doğru diosun okusa okusa arkadaşım onun da kuzeni olan kişi okur ama ağzımdan kaçırmamaya çalışıomsırnaşık şey
kızlar pişt benımkı sızce nıe aramıştır ıntıkammı almak ıstıyor?
ya sorun kafasna göre araması , arıyor ama hiç bir şey yok barışalım yok sadece muhabbet ediorz bana bnm hayatımı soruo , sinemaya kimle gittin falan , o kendi hayatını anlatıo ama barışalım falan demiyor
ne bileyim zaman zaman diyordu gelmedi mi artık barışma vaktibarışmak istemiyorsa nie arıo hala ?
angelme attım ama hiçbir cevap yazmadı sanki o gün o aramadı gibi davranıyor napmaya çalıştıgını anlamıyorum ama gelecekse zaten gelecek ne konuşmak istiyor konuşup göreceğim ama bu kadar ben çabalarken asla görüşmek istemeyen insanın sen hastasın,sen bana hakaret ettin kaybetmeyi öğreneceksin laflarından sadece ama sadece 3 gün sonra dönmesini beklemiyorum kendime hayat kurmamı ısteyen ınsan 3 gun sonra konuşalım dıye aramaz diye düşünüyorum buyuzdende konuşmak istediği konu ne merak ediyorum ama ben görevimi yaptım acıklamamı yaptım mesajımı attım gerisi ona kaldı eğer tekırdaga kalkıp gelmeyi düşünecek kadar konuşmak istiyorsa boş zaman bulunca gene görüşmek istemesi lazım diye düşünüyorum ve yaşayıp göreceğim ama kahretsin ki o araması hiçbir şey olmaması bıle benı umutlandırdı.
Günaydın kızçeler haftanın 2.ci günü bugün dün bunalıma girenler umarım bunalımlarını atmışlardır üstlerinden.
kızlar size kendimden bahsedeyim biraz...
kızlar biliyorsunuz işlerim çok yogun o arada derede birde tatil yaptım geldim..
yine aynı yogunluk devam edecek.
aman napıyım iş olsunda ..
ben uzak olsamda aklım hep sizdeydi
sizleri çok özledim.
hepinizi çok özledim.
monamı çenemi prıncess ebrumu böcüğümü hayatayı galeteyi mintimi fibriti ajanımı ve ismini sayamadığım herkesi çok özledim
şoyle bir baktımda aramıza malesef yenileride katılmış.
hikayelerini bilmiyorum ama onlarada şimdilik hoşgeldin diliyorum.
belki bilmiyorlardır beni..
bu kadar yogunlukta kızlar
aradan tatılı yaptım.
guzel geçti işte.
onun dışında gunluk olagan akış devam ediyor.
ve şuanda hoşlandığım biri var.
ilişkiya başlamadık daha.
zaten bu saatten sonra hemen başlayamamda.
evet kalbım hızlı hızlı atıyor
ona guzel ve havalı gorunmek ıstıyorum.
onu gormek istıyorum.
çok yakışıklı degıl ama karızmatık
aynı messlekteyız.
onu bugune kadar keşfedememişim.
kalbım çarpıyor.
ama henuz bir şarkı dınledıgımde o aklıma gelmıyor.
yavaş yavaş olcak galıba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?