- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
hosgeldin yeuvrim.... :lepi:
ama düşündükçe daha çok üzülüyorum adamın umrunda bile değilim söylenmez ama yapmadığım hiç bir şey kalmadı adam sallamıyor bile :a015::a015:bide sevgili yapmış sanırım geçen gece 1 saat meşguldu tel.gizliden aradım deli oldum :bbo:
bu şarkıyı dinliyorummmmmmmm
MRB KIZLAR
YA EN SONUNDA GİREBİLDİM SABAHTAN BERİ İLLET OLDUM SAATTE GEÇMEK BİLMEDİ MÜDÜR TEPEMDE HERKES ÇALIŞMIŞTI ŞİRKETTE BEN YILLIK İZNİMİ ALMAMIŞTIM.BAYRAMDA YILLIK İZNİMİ KULLANDIM.HERKES ÇALIŞTIĞI İÇİN BANA BİR SURAT YAPTILAR SORMAYIN SABAHTAN BERİ İŞ İŞ İŞ....HALADA VARDA YAPMIYORUM.YİNE ÖZKANIN YÜZÜNDEN İZİNDE...KULLLANMADIMKİ BERABER ÇIKACAKTIK HESAPTA
KIZLAR BEN NEYE KARAR VERDİM BİLİYORMUSUNUZ ONU ÖLDÜRECEM.YAŞAMASINI İSTEMİYORUM YA O YA BEN BU DÜNYADA FAZLAYIZ.
ELLLAM SENİ GÖRDÜĞĞÜMÜDE ÇOK SEVİNDİM CANIMa.s.a.s.
ya kızlar hep karışık yazıyorum kusura bakmayın özkandan ayrıldığım günden beri siyah oje sürüyorum bide uzun tırnaklarım zor yazılıyor böylede....kusura bakmayın....
pcmide servise gönderdim inşallah akşama alırım sizden ayrı duramıyorum daha çok üzülüyorum dün akşam dolabımı temizlerken onun vesikalık resmini buldum küçük,avucumun içine alır öyle uyurdum diğer avucumdada tel.,arardı çünkü göreve gittiği akşamlar:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yok yok ben onu öldürecem :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar kel alaka ama acaba beklermi doğumgününde aramamı ne dersiniz,son üç yıldır aramadım,kavgalıyız çünkü,yinedebeklermi acaba diyorum,bikerede yine böle msj cevap vermiodu falan,kuzenine sordum k.. napıyo diye seni çok özlüyomuş bana öle söledi demişti,yani arayıp sormasa bile yine hisleri vardı içinde,acaba şimdide ölemidir,bitirmiş aldırmıyor görünüp beklermi acaba çok mutsuzum çokk:çok üzgünüm:benneyaptımki:1no2:
Ne olur söyleyin sevenler bana
Ayrilmak kanunmu ask kitabinda
El ele tutusup gülmeden daha
Terk etmek kanunmu ask kitabinda
Ümitlerim kirildi bitti
Hayallerim yikildi gitti
Bu dert beni benden etti
Sevdim, sevdim bak ne hale geldim
Her seven sonunda düsüyor derde
Bu ask kitabinin yazani nerde
Bir asik inandi çok sevdi diye
Terk etmek kanunmu ask kitabinda
Ümitlerim kirildi bitti
Hayallerim yikildi gitti
Bu dert beni benden etti
Sevdim, sevdim bak ne hale geldim
nan ne beklıcek beklese oseni zaten arardı eminimki şuan bizi sevseler yanımzda olurlardı ama nerdee ayılılık var hamurlarında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?