Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selin hakli aslinda be prensesim....
yani 5 yil diyorsun, hep ayni seyler yasamissin...
tut kendini o zaman gercekten....
gecmisi dünde birakmaya calis....

selin hakli aslinda be prensesim....
yani 5 yil diyorsun, hep ayni seyler yasamissin...
tut kendini o zaman gercekten....
gecmisi dünde birakmaya calis....

evet yaaa selin bence de çok haklı...
006 cım 5 yıl az mı be güzelim... yazık değil mi sana ; geçen zamana...

bence de arama sorma ...

ama ben tek şartla doğum günü mesajına onay verebilirim belki...
o da şu ; doğum gününü kutlayamadığın için kahrından öleceksen eğer ki böyle bişi olmuyor ama neyse yani o kadar çok üzüleceksen at ...

AMAAAAA eğer cevap gelmezse ; karşıdan olumlu bir adım gelmezse ne 1 yıl ; ne 8 ay ; ne 3 ay ; ne 1 ay ; ne 2 hafta ; ne 4 gün filan dinlemeyeceğiz... son şans ... cevap yoksa yoktur artık ... neyi bekleyeceğiz daha yaaaa :mymeka:

anlaşık mı ? bu şartla ben onay veriyorum kendi adıma... :jeyyar:

nan topic açtım yorum yazın ilişkilar hayatın içinden de...beklıyorum yazın oldrürüm heeeeeee.......

ayni topic benimde konum var, benim konuma yazmayanida selin öldürcekmis... kaydirigubbakcemile3
ben hepinizi sevgiyle konuma davet ediyorum... :icecream:

presnsesim sen en iyisi selin annemin dedigini baksana öldürürüm felan diyor gencligine yazik be tatlim... :lepi:

nan topic açtım yorum yazın ilişkilar hayatın içinden de...beklıyorum yazın oldrürüm heeeeeee.......
selincim yazdım topiğine, bak bakalım

bitanem,benim aramamam gerekiyor,nolursa olsun aramamam,5 yıldır bunu deniyorum 1 yıl durup yine mesaj atıyorum,ama bu sefer atmamam gerekiyor zaten,çünkü zaman zar zor geçiyor ama iki buçuk ay olmuş,yine başa dönmek istemiyorum,pişmanlık duymak istemiyorum,zaten bi faydası da olmıycak eminim,çünkü artık galiba iyice sildi beni, o aradığım msj attığım zamanlar bana boş olmadığı zamanlardı, ama artık kesinlikle bitmesi gerek.:çok üzgünüm: ben küçülüyorum ve boşa çaba sarfediyorum adam artık bitirmişşşş:çok üzgünüm:

006 arama nolursun bak telde kontör bırakma ben öyle yapıyorum yada aramak istediğinde teli gözünün önünde tutma selin ya ben ekleyemedim face sabahtan beri işlten boş buldukça çalışıyom ekleyemedim

nan biri facebooka sevgilisinden ayrilanlar kulübü isimli bi grup kursun hemen gruba katilirim...
tabi size destek amacli...

Ben yeni sevgili istemiyorum okulum bitsin yeter sonrada temmuzda bir tatil yapayım of temmuzu iple çekiyorum

zaten seni başak türlü aramızda görmek istemeyiz içimizdeki sen

hayat bu canim ne olacagini bilemeyiz ama artik ayni seyleri yasamak istemiyorum....
bunun icinde elimden geleni yapicam...
insallah en kisa zamanda bu topic sadece mutluluklarimizi paylasiriz....

akıllı uslu kararlar ver bakıım ... :mymeka:

içimdeki sen ne okuyorsun
ya selin ben face ekleyemedim resim ama eklicem

ticaret canim...
iktisat, isletme, matematik, fransizca, almanca, ingilizce, sirket yönetimi gibi derslerin mevcut oldugu bir okul....
tabi bi aksilik cikmazsa 2010 eylülde biticek....
bu yaz temmuzu izmirde gecirecegim 5 hafta icin cekiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…