur o kendini.Hayatımda bana şimdiye kadar en büyük mutluluğu ve acıyı yaşatan kişiydi o.Benim için gerçekten değerliydi, değerli yani.Bilemiyorum içimden kutlamak geliyor.Bi doğumgünü mesajı değerimi eksiltmez gözünde.O zaten beni tanıyor.Bilemiyorum fakat içimden ne geçerse onu yapacağım o gün.İçimden bi ses öyle diyor gerçekten.
Böcüküm inan 2-3 gündür içimdeki tüm umutlar ölüyor.Yani öyle hissediyorum.Benim umudum kalmadı be Böcüküm inanki:sinifsinif:içinden geçen neyse o gün onu yap bence de canım...
sonuçta sen kaç aydır sessiz sakinsin ; hiç rahatsız etmedin paşa efendiyi :)
bir doğum günü mesajıyla evet birşey kaybetmezsin...
Böcüküm inan 2-3 gündür içimdeki tüm umutlar ölüyor.Yani öyle hissediyorum.Benim umudum kalmadı be Böcüküm inanki:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?