Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar...

yaaa akşam ben de olabilseydim burda ...
neyse siz kaynatmışsınız :)))

güzel bir hafta bizim olsun :)))

Yok canım o benimkini kutlayamadı.Fakat kutlayamazdı zaten.Tanıyorum onu, yüzü yok anlatabiliyor muyum.Kutlamak istese bile tutmuştur o kendini.Hayatımda bana şimdiye kadar en büyük mutluluğu ve acıyı yaşatan kişiydi o.Benim için gerçekten değerliydi, değerli yani.Bilemiyorum içimden kutlamak geliyor.Bi doğumgünü mesajı değerimi eksiltmez gözünde.O zaten beni tanıyor.Bilemiyorum fakat içimden ne geçerse onu yapacağım o gün.İçimden bi ses öyle diyor gerçekten.

selamlar ben iyiyim bugün kardeşimle sinemaya gidicez iinşallah alacakaranlık bakalım inşallah kalkmamıştır vizyondan

içinden geçen neyse o gün onu yap bence de canım...
sonuçta sen kaç aydır sessiz sakinsin ; hiç rahatsız etmedin paşa efendiyi :)
bir doğum günü mesajıyla evet birşey kaybetmezsin...

içinden geçen neyse o gün onu yap bence de canım...
sonuçta sen kaç aydır sessiz sakinsin ; hiç rahatsız etmedin paşa efendiyi :)
bir doğum günü mesajıyla evet birşey kaybetmezsin...
Böcüküm inan 2-3 gündür içimdeki tüm umutlar ölüyor.Yani öyle hissediyorum.Benim umudum kalmadı be Böcüküm inanki:sinifsinif:

yazacak başka yerim yok, bi an içime dolan duygular bu aralar beni deli ediyor.daha sakindim kabullenmişlikle..ama bu aralar onun mutlu olduğunu bilmek, inanın midem bulanıyor..ona yazmak yüzüne saymak istiyorum yazmayı bırakın keşke bi kere telde konuşabilseydim bana o fırsatı bile vermedi şimdi ben arayamam. yüzüne haykırmak istiyorum beni üzdüğünü yaptıklarının beni ne kadar kırdığını asla mutlu olmasını istemediğimi, pişmanlıkla yana yana kavrulmasını dilediğimi bilmesini istiyorum, kalbim sıkışıyor yüzüne söylemek istiyorum onu ezmek istiyorum

Böcüküm inan 2-3 gündür içimdeki tüm umutlar ölüyor.Yani öyle hissediyorum.Benim umudum kalmadı be Böcüküm inanki:sinifsinif:

ahhh ne desem ki sana canım benim...
o umutlar ölüyor ; sonra tekrar diriliyor ; sonra tekrar ölüyooor...
dur bakalım daha :teselli:

ama en azından mesaj atınca biraz temkinli davranmak adına böyle hissettiğini düşünüyorum... bir tür savunma mekanizması... artık profesyonel hale geldi yani beynimiz... nasıl az acı çekeceksek o şekilde çalışıyor...

şimdi sen umudunu yitirmiyor olsan ya da öyle hissetmiyor olsan ; mesaj atınca çok beklentiye gireceksin ve bişi olmazsa çok üzüleceksin... o yüzden bişey ummamak için bu şekilde azaltmaya çalışıyorsun içindekileri....olay budur sengözlerimebaksanab

kızlart benımkıde benı aradı haftasonu görüşmek istiyorum oturup konuşalım dıye nasıl bsy bu aklım almıyor ılk gel dedım sonra gelme dedim.dün akşam ne konuşcaktın benımle ıstanbula geldim ben dıye mesaj attım.adam hastasın sen dedıkten 3 gun sonra aradı bu normalmi aklım fikrim karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…