Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

KIZ BENDE MAİL ATTIM HANİ NE ARAMASI ADAM BULMUŞ BİLE BİDE YUZUK TAKMIŞ ARKDAŞLARINA GÖSTERİO BEN ORDAYIM DİEE...:lepi:
HAREKET ÇOK KOMİKTİ YAA BENDE GULUODUM EYLENİODUN TABİ BOZULDUM AMA BELLİ ETMEDİM VALLA.KIZLAR BİLE DEDİ HABİRE ELİ OYNUODU YUZUK VARDI .. DEDİM ALAH MUTLU ETSİN NEDİM. BENİ MUTLU GÖRMEK ONU DELİRTMİŞTİR VALLA AZ ÇOK TANIORUM KENDİSİNİ.. HEHEH
AMA YAZ YA KIZ VALLA OLAN OLMUŞ ZATEN SENDE KALCAGINA ONDA KALSIN GALATE VALLA AMAN O DÜŞÜNSÜN .....AMA ÇOKTA AGIR OLMASIN

canım inan mail yazsam döşerim duygularımı hissettiklerimi anlatırım ve umurunda olmasa bile onu parçalamayı başarırım ama ben yüzüne bağırmak istiyorum yüzümü görmesini ve bir daha unutmamasını istiyorum allahım bana bu fırsatı versin istiyorum

canım o öfke de geçecek ; azalacak...bak bir hafta önc nasıl da iyiydin... şimdi birden öfke doldu için... işte bunu kabullenmek lazım ; bu değişkenliği ; dalgalanmayı ...

o zaman daha kolay oluyor herşey...

seni biliyorum ve gayet iyi gidiyorsun... acına ; yaşadığın üzüntüye ; haksızlığa ; kırgınlığa rağmen sen hala yaşadığın şeye saygını yitirmedin... bu bile çok güzel... opuyorumnanaktan

canım ozaman şöyle yap ben öyle yapmıştım al bir resmini resmine bak ağla iyicene ve aç sayfayı o an karşındaymiş gibi döşe sonra bak onun resmine tekrar ve yırt at o resmi o anda öyle bir rahatlıyorsun ki.ben o günü bayram ilan etmiştim kendime resmen.hala daha okudukça çok mutlu oluyorum.

canım uğraşıyorum inan çabalıyorum ama sanırım bazı şeyler benim elimde değil ben ne kadar betyimi ikna etmeye çabalarsam o da o kadar bana tepki veriyor..

suan bu durum o kız mevzusu nasıl başka biriyle olabilio sevebilio bu haberler sana nerden gelio peki sen o kişilein yanında mutluluk rolu yapıomusun cidden bu çok önemli ve etkili..
Kendine yediremiosun yaptıklarını bunları bende yasıorum.
Ama inan elden bişey gelmio ciddi ben hiçbişey yapmadım geri dönmesi içi ugraşmadım bile çnki hatası buyuktu zaten kabul edemem heleki aldatılmak.
Bu kabul edilemez seven insan nolursa olsun aldatmaz bunu hep söylerim başkasına bile bakamaz.
Bak aldatmayı geçtim sunu de ya kendine bu adam beni zaten sevmemişki.sen seni sevmeyen bir insanı istermisin ....
Insanlar bi çok kez sevebilir.
Bi suan sadece yaşadıklarımızı haketmedigimiz için takıoruz

doğru diyorsun böcüğüm dalgalanıyorum.sadece duyduğum şeyler beni parçaladı işte haftasonu...onun mutlu olduğunu bilmek bile beni ne kadar çabuk sildi unuttu bak aşık oldu dmeek demek ilişkimize saygısı bu kadarmış demek...bide beni sanki hiç önemsizmişim gibi 3,5 sene ölesine geçmiş gibi davranması.kısaca sanki kullanılmış gibi hissetmeme sebep olması..mafoldumben kuzeni bence evlenebilir o kızla dedi.sonrada kız anasından emdiği sütü burnundan getircek dedi.kız öle bir avcuna almışki...benim aileme uygun değiller demişti o kızın ailesimi uygun yani kafamçokkarıştı

hayata yazıyorum böyle dolduğumda şiir yazıyorum günlüğüme yazıyorum.resmi var ikimizin resmide var yakmak istedim ama yapamadım eski türk filmleri gibi oldu ucu azcık yanık bir fotoğraf:gitme:

gun olur devran döner .....bunu unutmayalım
bak ben bu en son çıktıgımla ben ayrıdım hareketlrinden dolayı..
Ayrıldım mail attım köydeydi...
Neyse b 3 aya yakın ayrı kaldım hatta bi kızlagörüştü ben bunu ögrendim zaten...
Zaten çok yakındı ortaklarımız kuzenimdi zaten.
Kuzenin nişanında ben onun suratına bile bakmadım sabah bi kalktım 20 kere aramış ...
şaşırdım beklmiodum ondan öyle bi tepki barışcagmızı bile aramaya sormaya başladı. Bir araya geldik aklımdan hiç çıkmıosun herşeyde ilk sen geliosun dedi senle erşey guzel ama biz senle anlaşamıoruz.
Ve kız mevzusunu bile bana yıktı senin yuzunden oldu dedi yani bana inat yaptı die düşnüorum neyse barıştık ... Ikimizde pişman olduk yaptıklarımızda ama daha çok hata yapmaya başladık.
Ve sonuç şimdi tamamen bitti. Ve gene birini bulmuş heheh yazık diorum onaa acıyorum....bilmiorum ama kendimede çok guveniorum nedense
...

galetacım en ıyısı susmak baŞka bıŞey gelmıo ınsanın elınden.
Bakma ben maıl falana ms atttım orta Şekerlı ama.
ınsan Şımdı dıorumkıı hıÇbırıne gerek bıle yoktu saÇmalaıŞım.
Ama bı yandanda ıÇım rahat bıdaha olmıcagnı ona Çok guzel ızah ettım maılde ıstesede dÖnemez zaten..Öyle bı durumda.
Canım napalım burda en azından ıÇın rahatlıodur bızle konuŞtukÇa bız suan umutsuz vakayız o yuzden yola devammm

zaten suan karışıksın ask nefret bir arada.
Saglıklı bişey düşünemessin..
Benide kuzenim tanıştırdı inan onlarla bile görüşmyorum suan..
çünki kendimi üzemem onları gördkçe konuştukça...
Zaten hiçbiri onaylamıodu onlarda çok la götürüp getirdiler zamanında aramız açıldı falan filan uzun benim mevzumda neyse.ben artık onunla gittigmiz ortama bile gitmiorum onla ilgili herşeyden uzak durmaya çalışıorum ve işe yarıo okadar takmıorum en azında...sende onla ilgili herşeyden uzak durmaya çalışş..

ben tam tersini yapıyorum yoksa istanbulda yaşayamam.onla gittiğim yerlere ya başka arkadaşlarımla yada tek başıma gidiyorum bunu yapamazsam hiç evden çıkmamam gerek...kısaca acımın üstüne gidiyorum..bilebile belki içimde gözyaşlarımla belki ama tüketicem bir gün tüketicem

işte en buyuk hatan bu biliomusun..
Ben ilk bir ay her hafta sonu o cafeye gittim çnki takıldıgı yer karşılaştıkta hep ama mutluluk pozu verdim tabi içimi bide bana sor ama en son gördügümde cidden onu görünce öyle etkili bişey hissetmedim. Ama her geldigimde sabah kadar onu düşündüm.
Ama şimdi gitmiorum dedim yeter bukadar..
Ve akşamları kafam daha rahat yatmaya başladım çünki görmüorum fazla ve aynı mekanda oturuoruz....
Hafta sonları aklıma düşüo oda boşluktaım ondan die dşünüorum.sende suan boşluktasın ve herşeyi ona takıosun şeker.
Ondan uzaklaş cevrsndekilerden.ortamlardan başklarıyla takıl sosya bişeyler yap..

yada dizi falan izliyim, sonra yadıklarmın bi kısmını silim valla korkuom bazen buraları okuyan varsa die kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…