Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hosgeldin yeuvrim.... :lepi:

hoşbulduk yeaavrimm hihoyyyt

Hepimiz neler neler yaptık düzelmeleri için...Olmayınca olmuyor işte...

hmmm...

O zaman bırak,sen de yolunu çiz,o da ne hali varsa görsün

Zavana üzme kendini bende ölmesini istiyorum ama bir yandanda ölse daha çok üzülürüm mutlu olsun bende olayım hayat nasip değilmiş deyip yolumuza bakcaz alnımıza bu yazılmış belkide böylesi daha hayırlı biliyorum acısı zor benimde her gecem ve sabahım işkence zamanla alışacaz

biz böylede anliyoruz inan canim benim...
kolay degil hemde hic degil...
hepimiz ayni seyleri yasadik, yasiyoruz....

Ne olur söyleyin sevenler bana
Ayrilmak kanunmu ask kitabinda
El ele tutusup gülmeden daha
Terk etmek kanunmu ask kitabinda

Ümitlerim kirildi bitti
Hayallerim yikildi gitti
Bu dert beni benden etti
Sevdim, sevdim bak ne hale geldim

Her seven sonunda düsüyor derde
Bu ask kitabinin yazani nerde
Bir asik inandi çok sevdi diye
Terk etmek kanunmu ask kitabinda

Ümitlerim kirildi bitti
Hayallerim yikildi gitti
Bu dert beni benden etti
Sevdim, sevdim bak ne hale geldim

kızlar kel alaka ama acaba beklermi doğumgününde aramamı ne dersiniz,son üç yıldır aramadım,kavgalıyız çünkü,yinedebeklermi acaba diyorum,bikerede yine böle msj cevap vermiodu falan,kuzenine sordum k.. napıyo diye seni çok özlüyomuş bana öle söledi demişti,yani arayıp sormasa bile yine hisleri vardı içinde,acaba şimdide ölemidir,bitirmiş aldırmıyor görünüp beklermi acaba çok mutsuzum çokk :çok üzgünüm:benneyaptımki:1no2:

yapma canım böle şeyler düşünme,değecekmi sanki yaptığına,sana olacak olan,ben hep diyorumki "Sen Benim canımı çok yaktın, Allah da senin canını yaksın" sende öle de,her fırsatta her canım yandığında öle diyorum,ilahi adalet birgün yerini bulur elbet, annemin bi sözü vardır Allah'ın değirmeni geç öğütür ama ince öğütür...

Zavana at onun yazdığı mektubu yada ne bilim köm biryere onu öldü kabul et ben ondan kalanları geri gönderdim o mektubu koymana gerek yok hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz

nan ne beklıcek beklese oseni zaten arardı eminimki şuan bizi sevseler yanımzda olurlardı ama nerdee ayılılık var hamurlarında..

bende simdi bu sarkiyi dinliyorum....

nan ne beklıcek beklese oseni zaten arardı eminimki şuan bizi sevseler yanımzda olurlardı ama nerdee ayılılık var hamurlarında..

onu diyorum ya iştee,aramazz özlese geberse bile aramazz bilmiosun çok garip bi tip,bekler ama aramazz,kök söktürür bana,o zamanda yazıyodum yazıyodum cevap yok,ama kuzenine diyomuşki çok özlüyorum sevgini,öle bi insan.10yıl arama 10yıl aramaz,ama bi mesajıma dakkasında arar,yani eskiden öleydi,acaba diyorum şimdide bitirmiş görünüp de bekliomudur anlatabildimmi cnm:enbuyukkk:

Evdeyım kızlar dısarımı cıksam ne yapsam bılmıyorum annem bu ne halın kac gündür cık dısarı gez fılan dıyor üzülüyorum sana dıyor bı tuhaf oldum bende kac gündür ot gıbıyım ruh gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…