Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar pişt benımkı sızce nıe aramıştır ıntıkammı almak ıstıyor?

canım nie bu kadar olumsuz bakıyorsun ki belki pişman olmuştur barışmak istiyordur , belki konuşup sana mailinin yanlış olduğunu falan söyleyecektir , senle buluşarak ne intikamı alabilir ki ?

mesaj atacaktn bgn attın mı ?

Ne dindim ne duruldum
Her yokluğu unuttum
Ne varsa sende buldu bu kalp
Ne günlere kaldı bu can dayandı durdum
Döner dedim sabır yürek
Gel gör ki bak senden önce ben hiç kimseye
Böylesine deli aşık olmadım
Ne varsa geçmişte kalan seninle yaşanan
Gözlerimden geçiyor şimdi

Ne yıldım ne kırıldım
Gururla direndim
Sana değer dedim her gün
Gel gör ki bak senden önce ben hiç kimseye
Böylesine deli aşık olmadım

Gönül hergün bir yerinden
Yaralandı sen giderken unutma
Bir düş bir yaprak gibi
Savruldu gör şu ömrü uğrunda

şu anda msnde , msn avatarına da kendi fotoğrafını koymuş , belki başka bir kıza yazıyor kim bilir

bir daha hiç sarılamayacağım ona , hiç öpemeyeceğim ,biraz evvel fotoğraflarımızı sildim , o kdar içim aıcdı ki , o kadar çok şey paylaşmışız ki

Allah'a dualar ediorm beni tekrar arasın , buluşalım desin , konuşalım desin ,acaba benden mi bir adım bekliyor , çünkü bundan sonra hiç karşılaşamayacağız onunla , bitti okul , ortak başka bir mekanımız yok , sonsuza kadar kaybettim onu

of ben de bunalıma giriyorum sanırım niye kimse yok niye kimse yazmıyor

morale ihtiyacım var çok , arayacak mı sizce beni tekrar doğum günümde falan

hersey bıtmıs dıyosun ama senı sevıyosa eger gerı gelır sevmıyo gelmez aramaz bekle sabırlı ol kacan kovalanır derler

ya sorun kafasna göre araması , arıyor ama hiç bir şey yok barışalım yok sadece muhabbet ediorz bana bnm hayatımı soruo , sinemaya kimle gittin falan , o kendi hayatını anlatıo ama barışalım falan demiyor

ne bileyim zaman zaman diyordu gelmedi mi artık barışma vakti barışmak istemiyorsa nie arıo hala ?

angelme attım ama hiçbir cevap yazmadı sanki o gün o aramadı gibi davranıyor napmaya çalıştıgını anlamıyorum ama gelecekse zaten gelecek ne konuşmak istiyor konuşup göreceğim ama bu kadar ben çabalarken asla görüşmek istemeyen insanın sen hastasın,sen bana hakaret ettin kaybetmeyi öğreneceksin laflarından sadece ama sadece 3 gün sonra dönmesini beklemiyorum kendime hayat kurmamı ısteyen ınsan 3 gun sonra konuşalım dıye aramaz diye düşünüyorum buyuzdende konuşmak istediği konu ne merak ediyorum ama ben görevimi yaptım acıklamamı yaptım mesajımı attım gerisi ona kaldı eğer tekırdaga kalkıp gelmeyi düşünecek kadar konuşmak istiyorsa boş zaman bulunca gene görüşmek istemesi lazım diye düşünüyorum ve yaşayıp göreceğim ama kahretsin ki o araması hiçbir şey olmaması bıle benı umutlandırdı.

günaydın kızçeler haftanın 2.ci günü bugün dün bunalıma girenler umarım bunalımlarını atmışlardır üstlerinden.

canım adam seni arayıp merak edio baksana onun kafası karışık suan..<
bak nedicem aradıgında desene napmak istedigi sor yoksa aramasın kafanıda buladırmasın...
Sor ya karar ver de ne istiosun de resmen seni uzaktan takip edio adam

sende son durmlra nasıl şeker

canım haydi inşallah iyi olur senin için hayatta sadece onlar yok. yani gidenler. onlara inat mutlu olmalıyız. bende başkasıyla konuşuyom deniyom en azından

deryacım en son durumdan beri hiçbirşey yok.şaka gibi ya aradı sonrada geri adım attı anlamıyorum onun hayatında ne var ne yok napmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…