Galateiacım bence bir mail at ve içindeki nefretin tam biriktiği anda bu maili yaz ve hiç okumadan gönder hiç tereddüt etmeden .ona gitsin okusun inan bana rahatlıyorsun biliyorsun ben mail yazdım hemde baya agır oldu ama o günden beri daha hzurluyum ve mutluyum.içimdeki nefreti kustum çünkü.onada ağır geldi mail ne hissettiğimi anladı.eğer yazmasam bana göre aciz bırısı olarak kalıcaktım ama onu küçümseyerek bır seylerı görmesini sagladım belkide.
Galateiacım bence bir mail at ve içindeki nefretin tam biriktiği anda bu maili yaz ve hiç okumadan gönder hiç tereddüt etmeden .ona gitsin okusun inan bana rahatlıyorsun biliyorsun ben mail yazdım hemde baya agır oldu ama o günden beri daha hzurluyum ve mutluyum.içimdeki nefreti kustum çünkü.onada ağır geldi mail ne hissettiğimi anladı.eğer yazmasam bana göre aciz bırısı olarak kalıcaktım ama onu küçümseyerek bır seylerı görmesini sagladım belkide.
böcüğüm beni biliyorsun dayanıyorum sabrediyorum kendime yetmeye çalışıyorum ama bu gidişle içime ata ata kanser olup gidecem.bu kadar öfkeyi kimseye hissetmemiştim ben bu yapıda biri değilim ama içimdeki öfke beni yiyp bitirio
canım uğraşıyorum inan çabalıyorum ama sanırım bazı şeyler benim elimde değil ben ne kadar betyimi ikna etmeye çabalarsam o da o kadar bana tepki veriyor..
kızlar pişt benımkı sızce nıe aramıştır ıntıkammı almak ıstıyor?
canım o öfke de geçecek ; azalacak...bak bir hafta önc nasıl da iyiydin... şimdi birden öfke doldu için... işte bunu kabullenmek lazım ; bu değişkenliği ; dalgalanmayı ...
o zaman daha kolay oluyor herşey...
seni biliyorum ve gayet iyi gidiyorsun... acına ; yaşadığın üzüntüye ; haksızlığa ; kırgınlığa rağmen sen hala yaşadığın şeye saygını yitirmedin... bu bile çok güzel... opuyorumnanaktan
canım ozaman şöyle yap ben öyle yapmıştım al bir resmini resmine bak ağla iyicene ve aç sayfayı o an karşındaymiş gibi döşe sonra bak onun resmine tekrar ve yırt at o resmi o anda öyle bir rahatlıyorsun ki.ben o günü bayram ilan etmiştim kendime resmen.hala daha okudukça çok mutlu oluyorum.
canım inan mail yazsam döşerim duygularımı hissettiklerimi anlatırım ve umurunda olmasa bile onu parçalamayı başarırım ama ben yüzüne bağırmak istiyorum yüzümü görmesini ve bir daha unutmamasını istiyorum allahım bana bu fırsatı versin istiyorum
bana bunları anlatan benim 12 senelik dostum aynı zamanda onun kuzeni,bizi tanıştıran kişi...onun yanında kendimi tutmaya çalışıyordum ama bu sefer yapamadım bi anda ağlamaya başladım elim ayağım kesildi.cafede oturduk ben ağladım o dinledi.o benim yanımda yani kuzenini oda bağışlamıyor.ben hep diyorum o senin kanından yanında olcaksın aranız bozulmasın diyorum.
Aldatılmaya gelince o konuda tam ne olduğunu bilmiyorum.yani bizim ilişkimiz bittiğinde biri olduğunu öğrendim ama çıkmıyorlardı sanırım arkadaşlardı bitince çıkmaya başladılar diye düşünüyorum.her ne olursa olsun şuanki sevgim ve nefretim iyi düşünmemi engelliyor yani sevgi açısından gelse onu sevebilirm diyorum ama bi yandan da bu olaylar nefretimi arttıyor kısaca alllak bullağım laelaelaelaelae
zaten suan karışıksın ask nefret bir arada.
Saglıklı bişey düşünemessin..
Benide kuzenim tanıştırdı inan onlarla bile görüşmyorum suan..
çünki kendimi üzemem onları gördkçe konuştukça...
Zaten hiçbiri onaylamıodu onlarda çok la götürüp getirdiler zamanında aramız açıldı falan filan uzun benim mevzumda neyse.ben artık onunla gittigmiz ortama bile gitmiorum onla ilgili herşeyden uzak durmaya çalışıorum ve işe yarıo okadar takmıorum en azında...sende onla ilgili herşeyden uzak durmaya çalışş..
ben tam tersini yapıyorum yoksa istanbulda yaşayamam.onla gittiğim yerlere ya başka arkadaşlarımla yada tek başıma gidiyorum bunu yapamazsam hiç evden çıkmamam gerek...kısaca acımın üstüne gidiyorum..bilebile belki içimde gözyaşlarımla belki ama tüketicem bir gün tüketicem
yada dizi falan izliyim, sonra yadıklarmın bi kısmını silim valla korkuom bazen buraları okuyan varsa die kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?