Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kuzum anlıyorum bunlarda keçi inadı var aramazlar bizde kuzu gibi peşlerinde oluruz.bunlar üsürden ayrılınca işte boyle oluyor..yok annem arama sen yinede yaa...msjda atma unutcan bak yoksa sana ben birisini mi yapsam kı :):):)

Gitara bir daldım unuttum dünyayı...
Bu bana :mymeka:

Kızlar gerçekten bir uğraş edinirseniz en azından akşamları onunla uğraşırsınız,aklınızdan yavaş yavaş çıkar...

ne dısarısı jelı otur burda takılalım işte daha ne istion:)konusuyoruz boyle kızları dısarda nerdne bulcan cadoloz:))))))))))))

Hoşgeldin jelibon prenses
penses 006 5 sene olmuş belkide başka birini bulmuştur bile

calisiyordum türkiyedeee otelde rezeptionda antalyada sezon kapandi bacim su an almanyadayim dogdugum yer part time is bakiyorum yoook ama sinir oldum nisanda filan yine baslicam ise ama ankaraya gelip ingilizce kursuna filan gidim diyorum valla böyle ot gibi evde cok bunaliyorum

kiz selin sen iyisin avukati buldun iste amann ne takiyon daha eskisini giden gitmistir valla ben büyük konusmimda bes yil umutla bekleyemem acimi ceker baska asklara yeniden merhaba derim tabi gönül ister sevdigle bir ömür boyu olmak evlenem ama birakiyorsa ne yapabilirm bes sene icinde benim evlenip cocuk sahibi olmam lazim yaa

ya sen çalısmıyon mu kızım....iş bul çalış düşün düşün evde kafayı yersin

güzelim ben çalışıyorumda noluyoki,görmüomusun yedi yirmdört aklımdaa çalışmadığım zamanlar daha da berbat oluyodum ama,jeliboncum çalışmak biçok şeyi unutturuyo,tamamen olmasa bile..

Kız Zavana başka erkek mi yok dünyada beeaaaa klava: bırak ne hali varsa görsün aaa.. canına yazık yavrus.

Jelibon, kuzum Alamanyalarda İngilizce kurslarının beşiğinde niye öğrenmiyosun da buralarda kursa gitmek istiyosun he? Ben de yaşadım Almanyada biliyo musun? :asigim: 8 yıl a.s

varda ben türkiyeyi istiyorum ankarayi seviyorumm hadi yaa amanin sendemi almanciydin :) öyle derler ya bize off elmaaaaaaa BAK ALTI GÜN OLDU HALEN TIK YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…