- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
selin hakli aslinda be prensesim....
yani 5 yil diyorsun, hep ayni seyler yasamissin...
tut kendini o zaman gercekten....
gecmisi dünde birakmaya calis....
nan topic açtım yorum yazın ilişkilar hayatın içinden de...beklıyorum yazın oldrürüm heeeeeee.......
selincim yazdım topiğine, bak bakalımnan topic açtım yorum yazın ilişkilar hayatın içinden de...beklıyorum yazın oldrürüm heeeeeee.......
evet yaaa selin bence de çok haklı...
006 cım 5 yıl az mı be güzelim... yazık değil mi sana ; geçen zamana...
bence de arama sorma ...
ama ben tek şartla doğum günü mesajına onay verebilirim belki...
o da şu ; doğum gününü kutlayamadığın için kahrından öleceksen eğer ki böyle bişi olmuyor ama neyse yani o kadar çok üzüleceksen at ...
AMAAAAA eğer cevap gelmezse ; karşıdan olumlu bir adım gelmezse ne 1 yıl ; ne 8 ay ; ne 3 ay ; ne 1 ay ; ne 2 hafta ; ne 4 gün filan dinlemeyeceğiz... son şans ... cevap yoksa yoktur artık ... neyi bekleyeceğiz daha yaaaa :mymeka:
anlaşık mı ? bu şartla ben onay veriyorum kendi adıma... :jeyyar:
Ben yeni sevgili istemiyorum okulum bitsin yeter sonrada temmuzda bir tatil yapayım of temmuzu iple çekiyorum
zaten seni başak türlü aramızda görmek istemeyiz içimizdeki sen
MRB KIZLAR
YA EN SONUNDA GİREBİLDİM SABAHTAN BERİ İLLET OLDUM SAATTE GEÇMEK BİLMEDİ MÜDÜR TEPEMDE HERKES ÇALIŞMIŞTI ŞİRKETTE BEN YILLIK İZNİMİ ALMAMIŞTIM.BAYRAMDA YILLIK İZNİMİ KULLANDIM.HERKES ÇALIŞTIĞI İÇİN BANA BİR SURAT YAPTILAR SORMAYIN SABAHTAN BERİ İŞ İŞ İŞ....HALADA VARDA YAPMIYORUM.YİNE ÖZKANIN YÜZÜNDEN İZİNDE...KULLLANMADIMKİ BERABER ÇIKACAKTIK HESAPTA
KIZLAR BEN NEYE KARAR VERDİM BİLİYORMUSUNUZ ONU ÖLDÜRECEM.YAŞAMASINI İSTEMİYORUM YA O YA BEN BU DÜNYADA FAZLAYIZ.
ELLLAM SENİ GÖRDÜĞĞÜMÜDE ÇOK SEVİNDİM CANIMa.s.a.s.
içimdeki sen ne okuyorsun
ya selin ben face ekleyemedim resim ama eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?